Dalgalı yerin büyücülerinden max kim?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Bridgette Crona
Puan: 4.6/5(65 oy)

Maximilian Alonzo Ernesto 'Max' Russo ( Jake T. Austin ) üç Russo kardeşin en küçüğüdür.

Max neden Waverly Büyücüleri'nde değil?

Max, ondan faydalandıklarını öğrendiği için toplumdan ayrılır. . Alex ve Justin, aile büyücüsü yarışmasının tarihini orijinal tarihine döndürmek ve başarılı olmak için Max'e dönüşür. Bölümün sonunda yanlışlıkla Max'i süresiz olarak küçük bir kıza dönüştürürler.

Wizards of Waverly Place'den Max şimdi ne yapıyor?

En son Freeform'un 'The Fosters' dizisinin ilk birkaç sezonunda rol aldı ve şimdi çeşitli 'Teen Titans'ta Blue Beetle olarak seslendirme çalışması üzerine ' yinelemeler ve yaklaşmakta olan 'Emoji Filmi'nin kahramanı.

Wizards of Waverly Place'den Max hapse mi girdi?

Henrie LAPD Pasifik Bölümü Hapishanesine rezerve edildi ve ardından mahkemece serbest bırakıldı. Henrie, Twitter'da olayla ilgili 'küçük düşürüldüğünü ve utandığını' yazdı.

Selena Gomez, Wizards of Waverly Place'de peruk taktı mı?

Yani Wizards of Waverly Place yıldızı gerçekten bir doğrama işi mi aldı? Hayır, Selena sadece perukla giydirme oynuyordu . Justin Bieber'ın daha iyi yarısı, 'Bütün saçlarım sahte lol' diye yazdı.

Waverly Büyücülerinden Max nerede? Jake T. Austin'in Şimdi Ne Yaptığını Görün

20 ilgili soru bulundu

Alex, Wizards of Waverly Place ile kimi bitiriyor?

Kimseyi seçmez ve ayrılır Duvarcı . 'Apartman 13B'nin Sihirbazları'nın 3. bölümünde tekrar bir araya geliyorlar. Alex ve Mason bir daha asla ayrılmazlar. Aile Sihirbazı Kim Olacak'da hala birlikteler ve dizi bittikten bir yıl sonra hala derinden aşıklar ve güçleniyorlar.

Alex ve Dean neden ayrıldı?

Alex'in Kardeşi Maximan'da ilk randevularına çıkıyorlar ama Alex korkuyor çünkü Dean ondan kızları öptüğü bir köşede buluşmasını istiyor. ... Saving WizTech, Part 2'nin sonuna doğru, Alex onu kurtarmayı başarır. Ancak Wizards vs. Vampires'da: Dream Date, Dean Ohio'ya taşınıyor , böylece büyürler ve ayrılırlar.

Alex, Mason'dan neden ayrıldı?

Sebep: Çünkü Alex, dünyaya söylediği için 1. Seviyeye indirildikten sonra Aile Sihirbazı yarışmasından ayrılmaya karar verir. büyücülük hakkında, o ve Mason, bir insan ve kurdun birlikte olmasına izin verilmediği için Büyücü Konseyi tarafından ayrılmaya zorlanır.

Justin ve Max güçlerini mi kaybettiler?

Alex, Justin ve Max, üç molalarını gidip arkadaşlarını kurtarmak için kullanırlar. Sadece çok uzun zaman önce gittiklerini keşfetmek için geri dönerler ve yarışmadan diskalifiye edildi . Hepsi, inin kaybolduğu eve dönerler ve hepsi sihirlerini kaybederler, böylece ölümlü olurlar.


Jake T Austin, Wizards of Waverly Place'den ayrıldı mı?

Jake T. Austin 12 bölümde görünmüyor , dördü 4. sezondaki rezil Maxine hikayesi sırasında (çünkü Austin, Rio filminde çalışmak zorunda kaldı). ... Böylece Selena Gomez'i her bölümde, filmde ve özelde yer alan tek oyuncu bırakıyor.

Justin neden Wizards'ta geri dönmüyor?

Alex, Justin görünmedi , bu da muhtemelen o zamandan beri bazı eğlenceli şeyler yaşadığı anlamına geliyor, özellikle WizTech'in müdürü olarak. ET Live ile yaptığı röportajda David, kendisi ve Selena'nın Russo ailesi için sırada ne olabileceği hakkında 'sürekli' konuştuklarını açıkladı. Selena ve ben yeniden başlıyoruz!

The Fosters'ta İsa neden değiştirildi?

Ancak, Fosters, Jesus'u Noah Centineo ile yeniden canlandırdığında ortaya çıktığı gibi, durum böyle değildi. araba kazası yeni aktörü getirmenin bir yolu olarak kullanıldı. Üçüncü sezonun başında İsa'nın yeni görünümünün kaza nedeniyle geçirdiği ameliyattan kaynaklandığı söylendi.

Max ne zamandır Waverly Büyücüleri'nde bir kızdı?

Maxine Roberta Rose 'Max' Russo, bir kadın olarak Max. Bu, Alex ve Justin büyüleri geçip Max'i küçük bir kız yaptıklarında oldu. O sadece orada 7 bölüm Yine de.


Justin neden Alex vs Alex'te değildi?

Nikki Hahn, Alex'in kuzeni olarak eğitimdeki sihirbazlardan birini canlandırıyor. Gorog'un Dominic adında bir büyücü veya melek yeğeni olduğu ortaya çıktı. Bu bölümde sadece Alex'in iyi halinin büyü yaptığı görülüyor, çünkü Justin bu özel bölümde değildi ve Max güçlerini kaybetti Sihirbaz Müsabakasını kaybettiği için.

Max neden Wizards'ta bir kıza dönüştü?

Maxine Russo, Max Russo'nun bir ikinci kişiliğiydi. Alex ve Justin büyüleri aştığında ve Max'i yaratıp dönüştürdüğünde yaratıldı küçük bir kıza. Russo'nun Maxine'in varlığını açıklamak için uydurduğu hikaye, Maxine'in Kuzey Dakota'dan kuzenleri olduğudur.

Alex Mason'ın beynini kim yıkadı?

1963'te Mason'ın beyni yıkandı. Sovyet General Nikita Dragovich ABD Başkanı John Fitzgerald Kennedy'yi öldürmek için.

Mason hangi bölümde insana dönüşüyor?

'Waverly Büyücüleri' Mason Merkezine Yolculuk (TV Bölümü 2010) - IMDb.


Harper, Alex'in bir büyücü olduğunu biliyor mu?

Özet. Harper, sezonun sekizinci bölümünden itibaren Alex, Justin ve Max'in sihirbazlar .

Zeke Harper'ı hangi bölümde öpüyor?

İçinde 'Sihirbazlar Serbest Bırakıldı' , ilk öpücüklerini alırlar.

Harper, Alex'in büyücü olduğunu öğreniyor mu?

Alex ve kardeşleri özel bir sihirbazlık eğitimi görevi olarak giderler ve Harper kostüm yarışması için gelir. ... Alex sonunda Harper'a kendisinin bir büyücü olduğunu söylemeye karar verir. , ve onu uzaya götürüp uzayda bir kek vererek ikna eder.

Alex Russo'nun en iyi arkadaşı kim?

Alex'in en iyi arkadaşı arpçı (Jennifer Stone) ayrıca 2. sezonda Russos'un büyücü güçlerini öğrenmiştir. Kardeşler ölümlü dünyada yaşarken sırlarını güvende tutmak zorundadır.


Selena Gomez David Henry ile Çıktı mı?

David Henrie

Hayranlar, David'in Disney Channel şovunda Waverly Büyücüleri'nde Sel'in kardeşini oynadığını biliyor. Fakat gerçek hayatta, ikisi çıkmış olabilir! Aktris ve başrol oyuncusunun, birkaç ateşli randevuda tespit edildikten sonra 2010 yılında bir ilişkiye girdiğine dair spekülasyonlar var.

Rosie, Wizards of Waverly Place'de kötü mü?

Alex onunla yüzleştikten sonra, Justin ile tanışabilmesi için bir Wiz Tech suçlusu gibi davrandığı ortaya çıkıyor. Sonra herkes onun en basit büyüyü yapamayan korkunç bir büyücü olduğunu görür. Daha sonra olduğu ortaya çıktı bir melek .