Shannon Beador, Gina'nın evinin üzgün olduğunu mu söyledi?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Ena Corkery
Puan: 4.1/5(46 oy)

Braunwyn Windham-Burke, Shannon'ın evden 'küçük ve üzgün' olarak bahsettiğini iddia etmesine rağmen, Shannon, böyle bir şey söylemediğini iddia ediyor. .

Shannon, Gina'nın evine üzgün mü dedi?

Shannon, evi üzgün ve iç karartıcı olarak adlandırmadığı konusunda ısrar ediyor ama Braunwyn yaptığını söylüyor. ... Shannon, Braunwyn'in evine gittiğinde, Braunwyn, Gina'nın erkeğinin yanına taşınmasının büyük bir hata olduğundan (ki bu bana evinin berbat olduğunu söylemekten daha büyük bir lanet) ve onun küçük bir yerde nasıl yaşadığından bahsediyor.

Branwyn, Shannon'ın kızına ne söyledi?

Kızım Stella, ilk plaj barbeküsünde 14 yaşındayken yanına gittin ve dedin ki, ' Stella, güzel şeyler istiyorsan bana mesaj at. '

Braunwyn neden atıldı?

' Ben, 'Hala ayık, hala eşcinsel. 15. sezonun bir teması, Braunwyn'in oyuncu arkadaşlarının, gösteri için sahte şeyler yaptığı suçlamalarıyla onu 'asılsız' bulmasıydı. ... Bir podcast'e gitti .. Gösteriden kovulduğunu söyledi çünkü hepimiz ondan hoşlanmadık çünkü o eşcinsel .

Braunwyn, Shannon'ın kızına hangi ilacı önerdi?

Kaynak, Braunwyn'in Shannon Beador'un kızı Stella'ya yaklaştığını ve ona evlenme teklif ettiğini iddia etti. kokain ve bayisinin numarasını isteyip istemediğini sordu. Rapor bozulduktan sonra, bir hayran Braunwyn'in yorumlarına yazdı Lütfen bana Shannon'ın çocuğu hakkında yalan söylediğini söyleyin.

Orange County'nin Gerçek Ev Kadınları 15. Sezon Kelly ve Shannon'ın Bağlanma Girişimi Yanlış Gidiyor

38 ilgili soru bulundu

Kelly ve Shannon hala arkadaş mı?

Oyuncular Shannon Storms Beador ve Kelly Dodd'un yıllar içinde iniş çıkışları oldu, ancak ikisi şimdi üzerinde görünüyor iyi şartlar . ... Arkadaşlıklarını nasıl düzelttikleri sorulduğunda, Beador düşündüklerinden daha fazla ortak noktaları olduğunu fark ettiklerini paylaştı.

Shannon, Gina'nın evini mi söyledi?

Shannon, 18 Kasım'da Watch With Happens Live With Andy Cohen'de göründüğünde, hikayesinin arkasında durdu. Gina'nın evini ilk kez gördükten sonra Shannon, Kulüp Binası'ndaki görünümü sırasında şunları söyledi: eve geldim söyledim [erkek arkadaşım] John, onun bir mülk sahibi olduğu için ne kadar gurur duydum,' dedi Shannon.

Shannon Beador üzgün ve iç karartıcı mı dedi?

Shannon asla evin üzgün olduğunu söylemedi 'Sonuna kadar inkar edeceğim' demedi! Hangi fantezi dünyasında yaşıyor? Diğer birçok hayran, Shannon'ın Gina'nın evini üzgün ve iç karartıcı olarak nitelendirmiş olabileceğini düşündü. Bir hayran, 'Shannon kesinlikle Gina'nın evi hakkında saçma sapan şeyler söyledi.

Shannon Beador ne hakkında yalan söyledi?

Toplantının ilk bölümünde yorumu hakkında yalan söylediği için Shannon'ın peşine düştü. Gina Kirschenheiter'ın evi hakkında .

Gina'nın evine kim üzgün dedi?

İzleyicilerin hatırladığı gibi, geçen haftaki bölümde Emily Simpson, 36 yaşındaki Gina'ya 42 yaşındaki Braunwyn'in yeni evinin büyüklüğü hakkında dedikodu yaptığını söyledi. Braunwyn daha sonra, 44 yaşındaki Emily'ye apartman dairesini ancak onun aracılığıyla öğrendiğini söyledi. Shannon , onu 'üzücü ve iç karartıcı' olarak nitelendirdiğini iddia etti.

Shannon Beador Braunwyn hakkında ne dedi?

dedi Boncuk. Herkes hayır dedi. Ve sonra Braunwyn, bilirsiniz, tüm azizlerin azizi , bir alkolik olanın 'evet öylesin' denmediğini bilmek. ' Ve biliyorsun, cevabım, bunu birlikte içtiğimiz tüm zamanlara dayandırıyorsun.

Braunwyn, Shannon hakkında yalan mı söyledi?

Yeni bir röportajda Shannon Beador, Braunwyn Windham-Burke'nin sırayla yalan söyledi Orange County'nin Gerçek Ev Kadınları'nda yer almak için. ...Bunu söyleyebilir miyim bilmiyorum ama geçen sezondan sonra, Braunwyn oyuncuların çoğuna ilk sezonunun, onunla ilgili tüm şeyler gibi doğru olmadığını söyledi, dedi Beador.

Kelly, Rhoc'dan mı evlendi?

Kelly Dodd yeni evli mutluluktan keyif alıyor. Orange County'nin Gerçek Ev Kadınları yıldızı, kendisi ve kocasından üç ay sonra bir evlilik güncellemesi veriyor Rick Leventhal 10 Ekim 2020'de Napa'da küçük bir törenle evlendi.

Shannon'ın erkek arkadaşı John kimdir?

Shannon Storms Beador ile ilişkisi hakkında sizinle paylaşacak büyük haberleri var. John Janssen . Orange County'nin Gerçek Ev Kadınları oyuncu kadrosu, kendisinin ve John'un iki yılı bir çift olarak işaretlediğini paylaştı. Yıldönümlerini kutlamak için Instagram'da John ile tatlı bir fotoğrafını yayınladı.

Kelly RHOC'tan ayrılıyor mu?

Kelly Dodd, Real Housewives of the Real Housewives'a geri dönmeyecek. portakal ilçesi. ET Salı günü yaptığı açıklamada, 2016'da 11. sezondan bu yana RHOC'da yer alan realite yıldızının artık franchise'ın bir parçası olmayacağını doğruladı. ... 'Tüm sevgi ve destek için çok minnettarım ve gelecek #RHOC için çok heyecanlıyım.'

Kelly ve Dr Brian neden ayrıldı?

Bölünmüş Reagan yemekleri

Yakın tarihli bir röportajda, Reagan Dodd'u aldattığını inkar etti ve yanlış yere inandığını söyledi başka bir kadındı. Reagan, sürekli açılıp kapandıklarını ve işe yaramadığını söylemek dışında, neden sona erdiğini açıklamadı.

Kelly, Rick ile evli mi?

Kelly Dodd, Rick Leventhal ile evlendi .

Braunwyn Elizabeth hakkında ne öğrendi?

Küçük bir araştırma yaptım, 42 yaşındaki Braunwyn devam etti ve bulduğunu açıkladı. Elizabeth'in ev kiralama sitesindeki evi . Söylediği gibi parası olmadığını mı düşünüyorsun? 44 yaşındaki Emily sordu. ... Bölümün başlarında, Braunwyn ve Emily, Shannon ve Kelly Dodd ile birlikte Elizabeth'i tartıştı.

Shannon, John'la mı?

Orange County'nin Gerçek Ev Kadınları'nın bu sezonunda izleyiciler, Shannon Beador'un erkek arkadaşı John Janssen ile ilişkisine ilk elden bir bakış attı. Peki, çift bugün nasıl? Hala birlikteler mi? Evet, Beador hala Janssen ile birlikte , ve ikisi harika bir yerde gibi görünüyor.

Braunwyn Sophie'ye ne teklif etti?

Braunwyn'in gence teklif ettiğine göre sadece kokain ama aynı zamanda ev hanımına göre 'bölgenin en iyisi' olan bayisinin numarası.

Braunwyn hangi ilaçları önerdi?

Fragmanın ardından bir kaynak, Braunwyn'in teklif ettiği iddia edilen Çay Hakkında Her Şey'i açıkladı Stella kokain ve hatta onu bir satıcıyla ayarlamaya çalıştı. Kaynak, 'Braunwyn, Shannon Beador'un kızı Stella'ya yaklaştı ve ona kokain teklif etti ve satıcısının numarasını isteyip istemediğini sordu.

Braunwyn, Shannon kızı hakkında ne dedi?

Braunwyn Windham-Burke, Shannon Beador'un genç kızını teklif etmedi yasadışı bir ilaç The Real Housewives of Orange County'nin prodüksiyonuna yakın bir kaynak PEOPLE'a anlatıyor. Kaynak, birden fazla rapora rağmen, 'Braunwyn, Shannon'ın kızı kokain teklif etmedi' diyor.

Shannon Beador'un ikizleri var mı?

56 yaşındaki David ve Shannon, 17 yıllık evliliklerinden üç kızı paylaşıyorlar, ikizler Stella ve Adeline , 16 ve Sophie, 19.

Gina, Braunwyns'in kocası hakkında ne dedi?

Ben yargılayıcı bir insan değilim, ne demek istediğimi anlıyor musun? Gina, çiftin modern evliliğinden bahsetti. Yani, onlar için işe yarıyorsa [o zaman iyi]. New Yorklu, boşanmamanın daha kolay olduğunu açıkladı, bu yüzden Braunwyn başka bir ilişki içinde olsa bile çiftin neden yasal olarak birlikte olabileceğini anlıyor.