Shana tatlı küçük yalancılar mıydı?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Amelie Harvey I
Puan: 4.6/5(6 oy)

5. Sezon: Yalancılar, dördüncü sezon finalindeki kukuletalı figürün, Aria onu Fitzgerald Tiyatrosu'nun sahnesinden ittiğinde ölen Shana olduğunu keşfeder. Kızlar Shana'nın A olduğuna ve sorunlarının artık sona ereceğine inanıyor, ama ne yazık ki, o A değildi - o sadece Jenna için bir uşaktı.

Shana aslında A mıydı?

Yalancılar, dördüncü sezon finalindeki kapüşonlu figürün, Aria'nın onu Fitzgerald Tiyatrosu'nun sahnesinden ittiğinde ölen Shana olduğunu keşfeder. Kızlar Shana'nın A olduğuna ve sorunlarının artık sona ereceğine inanıyor, ama ne yazık ki, o A değildi - o sadece Jenna için bir uşaktı.

Shauna A neden tatlı küçük yalancılar arasındaydı?

Shana Alison DiLaurentis'in çocukluk arkadaşı Casusluk yapması için Rosewood'a gönderildi. Ancak Shana, Jenna Marshall ile arkadaş oldu ve Yalancılar'dan kendisine yaptıklarından dolayı intikam almak istedi, bu da Shana'nın New York'taki kızları takip etmek için 'A' gibi davranmasına yol açtı. Aeriel Miranda tarafından canlandırılmıştır.

Shana A takımının bir parçası mıydı?

Shana İttifak üyesi , gayri resmi olarak B Takımı olarak bilinir. O zamanlar niyeti bilinmiyordu. Shana ayrıca Spencer'a Jenna'nın CeCe Drake'ten korktuğunu söyledi. ... Daha sonra Shana'nın Alison'a Alison'a yardım ettiği ortaya çıktı ve Alison'ın Alison'ın peşinde olmadığından emin olmak için Jenna'ya yakın kaldı.

Ezra, Shana'nın A olduğunu biliyor muydu?

Bu oydu? Bu 'A' kimliğini uzun zaman önce öngörmemiş bile değiliz. Salı gecesi Pretty Little Liars Sezon 5 galasında, Ezra, Shana'nın 'A' olduğunu açıkladı. .' Ve sonucun ne kadar bariz olduğu beni tamamen şaşırttı.

Tatlı Küçük Yalancılar - Aria, Shana'yı öldürdü

37 ilgili soru bulundu

Büyük A kimdir?

Büyük A, Radley Sanatoryumu'na kabul edildikten sonra Mona Vanderwaal'dan 'A' oyununu devralan ve olduğu ortaya çıkan kişiydi. CeCe Drake (A.K.A. Charlotte DiLaurentis veya Charles Dilaurentis).

Ezra, A'nın kim olduğunu düşünüyor?

'A Cevaplar içindir' bölümünde, Ezra New York'ta 'A' kılığına girmiş biri tarafından ölümcül olmayan bir şekilde vurulur ve daha sonra onun kim olduğu ortaya çıkar. Şana . Ezra iyileştikten sonra, Aria sonunda Ezra'nın kahramanlığından onu sevdiğini anlar ve barışırlar.

Jenna gerçekten kör mü?

2. sezonda Jenna bir göz ameliyatı geçirdi ve üçüncü sezon boyunca tamamen görebildi. Ancak, 4. Sezona girerken, tekrar görüşünü kaybetmeye başladığı için operasyonun yalnızca geçici etkileri olduğunu kanıtladı. ... Süre o hala kördü Jenna, çıktığı Garrett'ın Alison'ı öldürdüğüne inandırıldı.

Alison'a taşla kim vurdu?

O gecenin ilerleyen saatlerinde, Alison bir taşla kafasının arkasına vuruldu. Charlotte DiLaurentis ve Charlotte'u koruduğu izlenimine kapılan Jessica DiLaurentis tarafından çardak şantiyesinin altına diri diri gömüldü. Ancak Alison, Carla Grunwald tarafından mezarından çıkarıldı.


Ezra A PLL'de mi?

Tekrar ediyoruz: Ezra 'A' değil - ne de A Takımının bir üyesi oldu. Bunun yerine, Aria (bir telesiyejde mahsur kalırken) çok sevdiği sevgilisinin dizinin en başından beri dörtlümüzü gözetlediğini keşfetti. ... Ezra, Alison DiLaurentis'in ortadan kaybolmasıyla ilgili her şeyi anlatan bir kitap için bilgi topluyordu.

Esra'yı kim vurdu?

Yalancılar New York'ta Alison ile tekrar bir araya geldikten sonra, Şana onları takip etti ve silahla onları vurmaya çalıştı ama Ezra göründü ve onun yerine vuruldu. Shana, Fitzgerald Tiyatrosu'ndaki işi bitirmeye çalıştı ama Aria onu şaşırttı ve ona bir pompalı tüfekle vurdu.

Aria neden A takımına katılıyor?

Aria, A.D. ekibine katıldığını açıklıyor Ezra'yı korumak için . (Unutmayın, A.D.'nin bulduğu ve tüm sezon boyunca kendisine karşı kullandığı cinsel saldırıyla suçlayan sahte bir polis raporu yazdı.)

Arya neden hapse giriyor?

Beşinci sezonun sondan bir önceki bölümünde sadece Ali DiLaurentis suçlu bulunmadı. cinayet birinci derecede, ancak Yalancıların geri kalanı - Spencer, Aria ve Emily - Mona'nın cinayetine ortak olarak tutuklandıklarında hapishanede Hanna'ya katıldılar. ... 'A' Spencer'ı Yalancılardan nasıl ayırdı?


Mona'yı arabada kim boğdu?

Hanna ve Spencer bir arabada ayrılıyor ve Aria ve Emily de gidecekler, ama sonra Mona'nın önce çıkmasını izlemek için bekle. Mona arabasına biner ve aniden arka koltuktan kapüşonlu bir figür Veya maske onu boğmaya başlar.

Emily'yi PLL kutusuna kim koydu?

O sırada iki kırmızı palto var: biri Ali, diğeri CeCe . Artık Emily'yi bir kutuya koyup kereste fabrikasına yükleyenin CeCe olduğunu biliyoruz, çünkü bu yapılacak çok A şey.

Ezra kum torbasına bıçak mı koydu?

PLL yazarı onaylandı Ezra bıçakları koymadı Jake'in kum torbası.

Alison neden Ezra'dan korkuyor?

Gerçekten güzel bir Alison yalanı daha. (Ali, Ezra'yı hayatından çıkarmaya çalışır) Ali, Ezra'dan korkar. çünkü kürtaj olmayı reddedince onu öldürmeye çalıştı.


Alison'ın mezarını kim kazdı?

Marlene bunu doğrulasa da Mona ve CeCe mezarı kim kazdı - daha çok Mona'nın CeCe'nin emriyle mezarı kazması gibi.

Emily, Alison'a kürekle mi vurdu?

Seans sırasında, Emily, histerik bir Alison'a vurmadan önce cinayet silahını (kürek) tuttuğunu görünce paniğe kapılır. Bununla birlikte. ... Ancak Emily'nin düzelttiği şey, Alison'ın mezarında gizlenen kırmızı paltolu sarışın bir kadın olduğudur: Sorumlu olan odur.

Aria'nın kardeşi A mı?

Gerçek olalım, Aria'nın Kardeşim Tamamen 'A'

Jenna öldü PLL mi?

Jenna Marshall, Pretty Little Liars kitap dizisi için Sara Shepard tarafından yaratılan ve daha sonra I. Marlene King tarafından Freeform televizyon dizisi uyarlaması için geliştirilen ve Tammin Sursok tarafından canlandırılan kurgusal bir karakterdir. Romanlarda Jenna, Wanted'da öldürülmesine rağmen, dizide hala hayatta.


Jenna PLL'ye kim saldırdı?

Şovda, The Jenna Thing, Jenna'ya sivri uçlu bir saldırıdır. Veya . Kitaplarda, beş kız da Toby'yi pencerenin dışında görür ve Ali, Toby'ye şaka yapma fırsatını yakalar. Gösteride Ali, Toby'nin pencereye baktığını gördüğü konusunda diğerlerine yalan söylüyor.

Ezra Fitz ürkütücü mü?

Ezra ve Aria popüler bir çift olsa da, Ezra ürkütücü bir karakter olarak yazılmış , ve bu dizi ilerledikçe daha da kötüleşiyor. ... Her zaman Ezra'nın gizemli bir adam olduğunu ve Aria'nın onu gerçekten tanıyamayacağını düşünür.

Ali kimden hamile olduğunu düşündü?

Taraftarlar tarafından tahmin ediliyor Ezra Fitz Daha önce A olduğu düşünülen, takma adın arkasındaki kişi olabilir, çoğu Alison ile daha önce bir ilişkisi olduğuna inanarak hamilelik korkusuna yol açar.

Ezra Fitz kötü biri mi?

önemsiz şeyler. Dördüncü sezonun ana düşmanlarından biri olarak hizmet etmesine rağmen, Ezra bir anti-kötü adamdır , çünkü kızları sadece kitabı için takip ediyordu. Bunu söyledikten sonra, hayranlar (ve hatta Yalancılar), Sezon 4B'deki eylemleri nedeniyle A olduğundan şüphelendiler, ancak hiçbir şekilde A ile ilişkili olmasa da.