Singapur'a hiç kar yağdı mı?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Shanny Corwin
Puan: 4.6/5(58 oy)

Singapur'da kış mevsimi yok ve en soğuk aylar Aralık, Ocak ve Şubat'tır. Sıcaklıklar 73 derece Fahrenheit (23 santigrat derece) ile 90 derece Fahrenhayt (32 santigrat derece) arasında değişir. Sıcaklıklar kar oluşumu için çok yüksek; bu nedenle Singapur'da kar yağmaz.

Şimdiye kadarki en soğuk Singapur hangisi?

Kaydedilen en düşük sıcaklık 19,0 °C (66,2 °F) 14 Şubat 1989'da Paya Lebar'da.

Hangi ülkeye hiç kar yağmadı?

Dünyanın neresine hiç kar yağmadı? Kuru Vadiler, Antarktika : Şaşırtıcı bir şekilde, en soğuk kıtalardan biri (Antarktika), hiç kar görmemiş bir yere de ev sahipliği yapıyor. Kuru Vadiler olarak bilinen bölge, Dünya'nın en kurak yerlerinden biridir ve tahmini 2 milyon yıldır yağış görmemiştir.

Singapur hiç üşür mü?

Ekvatorun hemen kuzeyinde yer alan Singapur, tropikal bir iklime sahiptir ve yıl boyunca sıcak ve nemli kalır. Sıcaklıklar gün boyunca ortalama 31ºC (88ºF) civarındadır ve mevsimsel olarak çok az değişiklik gösterir. Aralık ve Ocak aylarında biraz daha serin , ve en sıcak Nisan ve Mayıs aylarında.

HK'de hiç kar yağdı mı?

Hong Kong'da hiç kar yağdı mı? sayesinde subtropikal iklimi, Hong Kong'da kar çok nadirdir . Bununla birlikte, kış aylarında iklim ılımanlığa doğru eğilir ve kentsel alanlar bazen 50 derece Fahrenheit (10 santigrat derece) civarında daha düşük sıcaklıklara maruz kalır.

Singapur asla kar yağmayacak..

36 ilgili soru bulundu