Vahşi doğada silahlar tamir edilebilir mi?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Ofelia Feest
Puan: 4.4/5(39 oy)

Breath of the Wild'da silah tamiri gerçekten mümkün değil , ancak bu silah kalıcı ölüm kuralının bazı istisnaları vardır. ... Ne yazık ki, Breath of the Wild'da silah tamiri mümkün değil ve onu kullanmak için o kadar çok harika silah var ki, birini sonsuza kadar kaybetmek düpedüz yürek parçalayıcı olabilir.

Vahşi doğada silahları tamir edebilir misin?

Bu sorunun cevabı hayır. Oyunda tamir edilebilecek hiçbir silah yok (Yükünü yeniden kazanacak olan Usta Kılıç hariç), bu nedenle bir silah kırmızı renkte yanıp sönmeye başladığında ve yakında kırılacağına dair bir bildirim aldığınızda, o silahın kullanımı neredeyse bitmiştir, bu yüzden muhtemelen onu bir düşmana fırlatmalısınız.

Vahşi nefeste kırılmaz silahlar var mı?

Usta Kılıç, oyundaki gerçekten kırılmaz tek silahtır, ancak yeniden dövülebilen veya çok yüksek dayanıklılık statüsüne sahip birkaç başka öğe daha vardır. Bu, kırılmayan silahlara ulaşacağınız kadar yakın, o yüzden bununla barışın ve gidip onları alın.

Vahşi doğada paslı silahları nasıl onarırsınız?

Tüm oyuncuların yapması gereken bir Rock Octorok , Link'e bir kaya fırlatmaya hazırlanmak için nefes almaya başlamasını bekleyin ve ağzına bir silah atın. Rock Octorok silahı yutacak, bir an için istenmeyen yemeğini düşünecek ve sonra Link'e geri tükürecek.

Silah Dayanıklılığını Sıfırla Efsane Avcıları - Zelda Breath of the Wild

37 ilgili soru bulundu