Shanann Watt nasıl öldü?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Irving Wisozk III
Puan: 5/5(39 oy)

Christopher Lee Watts (16 Mayıs 1985 doğumlu) hamile karısı Shanann Cathryn Watts'ı (kızlık soyadı Rzucek; 10 Ocak 1984 doğumlu) öldürdüğünü itiraf etti. boğularak . Daha sonra kızları, dört yaşındaki Bella ve üç yaşındaki Celeste'yi başlarına bir battaniye örterek öldürdüğünü itiraf etti.

Shanann Watts'a gerçekten ne oldu?

Netflix'teki American Murder'a göre, Chris, Shanann'ı boğarak öldürmüştü. . ... Chris daha sonra iki küçük kızını boğdu. Ölümlerinden sonra, Shanann sığ bir mezara gömülürken, cesetlerini petrol tanklarına sakladı.

Bella ve Cece nasıl öldü?

Vücutları işlenmemiş ham petrol içeren petrol tanklarında günlerce oturan Bella ve Celeste'nin, maddenin boğazlarında, midelerinde ve ciğerlerinde olduğu bildirildi. İki çocuğun otopsisi, ölüm nedeninin boğulma nedeniyle boğulma .

Nichol Kessinger şimdi nerede?

32 yaşındaki Kessinger, Watts, hamile karısı Shanann ve iki kızı Bella, 4 ve Celeste, 3'ü Ağustos 2018'de öldürmekten tutuklandıktan sonra yeni bir kimlik aldı ve Colorado, Arvada'daki evinden taşındı. şartlı tahliye olasılığı olmaksızın beş ömür boyu hapis artı 48 yıl hapis cezası .

Shan'ann Watts'ın Öldürüldüğü Gece Ne Oldu?

40 ilgili soru bulundu