Seyyar satıcı hangi yemle kandırıldı?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Dovie Kulas
Puan: 4.8/5(35 oy)

Birden dünya ve fare kapanı hakkındaki düşüncelerini hatırladı. Sonra sırasının geldiğini hissetti. Bir tarafından kandırılmıştı otuz kronluk yem ve yakalanmıştı.

Satıcıyı kandıran yem neydi?

Doğru yönde yürümek için çok çabaladı ama kendini tekrar tekrar aynı yerde bulduğu için nafile. Bu noktada, kendisinin de tıpkı diğer insanlar gibi dünyanın tuzağına düştüğünü düşünmeye başladı. tarafından kandırıldı para yemi yaşlı adamın evinden çalmıştı.

Seyyar satıcı neden düşüncelerini hatırladı?

Ormanın sonu görünmüyordu ve kendini kaybolmuş hissetti. hakkındaki düşüncelerini hatırladı. dünya bir fare kapanı ve o gerçekten bir fare kapanının kurbanı olduğunu fark etti . Cevap. Seyyar satıcı, dünyaya ondan aldığını geri vermeye inanıyordu.

Çiftçi, seyyar satıcıyı parasını çalmaya nasıl ikna etti?

Crofter ona yeterince süt veren ineğiyle gurur duyuyordu. Bu yüzden seyyar satıcıya otuz kronu anlattı. ineğin sütünü satarak aldı ve parasını pencere çerçevesine çividen sarkan deri bir kese içinde saklardı. Seyyar satıcının kendisine inanmadığını hissetti ve onu ikna etmek için parayı gösterdi.

Seyyar satıcı ormanda olduğunu ne anladı?

Cevap: Seyyar satıcı bunu fark etti. cebinde çalıntı parayla otoyolda yürümemeli . Ormana gitti. Ormanın sonuna gelmeden yürümeye devam etti. Sonra fare kapanına düştüğünü fark etti.

| Q3B | Fare kapanı | MCQ | CBSE Soru Bankası 2021 | 12. Sınıf | İngilizce Çekirdek |

27 ilgili soru bulundu

Seyyar satıcı ormanda mahsur kaldığında nasıl hissetti?

Günün ilerleyen saatlerinde, büyük ve kafa karıştırıcı bir orman olduğu için daha da kötüleşti. Yollar bir ileri bir geri kıvrıldı. Yürümeye devam etti ama ormanın sonuna gelmedi. O ormanın aynı bölümünde dolaştığını fark etti .

Seyyar satıcı ormandan çıkmanın bir yolunu nasıl buldu?

Cevap Uzmanı Onaylandı

Seyyar satıcı da kendini buldu fare kapanına yakalanmak o ve kafa karıştırıcı ormanda kaybolmuş gibi dolaşırken. Seyyar satıcı kısa sürede hatasını anladı ve fare kapanından çıkmaya karar verdi. ... Bu şekilde, seyyar satıcı fare kapanından çıktı.

Seyyar satıcı, çiftçiden ne kadar para çaldı?

Çiftçi, seyyar satıcının önünde otuz kron çıkarmış ve doldurmuştu. İkisi de sabah gitti. Yarım saat sonra seyyar satıcı geldi, camı, camı kırdı ve hırsızlık yaptı. otuz kron keseden.

Seyyar satıcı neden çiftçiden çaldı?

Seyyar satıcı parayı eski çiftçiden çaldı çünkü temelde o bir hırsızdı . Başkalarının onun ihtiyaçlarına kayıtsız kalması nedeniyle, birinin başkalarından çalması gerektiğine inanıyordu. Yaşlı çiftçi ona parayı göstermişti ve bu, parayı çalıp ondan uzaklaşmaya yetecek kadar cezbediciydi.


Satıcının nihayet kalbini değiştirmesine ne sebep oldu?

Onu doğru yola sevk edecek bir dostu yoktu. Crofter ona karşı misafirperver olmasına ve demir ustası bile ona neredeyse yardım teklif etmesine rağmen, üzerinde herhangi bir etki bırakmadılar. Öyleydi Yemek yiyor gerçek özeni ve anlayışı sayesinde, sonunda seyyar satıcıyı daha iyi hale getirmeyi başardı.

EDLA neden Noel neşesi için seyyar satıcıyı evine getirdi?

Babasının isteği üzerine Edla, Noel tezahüratı için seyyar satıcıyı evine getirir. babası onu bir alayın eski tanıdığı olarak gördüğünden beri . ... Noel neşesi için davet ettikleri bir adamı kovalamayı bile hoş bulmuyor.

Seyyar satıcı nasıl bir yaşam sürdü ve neden?

Seyyar satıcı, kendi yaptığı küçük fare kapanlarını satarak ortalıkta dolaşan bir adamdı. O bir serseri gibi zor, monoton, sıkıcı ve yalnız bir hayat sürmek . Yolda ilerlerken hava karardı. Bu yüzden, seyyar satıcıya mümkün olan tüm misafirperverliği yağdıran bir çiftçinin kulübesinin kapısını çaldı.

Seyyar satıcı dünya hakkında ne düşünüyordu?

Etrafındaki tüm dünyanın olduğunu düşündü. büyük bir fare kapanı . Fareler için fare kapanı içinde peynir ve domuz eti sunan bir yem gibi zenginlik, neşe, yiyecek, barınak ve giyecek sundu.


Seyyar satıcı bedeni ve ruhu bir arada tutmak için ne yaptı?

O onları telden yaptı . Dükkânlarda veya büyük çiftliklerde dilenerek malzeme alırdı.

Demirci kızı, seyyar satıcı ayrılmak üzereyken ne dedi?

Demir ustası, çiftçinin fare kapanı satan bir adam tarafından soyulduğunu duyduğunda, alaycı bir şekilde kızına şunları söyledi: iyi bir adamın eve girmesine izin verdiğini ve o zamana kadar dolaplarında kaç gümüş kaşık kaldığını merak ediyordu.

Seyyar satıcının ayrılık hediyesi neydi?

Seyyar satıcı, Noel hediyesi olarak Bayan Willmansson'a küçük bir paket bırakarak gitmişti. İçerildi küçük bir fare kapanı ve üç kırışık on kronluk banknot . Mektupta Edla'nın nezaketi ve misafirperverliği için övgü dolu sözler vardı. İyiliğinin bir ödülü olan hediyeyi gördüğüne sevindi.

Seyyar satıcının yaşam biçimlerini değiştirmesine kim yardım etti?

Seyyar satıcının malikanedeki deneyimi Will Manssons seyyar satıcının yolunu değiştirmesini sağladı.


Satıcı neden gerçek kimliğini açıklamadı?

12. Sınıf Sorusu

Satıcı gerçek kimliğini açıklamadı çünkü demir ustasının onu eski bir tanıdık sanarak ona biraz para teklif edeceğini umuyordu. .

Seyyar satıcı neden halka açık otoyolda çalışmıyor?

Seyyar satıcı, çiftçinin kesesinden otuz kron almanın akıllılığına sevindi. Peşinden gitmemek için yolda yürümek yerine ormana saptı. O otoyola çıkarsa yakalanacağını düşünüyordu . ... Yol boyunca ağır ağır ilerliyordu, kendi meditasyonlarında gerektiği gibi kaybolmuştu.

Seyyar satıcı nasıl tuzağa düştü?

Seyyar satıcıya gerçekten bir fare kapanına düştüğünü düşündüren neydi? Cevap: seyyar satıcı, cebinde çalınan parayla otoyolda yürümemesi gerektiğini fark etti. . ... Sonra fare kapanına düştüğünü fark etti. Kendini bir yemle kandırmış ve tuzağa düşmüştü.

Seyyar satıcı, çiftçinin kulübesinden ayrıldıktan sonra neden ormanda kaldı? Nasıl hissetti?

Seyyar satıcı halka açık karayolunu atar ve çiftçinin kulübesinden ayrıldıktan sonra ormana devam eder. çünkü çiftçinin evinden çaldığı otuz kronla yakalanmamak istiyor. . Orman yollarının labirentinde yürüyor ama hiçbir yere inmiyor.


Satıcının EDLA Willmansson'ı kabul etmesini sağlayan şey neydi?

Kız, seyyar satıcıya karşı sempati ve şefkatle dolu görünüyordu. Tavrı çok arkadaş canlısıydı. Seyyar satıcı ona güven duydu . Davetini bu yüzden kabul etti.

Fare kapanı seyyar satıcısı hayatını nasıl yaşadı?

Zor, monoton, sıkıcı ve yalnız bir serseri hayatı yaşıyordu. Yolda ilerlerken hava karardı. yani o duş alan bir çiftçinin kulübesinin kapısını çaldı seyyar satıcı üzerinde tüm olası misafirperverlik. Ona yulaf lapası, yatak, barınak verdi ve yatma saatine kadar Majolis oynadı.

Demir ustası seyyar satıcıyla nazikçe ne konuştu ve onu eve davet etti?

Ramsjö Demir Fabrikası'nın demir ustası, seyyar satıcıyla kibarca konuştu. çünkü onu eski bir alay yoldaşı olan Kaptan von Stahle ile karıştırmıştı. . ... Üstelik demir ustası, karısının ölümü ve oğullarının ayrılmasından sonra en büyük kızıyla birlikte yaşayan yalnız bir adamdı.

Satıcı savunmasında ne dedi?

Demircinin sandığı kişi olmadığı açıkken seyyar satıcı savunmasında ne dedi? Cevap: Demir ustası hatasını anladığında, yabancı saklanmak ya da rol yapmak için hiçbir girişimde bulunmadı. Fakat , bunun kendi hatası olmadığını, çünkü hiçbir zaman fakir bir tüccar gibi davranmadığını söyledi.