Shannon'ın erkek arkadaşı var mı?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Mossie Lueilwitz
Puan: 4.6/5(30 oy)

Orange County'nin Gerçek Ev Kadınları'nın bu sezonunda, izleyiciler Shannon Beador'un erkek arkadaşıyla ilişkisine ilk elden bir bakış attılar. John Janssen .

Shannon Beador'un hala bir erkek arkadaşı var mı?

Shannon Storms Beador ile ilişkisi hakkında sizinle paylaşacak büyük haberleri var. John Janssen . Orange County'nin Gerçek Ev Kadınları oyuncu kadrosu, kendisinin ve John'un iki yılı bir çift olarak işaretlediğini paylaştı. Yıldönümlerini kutlamak için Instagram'da John ile tatlı bir fotoğrafını yayınladı.

Shannon'ın yeni erkek arkadaşı kim?

Shannon Storms Beador'un erkek arkadaşı, John Janssen , hayatıyla ilgili detayları hiç olmadığı kadar paylaşıyor. Orange County'nin Gerçek Ev Kadınları, Shannon'la oturdu ve hayatıyla ilgili tüm soruları yanıtladı.

Shannon Beador şu anda kiminle çıkıyor?

Shannon Beador erkek arkadaşıyla mutluluğu buldu John Janssen eski kocası David Beador'dan dağınık boşanmasının ardından. Orange County'nin Gerçek Ev Kadınları yıldızı ve iş adamı beau, 21 Haziran 2020'de birinci yıldönümlerini kutladı.

RHOC'dan Shannon boşandı mı?

Shannon, Aralık 2017'de eski eşinden boşanma davası açtı , 17 yıllık evliliğin ardından. ... Birkaç ay boyunca boşanmada kirli oynadılar ve anlaşmayı reddettiler. Sonunda, Haziran 2019'da, paraları ve velayetleriyle ilgili tüm sorunları çözen bir anlaşma yaptılar.

bu yüzden Jett VA (Shannon Williams) ile çıkıyorum

25 ilgili soru bulundu

Shannon ve John 2021 Hala Birlikte mi?

Very Cavallari'nin Shannon Ford'u ve erkek arkadaş ayrılık 4 Yıl Sonra Birlikte. Shannon Ford bekar bir kadındır. Very Cavallari yıldızı, uzun zamandır müzisyen olan erkek arkadaşı John Gurney'den Nisan Cuma günü yaptığı bir Instagram duyurusunda ayrıldığını duyurdu.

Vicki Gunvalson hala erkek arkadaşı Steve ile mi?

Bitti! Vicki Gunvalson ve Steve Lodge iki yıllık nişanlarını bitirdiler. , Us Weekly teyit edebilir. Steve, Berkshires'daki [Gerçek Ev Kadınları] spinoff şovunu çekerken Vicki'den ayrıldı, bir kaynağın bize özel olarak söylediğine göre. Bunu ona söyledikten sonra travma geçirdi.

Shannon'ın erkek arkadaşı John ne yapıyor?

Janssen sigortacılık'ta çalışıyor , LinkedIn sayfasına göre. Janssen, WGB Benefits Insurance Services'te Ortak Başkanıdır ve 2001'den beri orada çalışmaktadır. Geçen hafta Orange County'nin Gerçek Ev Kadınları'nın 15. Sezon galasında bahsedildiği gibi, Janssen'in Beador gibi üç çocuğu vardır.

Shannon kilo verdi mi?

Shannon Storms Boncuk Gösterimi COVID-19 ile Hasta Olurken 15 Pound Verdi . Orange County'nin Gerçek Ev Kadınları oyuncu kadrosu, son zamanlarda aldığı kilolar ve aldığı kilolar ve daha sağlıklı bir yaşam tarzı için yaptığı planlar hakkında konuştu.


Shannon üzgün ve iç karartıcı mı dedi?

Shannon, evi üzgün ve iç karartıcı olarak adlandırmadığı konusunda ısrar ediyor ama Braunwyn yaptığını söylüyor. ... Shannon, Braunwyn'in evine gittiğinde, Braunwyn, Gina'nın erkeğinin yanına taşınmasının büyük bir hata olduğundan (ki bu bana evinin berbat olduğunu söylemekten daha büyük bir lanet) ve onun küçük bir yerde nasıl yaşadığından bahsediyor.

600'ümde Shannon'a ne oldu?

Bölümünü çekerken, Shannon Houston, Texas'a taşınmayı planladı , Dr. Nowzaradan'ın bulunduğu yer. Ne yazık ki, bu plan işe yaramadı. Şubat 2021'de Facebook sayfasını güncelleyerek hareketin gerçekleşmediğini ve kendini biraz kaybolmuş hissettiğini açıkladı.

Shannon Rhoc'ta ne kadar kilo aldı?

Değişiklik yapmak. Shannon Beador, yıllar boyunca kilo alımı ve kaybı konusunda açık ve dürüst olmuştur. Orange County'nin Gerçek Ev Hanımı yıldızı 2017'de kazandığını açıkladı 40 pound O zamanki kocası David Beador'un ilişkisinin sonuçlarıyla uğraşırken.

Shannon ve Gina arkadaş mı?

Shannon ve Gina yakın arkadaş oldular aldatılma ve dağınık boşanma konusundaki ortak deneyimleri üzerine. Shannon, onu alışveriş gezilerine götürmekten ağlayacak bir omuz vermeye kadar, Gina'nın ona her zaman güvenebilmesi için elinden gelenin fazlasını yaptı.


Tamara'nın kocası Eddie'nin nesi var?

Tamra Judge, kocası Eddie Judge'ın son sakatlığının ardından nasıl olduğuna dair bir güncelleme paylaşıyor. The Real Housewives of Orange County mezunu, Eddie'nin bu haftanın başlarında oyuncu kadrosunda olduğunu ilk kez doğruladıktan sonra, yakın zamanda geçirdiği ameliyattan sonra şu anda iyileşmekte olduğunu açıkladı. bilek yaralanma için.

Vicki ve Brooks neden ayrıldı?

Vicki Brooks'u kendisine ödünç verdiği 184.899 doları geri ödememekle suçladı. 2011 yılında, aynı zamanda 81,652 doları geri ödeyememekle birlikte, 2013 ve 2015 yılları arasındaki davalardan kaynaklanan avukatlık ücretleri için ona borç verdi. ... Vicki ve Brooks, Ağustos 2015'te ayrıldıklarını açıklamadan önce dört yıl çıktılar.

Orange County'nin Gerçek Ev Kadınları'ndan Emily nasıl kilo verdi?

'Kendimi ve güvenimi kaybettim 30 kilo almak. Ekim 2019'da kalça protezi ameliyatı geçiren Simpson, sözlerine şöyle devam etti: 'Bir yıl sonra bir Reality TV Şovunda milyonlarca insanın önünde kendimi seksi, kendime güvenen ve olmam gereken EMILY!'

600 lb hayattan kimse öldü mü?

'600 kiloluk Hayatım' Yıldız Gina Krasley öldü 30 yaşında. Ağ, Cuma günü Twitter'da yayınlanan bir açıklamada, 'TLC, kilo verme yolculuğunu My 600lb Life'da paylaşan Gina Krasley'nin kaybından derinden üzüldü' dedi. ... Ölüm nedeni açıklanmadı. Ailesi onun dansa olan aşkını hatırladı.


Dr Now'ın diyet planı nedir?

Dr. Now'ın diyet planının ana konsepti, kalori alımını günde yaklaşık 1200 kaloriye düşürmek , şeker hariç hiçbir besin grubunu dışlamadan. Diyet, hastaları kalori alımını azaltmaya ve sağlıklı ve dengeli bir diyet yemeye teşvik eder. Bu onların sağlıklı bir şekilde kilo vermelerine yardımcı olur.

600 kiloluk hayatım 2021'de geri mi dönüyor?

TLC'ye göre, My 600 Lb Life Sezon 10 prömiyer tarihi 10 Kasım 2021 : MY 600-LB LIFE, yüksek riskli gastrik bypass ameliyatı olmak için cesur bir karar vererek kendi hayatlarını kurtarmak için savaşan morbid obez insanların yolculuklarını takip ediyor.

Shannon, Gina'nın evini mi söyledi?

Shannon, 18 Kasım'da Watch With Happens Live With Andy Cohen'de göründüğünde, hikayesinin arkasında durdu. Gina'nın evini ilk kez gördükten sonra Shannon, Kulüp Binası'ndaki görünümü sırasında şunları söyledi: eve geldim söyledim [erkek arkadaşım] John, onun bir mülk sahibi olduğu için ne kadar gurur duydum,' dedi Shannon.

Shannon Beador ne hakkında yalan söyledi?

Toplantının ilk bölümünde yorumu hakkında yalan söylediği için Shannon'ın peşine düştü. Gina Kirschenheiter'ın evi hakkında .


Kelly, Rhoc'dan mı evlendi?

Kelly Dodd yeni evli mutluluktan keyif alıyor. Orange County'nin Gerçek Ev Kadınları yıldızı, kendisi ve kocasından üç ay sonra bir evlilik güncellemesi veriyor Rick Leventhal 10 Ekim 2020'de Napa'da küçük bir törenle evlendi.