Sessiz bir yer 2 nedir?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Tom Jerde
Puan: 4.7/5(13 oy)

A Quiet Place Part II, 2021 Amerikan korku filmi ve ilk filmdeki aileyi takip eden 2018'deki A Quiet Place'in devamı. keskin bir işitme duyusuna sahip kör uzaylıların yaşadığı kıyamet sonrası bir dünyada gezinmeye ve hayatta kalmaya devam ederken .

Quiet Place 2 uygun mu?

MPAA, Sessiz Bir Yer Bölüm II olarak derecelendirdi PG-13 terör, şiddet ve kanlı/rahatsız edici görüntüler için.

Sessiz bir yer 2 çok korkutucu mu?

Birkaç grotesk, gerçekten ürkütücü an var, ancak Sessiz Bir Yer Bölüm II aşırı değil. -korku ve vahşeti ile zirvede . Film öncelikle gerilim dolu, seyircinin dikkatini çekmek için herhangi bir düpedüz korkudan ziyade anın ürpertilerine dayanıyor.

Sessiz bir yerde bebeğe ne olur 2?

Neyse ki isimsiz Abbott bebeği filmdeki olaylardan sağ çıkmayı başarıyor. Film boyunca, Bebek, dışarıya sarılı bir oksijen bidonu ile canlı tutulurken, çığlıklarını bastırmak için tahta bir sandık içinde tutuldu. . ...

Quiet Place 2 neden böyle bitti?

Film Regan'ın implantının hala yayında olmasıyla sona erer , insanlığın gidişatı saldırganlarının aleyhine çevirebileceğini ima ediyor. Korkunç geri bildirimden kaçınmak için telsizlerini yeniden ayarlamadıklarını varsayarsak, kendilerini sonsuza kadar mahkum ederler.

Sessiz Bir Yer II - Açıklamama İzin Ver

27 ilgili soru bulundu

Emmett'in karısı nasıl sessiz bir yerde öldü?

Mikrofondan gelen geri bildirimi ve bunun yaratıkları nasıl rahatsız ettiğini soruyor, ancak Evelyn bunun arkasındaki bilimi tam olarak bilmiyor. Evelyn, Emmett'in ailesinin öldüğünü varsayarak taziyelerini sunar. Çocuklarının ilk gün öldüğünü ve karısı Nora'nın sadece 11 hafta önce öldüğünü açıkladı. bir hastalıktan .

10 yaşındaki bir çocuk sessiz bir yer 2 izleyebilir mi?

A Quiet Place 2'nin 90+ dakikasında, 14 yaşından küçük çocuklar için çok korkutucu olabilecek çok fazla gerilim ve bolca atlama korkusu var. Ayrıca filmin tamamını tehlikeye atan bir bebek var, bu yüzden hassas bir çocuk bunu hissedebilir. Sessiz Bir Yer 2 onlar için güvenli değil. duygulu izle.

A Quiet Place 1'i 2'den önce izlemeniz mi gerekiyor?

A'dan beri Sessiz Yer 2 orijinal filmin doğrudan devamı, insanlar izlemeli ilk o. Bununla birlikte, ikinci film, izleyiciye her şeyi oldukça hızlı bir şekilde anlatan kendi kendine yeten bir hikaye. ... Film, Abbott ailesini merkezine alıyor ve ilk sahne, küçük oğulları Beau'nun ölümünü gösteriyor.

12 yaşındaki bir çocuk A Quiet Place izleyebilir mi?

Uygun Yaş: 13+. İnsanları ses kullanarak izleyen bir uzaylı ırkı hakkındaki bu korku filmi, gerilim yaratmakta ustadır ve daha genç aralar için oldukça korkutucu olabilir.


Neden sessiz bir yer 2 A 15?

A Quiet Place örneğinde, filmin Amerika Sinema Filmleri Birliği (MPAA) tarafından 'terör ve bazı kanlı görüntüler' için ABD'deki PG-13 derecesine yaklaşan bir 12A kategorisi talebi. ... Film gerektiği gibi BBFCinsight tarafından 'sürekli tehdit' ile 15 olarak derecelendirildi .

Noah Jupe nasıl oyuncu oldu?

Jupe oyunculuk kariyerine 2015 Penny Dreadful ve Downton Abbey dizilerinde oynayarak. ... A Quiet Place'i yazan ve yöneten John Krasinski, Clooney'nin tavsiyesi üzerine Jupe'u seçti. 2019'da Jupe, Shia LaBeouf'un karşısında Honey Boy'da rol aldı.

Çocuğum A Quiet Place izleyebilir mi?

Bu film derecelendirilmiş PG-13 bir sebepten dolayı ve bu filmi 13 yaşından küçüklere kesinlikle tavsiye etmem. Sizin ve çocuklarınızın hassasiyetlerine bağlı olarak bu, bazı genç ergenler veya yetişkinler için uygun olmayabilir. ... 'Sessiz Bir Yer' terör ve bazı kanlı görüntüler için PG-13 olarak derecelendirildi.

Evde sessiz bir yer 2 izleyebilir misin?

A sessiz yer II, Viacom'un yeni CBS akış hizmeti ve CBS Tam Erişim'in bir uzantısı olan Paramount+'da aylık 6 ABD Doları veya reklamsız ayda 10 ABD Doları karşılığında akış için kullanılabilir.


Emily Blunt sessiz bir yerde hamile miydi?

ironik bir şekilde, Blunt çekimler boyunca hamileydi , filmin ilk perdesi boyunca kısır olan bir karakteri oynarken.

Sessiz bir yerde küçük çocuğa ne oldu?

Beau Abbott'un Ölümü

Nin ölümü Abbott'ların en küçük çocuğu Beau, ilk filmdeki olaylardan yaklaşık birkaç ay önce, istilanın zaman çizelgesinin başlarında yer alır. Marcus hastadır, bu yüzden aile, satın alınan marketten ilaç alma umuduyla dikkatlice kasabaya doğru yola çıkar.

Sessiz bir yer 2 nerede yayınlanacak?

A Quiet Place 2, uzun bir bekleyişin ardından 28 Mayıs 2021'de kullanıma sunuldu. Tiyatrolarda iyi performans gösteriyor. Ayrıca yayınlayabilirsiniz Viacom'un yeni CBS akış hizmeti , Paramount+. Ayrıca, CBS Tam Erişim'in aylık 6 ABD Doları karşılığında veya reklamsız olarak ayda 10 ABD Doları karşılığında genişletilmesinde de mevcuttur.

2 Reddit'ten 1 önce sessiz bir yer izlemem gerekir mi?

evet veriyorlar yeterli arka plan ki zorunda değilsin. Ama ilki gerçekten çok iyi ve izlemelisiniz!


Hangi platformlarda sessiz bir yer?

Şu anda 'A Quiet Place' yayınını şu kanalda izleyebilirsiniz: FXNow, fuboTV, DIRECTV, Spectrum On Demand, Paramount Plus, Paramount+ Amazon Kanalı .

A Quiet Place'deki yaratık nedir?

Ölüm Melekleri Hayatta kalanlar tarafından genellikle 'Yaratıklar' olarak anılan, A Quiet Place ve A Quiet Place: Part II'de birincil düşman olarak hizmet eden dünya dışı yaratıkların bir ırkıdır. İnsanlar tarafından istila olarak anılan Dünya'ya bir göktaşının içinde geldiler ve katliamlarına başlamak için ortaya çıktılar.

Black Widow kaç yaş kategorisine giriyor?

Karadul dır-dir Oy Dil ve şiddet için PG-13.

A Quiet Place 2'de erkeklerin karısına ne oldu?

Ama bu arada, Marcus demiryolu avlusunu keşfetmeye gidiyor ve bulduğunda şok oluyor. Emmett'in merhum karısı yatakta çürüyor , uzun zaman önce dünyadan geçti. Ritim, Emmett'in karısını kaybetmeye o kadar dayanamadığını, onu kaybetmeyi reddettiğini, bunun yerine vücudunu boşa harcarken bile yakın tuttuğunu gösteriyor.


A Quiet Place'in sonu ne anlama geliyor?

İnsanlığın sonunda yaratıkları yenebilmesinin anahtarı Regan'ın zekası, kararlılığı ve cesaretidir ve nihayetinde Emmett'i kurtaran odur. A Quiet Place'in sonunda, ailesini korumak için silahı kullanan Evelyn'dir, şimdi ise ailesini koruma sırası Marcus'tadır.

A Quiet Place'de neden ayakkabı giymiyorlar?

A Quiet Place'deki aile ayakkabı giymiyor ve bunun nedeni ayakkabılar çok ses çıkarabilir . Ayaklarında hiçbir şey olmadan etrafta dolaşmak için çok zaman harcadılar. ... Hiç ses çıkarmadan gizlice dolaşmayı deneyen herkes bilir ki çorap giymenin ne kadar önemli olduğunu bilir.

A Quiet Place'deki yaratıklar insanları yiyor mu?

Quiet Place serisinde, uzaylı canavarlar öldürdükleri insanları yemezler . ... A Quiet Place'de canavarlar ses çıkaran her insanı öldürür - ama uzaylılar onları yemez. Acımadan saldırırlar ama sonra kurbanlarını anında terk ederler.