Fortnite'a shifty şaftlar ne zaman eklendi?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Kathryne Larkin
Puan: 4.3/5(57 oy)

Shifty Shafts, Battle Royale'de Haritaya şu anda eklenen bir İlgi Çekici Noktaydı. 2. Sezon , Gotham City'nin güneyinde, Salty Springs'in batısında, Greasy Grove'un doğusunda ve Polar Peak'in kuzeydoğusunda, D7 koordinatının içinde yer almaktadır.

Shifty şaftlar ne zaman çıktı?

serbest bırakılması ile 7. Sezon , Buzdağının gelişi, Shifty Shafts bölgesinin karla kaplı olduğu anlamına geliyordu. Bu, The End olayı ile konum kaldırılana kadar aynı kaldı.

Fortnite'a eğik kuleler ne zaman eklendi?

Eğik Kuleler ilk olarak bir geliştirme güncellemesinde tanıtıldı ve 18 Ocak 2018 Yama 2.0'ın bir parçası olarak. 4. Sezonda bir meteor Tilted Towers'a çarptı ve şehrin merkezinde devasa bir krater oluşturarak çarptığı 4 katlı binayı tamamen yok etti.

Shifty şaftlar nerede?

Shifty Shafts, haritanın kaba merkezinde bulunur - Tilted Towers'ın hemen güneyinde . Ancak hazineyi almak için oraya gitmenize gerek yok - sadece aşağıdaki talimatları izleyin. Dusty Divot'un hemen güneybatısındaki dağa gitmeniz gerekecek.

Züppe kıyılar ne zaman çıktı?

Sandıklar. Snobby Shores, Fortnite: Battle Royale'de Athena'da bir konumdu ve şurada tanıtıldı: 1. Bölüm 2. Sezon .

Fortnite'de *YENİ* GİZLİ MADENLER: Battle Royale! (KAYDIRILMIŞ MİLLER)

22 ilgili soru bulundu

Eğik kuleler gerçek bir yer mi?

Yeni Özgürlük Kulesi'nin bulunduğu yerde bulunan Google Haritalar listesi, Eğik Kulelerin aslında gece kulübü ve oyun içi konum hakkında konuşan Google Haritalar kullanıcılarından gerçek yorumlar aldı. ... Bir an için Eğik Kuleler Google Haritalar'da gerçek bir yerdi.

Sezon 1'de kaygan şaftlar eklediler mi?

Bu harita/ızgara konumu göründü 2. Bölüme kadar 1. Sezon ve o zamandan beri güncellendi.

Tembel bağlantıların yerini ne aldı?

Tembel Bağlantılar haritadan kaldırıldı ve yerine tembel lagün .

Yalnız Loca ne zaman eklendi?

İlk olarak tekrar eklendi Sezon 1 , Pleasant Park gibi diğer konumlarla birlikte. 3. Sezonda, oraya bir Otomat da eklendi. 4. Sezonda, sezonun sonunda, 'Locaya Hoş Geldiniz' işaretinin yerini bir çatlak aldı.


Eğik kuleler fortnite 2020'ye geri mi dönüyor?

Eğik Kuleler Geri Döndü mü? Tilted Towers'ın Fortnite'a geri döneceğine dair söylentiler vardı. Maalesef oyuna geri dönmedi .

fortnite 9. sezon neydi

Fortnite: Battle Royale 9. Sezonu 9 Mayıs 2019'da başladı ve 1 Ağustos 2019'da 84 günde sona erdi (kabaca 3 ay), Bölüm 2: Sezon 1, 128 gün (4 ay) ile en uzun olanıdır. Bu sezon esas olarak Gelecek ve Bilimkurgu etrafında dönüyordu. Bu sezon piyasaya çıkan kozmetiklerin tam listesini burada bulabilirsiniz.

Lucky Landing sezonu ne zaman çıktı?

Lucky Landing, Battle Royale Haritasında güncellemeye eklenen bir konumdu. 1 Mart 2018 .

Ölümcül alanlar nerede?

Ölümcül Alanlar bir Athena'da Adlandırılmış Yer . Haritanın güney kısmında bulunuyordu ve bazen çok kaotik olma şansı vardı. Fatal Fields orta derecede popüler bir konumdur.


Fortnite haritasında riskli makaralar nerede?

Riskli Makaralar bulunur Frenzy Farm'ın doğusunda, E3 ve E4 sınırında . Risky Reels, muhtemelen birkaç kez ziyaret ettiğiniz arabalı tiyatro olduğu için kolayca bulabilmelisiniz. Tek yapmanız gereken tiyatronun içine inmek ve bu meydan okuma tamamlanacak.

Tembel bağlantı nedir?

Tembel Bağlantılar (önceki değeri) Athena'nın kuzeyinde büyük bir lüks golf kulübü . Bu konumda 14 sandık bulunabilir. Bu konum, Sezon 5'te Anarchy Acres'in yerini aldı. Lazy Links, Sezon 8'in yayınlanmasından bu yana Lazy Lagoon ile değiştirildi.

Domates kasabası neredeydi?

Domates Kasabası, 1. Sezonda eklenen Battle Royale'de bir İlgi Çekici Noktaydı. G3 ve G4 koordinatlarının içinde Dusty Divot/Dusty Depot'un kuzeyinde (4. Sezona kadar) ve Wailing Woods'un batısında . Pizza ocağı, taco yeri, benzin istasyonu, araba galerisi ve marketi olan küçük bir kasabaydı.

5. sezondaki Durr burger nerede?

Durr Burger'in Fortnite haritasındaki konumu. Gördüğünüz gibi Durr Burger oturuyor Weeping Woods'un batı eteklerinde, doğrudan Slurpy Swamp'ın kuzey batısında . Otobüsten atladıktan sonra haritada kolayca görebilirsiniz, bu da onu bulunması en kolay yerlerden biri yapar.


fortnite madenin adı neydi

Yakınlık Madeni Fortnite: Battle Royale'de atılabilir bir eşyadır. Bölüm 2: Sezon 2'de tanıtıldı.

floş fabrikası nedir?

Flush Fabrikası (önceki değeri) Battle Royale'de eski bir İlgi Çekici Nokta eklendi Sezon 1. Şu anda Slurpy Swamp'ın güneydoğusunda ve Misty Meadows'un batısında yer almaktadır ve daha önce Lucky Landing'in batısında ve Shifty Shafts'ın güneyinde D9 koordinatlarının içinde bulunuyordu.

Paradise Palms ne zaman kaldırıldı?

Fakat 6. sezon ne zaman yayınlandı , Paradise Palms'taki tüm ATK'lar kaldırıldı.

Tembel Göl Eğik Kuleler mi?

Bu, geliştiricilerin, özellikle göldeki tek ada bile olmadığı için, bunun için daha iyi bir isim düşünemeyecek kadar tembel oldukları bir şaka olabilir. Onun tasarım Eğik Kulelere çok benzer ve Neo Eğik. 'Tembel' Göl olarak adlandırılmasına rağmen, Lazy Links veya Lazy Lagoon'un yerini almadı.


Tilted Towers, Sezon 7'ye geri mi dönüyor?

Bir hayran teorisine göre, Fortnite Sezon 7'nin başlangıcında, eskiden Tilted Towers olarak bilinen Boney Burbs dışında her şey normale döndü. Bu mantığa göre, Epic Games'in bu konum için sakladığı bir şeyler olduğu ve bu nedenle,' t henüz mevcut sezonda dokunmadı .

Fortnite Bölüm 2 Sezon 7'deki en popüler iniş noktası neresidir?

#iki Corny Kompleksi

Corny Kompleksi Fortnite Sezon 7'deki muhtemelen en önemli İÇN. Burası bir yeraltı IO üssüne ev sahipliği yapıyor. Burada ayrıca Doctor Slone'u bulacaksınız.