Shannan Watts cesedini buldular mı?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Prof. Jovani Hyatt
Puan: 4.6/5(43 oy)

Chris Watts'ın kızları Bella ve Celeste ile eşi Shanann Watts'ın kurbanlarının tam bir otopsisi, Shanann'ın fetüsünün sığ bir mezara gömülen vücudundan atıldığını ortaya çıkardı. ... Cesetler dört gün sonra bulundu. Shanann'ın cesedi tankerlerin yakınındaki sığ bir mezardan kurtarıldı .

Watts cesetlerini nasıl buldular?

Colorado Soruşturma BürosuShanaan, Celeste ve Bella Watts'ın cesetlerinin bulunduğu yer. ... Raporları, gömülü vücudunun en yüksek noktasında, onu örten sadece üç inçlik kir olduğunu söyledi. kızlar bulundu ham petrol içeren iki farklı petrol kuyusu .

Watts ailesinin cesetleri bulundu mu?

Watts'ın eşi Shanann Watts'ın cesedi Perşembe günü erken saatlerde bulundu. ... Camper Perşembe günü yaptığı açıklamada Shanann Watts'ın kalıntılarının Anadarko mülkü . 9News, Anadarko'nun Frederick'in 15 mil yakınında birden fazla mülkü olduğunu bildirdi.

Shannon Watts bulundu mu?

Shanann'ın cesedi sığ bir mezarda gömülü olarak bulundu ve kızlar, Watts'ın eski işvereni Anadarko petrol ve gaz sahasının mülkündeki petrol tanklarına atılmıştı.

Celeste ve Bella Watts'ın cesetlerine ne oldu?

Sonra, tanklar boşaltıldıktan sonra, müstakil solunum tertibatlı adamlar girdi ve tanklardan çıkarken derileri dökülen Bella ve Celeste'nin cesetlerini çıkardı. Anneleri ve doğmamış bebek kardeşleri Nico, sadece 100 metre uzakta sığ bir mezarda bulundu.

Polis, Christopher ve Shanann Watts'ın kızları olduğuna inandıkları cesetleri buldu

41 ilgili soru bulundu

Shannan Watts'ı kim öldürdü?

Christopher Lee Watt (16 Mayıs 1985 doğumlu) hamile karısı Shanann Cathryn Watts'ı (kızlık soyadı Rzucek; 10 Ocak 1984 doğumlu) boğularak öldürdüğünü itiraf etti. Daha sonra kızları dört yaşındaki Bella ve üç yaşındaki Celeste'yi başlarına bir battaniye örterek öldürdüğünü itiraf etti.

Cece ve Bella'yı kim öldürdü?

2018 yılının Kasım ayında, Chris Watts Shanann, Bella ve Cece Watts cinayetlerinden suçlu bulundu ve cinayetlerinden dolayı şartlı tahliye olmaksızın üç ayrı müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

Chris Watts neden aileyi öldürdü?

Chris Watts öldürüldü hamile karısı Shanann Watts, çünkü meslektaşı Nichol Kessinger ile yeni başlayan romantizmini sürdürmek istiyordu. ve ayrıca Shanann'dan başka bir çocuk istemediği için.

Chris Watts kızlarının son sözleri neydi?

Chris Watts, en sonunda, 15 haftalık bir erkek çocuğa hamile olan 34 yaşındaki Shanann'ı boğduğunu ve ardından 3 yaşındaki çocuğu boğduğunu itiraf etti. Açık mavi . Aynı battaniyeyi 'Baba hayır!' diye bağıran 4 yaşındaki Bella'yı öldürmek için kullandı. hava beslemesini kestiği gibi.


Chris Watts neden Shanann'a kızdı?

Watts daha sonra müfettişlere, karısını ve çocuklarını hapis cezası nedeniyle öldürmüş olabileceğine inandığını söyledi. Shanann'a karşı beslediği öfkeyi kendisi ve ailesi arasında bir kama sürmek olarak tanımladığı şey için - söylediği duygular ilişkilerinin başlangıcına kadar uzanıyor.

Bella'nın son sözleri neydi?

Watts, mahkum edilmeden önce, araştırmacılarla yaptığı beş saatlik bir röportajda kızlarının hayatlarının son anlarını açıkladı. Kızı Bella'nın yıkıcı son sözlerini de paylaştı. Bella'nın son sözleri şunlardı: Baba, hayır! , polis raporuna göre.

Chris Watts Mother neden Shanann'dan nefret ediyordu?

'Neredeyse sadece annem ve kız kardeşimdi, onu sevmediler . Sadece Shanann'ın beni onlardan alıp Colorado'ya götürdüğünü düşündüler.' Diğer röportajlarda Cindy, Shanann'dan ya da oğluna davranış biçiminden hoşlanmadığını ve 'Shanann ve ben anlaşamadığımız için' düğünlerine bile katılmadığını itiraf ediyor.

Chris Watts'ın evi satıldı mı?

Teknik olarak, Chris hala ona sahip. Cinayetlerden sonra içinde kimse yaşamamış ve piyasaya sürülmüştür. Fakat hiç alıcı olmadı , Realtor.com'a göre. Ev 2013 yılında inşa edilmiş ve ipotek bir borç verene aittir.