Sertleşme sprinti nedir?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Will Toy
Puan: 4.2/5(1 oy)

Bir Sertleşme Sprint şu şekilde tanımlanır: teknik test borcunu yakalamaya ve Scrum tarafından üretilen bir sürüm hazırlamaya odaklanan bir sprint . Bu durumda, genellikle entegrasyon, sistem ve tam regresyon testi gibi test faaliyetlerini tamamlamaya odaklanır. Sıklıkla bazı nihai kusur onarımlarını da içerir.

Sertleşen bir sprint'e ihtiyacımız var mı?

kullanma Sertleştirme Sprint önerilmez ve buna duyulan ihtiyaç, mühendislik uygulamaları geliştirilerek ele alınmalıdır. Sertleştirme ihtiyacı varsa, Sprintler içinde Temizleme Hikayeleri kullanılarak birer birer tamamlanmalıdır.

Scrum'da sertleşen bir sprint var mı?

Scrum'da sertleştirici Sprint yoktur . Bir Scrum Takımı olarak, Bitti Tanımınızın herhangi bir zamanda yayınlanabilir olarak yansıtıldığından emin olun. Yüksek ürün kalitesi, her başarılı Scrum takımının temel taşıdır. Sertleşen Sprint'leri koşmak bir alışkanlık haline gelirse bu seviyeye ulaşamazsınız.

Agile'da sertleşme aşaması nedir?

Sertleşen bir sprintte, ekip yeni özellikler veya mimari sunmaya odaklanmayı bırakır ve bunun yerine zamanını sistemi stabilize etmeye ve piyasaya sürülmeye hazırlamaya harcar. . Bazı insanlar için, sertleştirme sprintleri, daha önce yapılamayan veya yapılmayan testleri tamamlamak ve işleri düzeltmek içindir.

Gelişimde sertleşme nedir?

Hesaplamada, sertleştirme genellikle güvenlik açığı yüzeyini azaltarak bir sistemi güvence altına alma süreci bir sistem daha fazla işlev gerçekleştirdiğinde daha büyük olan; Prensipte tek işlevli bir sistem, çok amaçlı bir sistemden daha güvenlidir.

Scrum Mülakat Sorusu: Scrum'da sıfır sprint ve sertleşen sprint nasıl tanımlanır?

41 ilgili soru bulundu

Sertleşme nedir?

Sertleşme bir şeyin zorlaştığı veya zorlaştırıldığı süreç . Sertleştirme aşağıdakilere atıfta bulunabilir: Sertleştirme (metalurji), bir metalin sertliğini artırmak için kullanılan bir işlem.

Sertleşmeden ne anlıyorsunuz ve bunu nasıl yapıyorsunuz?

İşletim sisteminin sertleştirilmesi Bir işletim sistemini güvenli bir şekilde yapılandırma, güncelleme, sistemi yönetmeye yardımcı olacak kurallar ve politikalar oluşturma eylemi güvenli bir şekilde ve gereksiz uygulama ve hizmetlerin kaldırılması. Bu, bir bilgisayar işletim sisteminin tehditlere maruz kalmasını en aza indirmek ve olası riski azaltmak için yapılır.

Sertleşme sprintinin amacı nedir?

Sertleştirme sürat koşusu kullanılır bir ürünü piyasaya sürülmek üzere sonuçlandırmak için Kalite ekipleri tarafından . Bu genellikle proje ekibinin herhangi bir yeni özellik üzerinde çalışmayı bırakmasını gerektirir. Mevcut tüm kaynaklar, sürümün kararlı hale getirilmesi için dağıtılır.

Sertleşme sprinti sırasında Scrum takımı ne yapmalıdır?

Çözümler

  1. Yavaşlatmak. Hıza odaklanmayın, bunun yerine kaliteye odaklanın. (Bu, takımın öğrenmeye odaklanmasıyla sonuçlanmalıdır. ...
  2. Her Sprint'in sonunda çalışan yazılımı teslim edin. (Bu, Bitti Tanımı ve Çevik Test Mühendisliği Uygulamalarına odaklanmalıdır.) Modeli Düşünün: Erken Bitiren Takımlar Daha Hızlı İyileşir.


KG sertleştirme nedir?

Sertleşme bir projenin o özel zamanıdır (genellikle 2 - 3 hafta) dünyaya göndermeden önce . Genellikle bir proje özelliği tamamlandıktan sonra sertleşmeye hazırdır. Bununla birlikte, sertleşme sprintleri, nihai teslimattan hemen önce sınırlı değildir ve bunlarla sınırlı olmamalıdır.

Stabilizasyon sprinti nedir?

Stabilizasyon sprintleri ürünü göndermeden önce normal geliştirme döngüsünün sonuna eklenen ek sayıda sprint . Adından da anlaşılacağı gibi, genellikle ürünü son bir kez sallamak ve son hataları sürmek için eklenirler.

Scrum teorisinin 3 sütunu nelerdir?

Scrum, öngörülebilirliği optimize etmek ve riski kontrol etmek için yinelemeli, artımlı bir yaklaşım kullanır. Üç sütun, deneysel süreç kontrolünün her uygulamasını destekler: şeffaflık, denetim ve adaptasyon .

Tüm teknik borçları kaldırmak ve ürünü gelecek sürüm için hazırlamak için sertleşen bir sprint'e sahip olmak normal mi?

Bu normal tüm teknik borçları ortadan kaldırmak ve Ürünü bir sonraki sürüm için hazırlamak için sertleştirici bir Sprint'e sahip olmak. ... Bu Ürün Parçası kullanılabilir, bu nedenle Ürün Sahibi onu hemen serbest bırakmayı seçebilir. Yani hazırlanacak bir şey yok.


Bir Scrum takımının sahip olması gereken iki temel özellik nedir?

Geliştirme Takımları aşağıdaki özelliklere sahiptir:

  • Kendi kendini organize etme. Ürün İş Listesi Kalemlerini nasıl çalışan çözümlere dönüştüreceklerine karar verirler.
  • Çapraz fonksiyonel. ...
  • Başlıklar değil. ...
  • Geliştirme ekibinde alt ekip yok.
  • Sprint Hedefine ulaşmaya ve yüksek kaliteli bir artış sunmaya kendini adamıştır.

Sprint 0 aktiviteleri nelerdir?

'Sprint Zero' bazen çevik bir projenin başlatılmasını tanımlamak için kullanılan bir örtmecedir. gibi faaliyetleri içerebilir. Ürün İş Listesinin taslağının hazırlanması, altyapı kurulumu, mimari tasavvur ve ekip üyelerinin kaynak sağlanması .

Serbest bırakma sprinti var mı?

Yayın Sprint'i Takım, Sürümden önceki son işi yaptığında . Şirketimizde amacı Ürünü Serbest Bırakmak olan özel bir Sprint'imiz var; Yayın Faaliyetlerine ve Tamamlanmayan İşleri bitirmeye özel Hikayeler içerir. Release Sprint'imiz genellikle hiçbir ek yeni özellik geliştirmesi içermez.

Sertleştirme neden yapılır?

Sertleştirme bir metalurjik bir metalin sertliğini artırmak için kullanılan metal işleme süreci . Bir metalin sertliği, uygulanan gerinmenin bulunduğu yerdeki tek eksenli akma gerilimi ile doğru orantılıdır. Daha sert bir metal, daha az sert bir metale göre plastik deformasyona karşı daha yüksek bir dirence sahip olacaktır.


Scrum takımının her sprint için taahhüt ettiği üç şey nedir?

Genel Bakış / Çerçeve / Ekip / Etkinlikler / Eserler

Scrum üç yapı tanımlar: ürün biriktirme listesi, sprint biriktirme listesi ve potansiyel olarak serbest bırakılabilir bir ürün artışı .

Sprint retrospektifinde neler yapılır?

Scrum sprint retrospektifi, sprint gözden geçirmesinden sonra ve sprint planlamasından önce gerçekleşen zaman sınırına sahip bir toplantıdır. Amacı: Yeni tamamlanan sprintin insanlar, ilişkiler, süreçler ve araçlar açısından nasıl ilerlediğini inceleyin . Neyin iyi gittiğini belirleyin ve sipariş edin.

Çevik'te kalça sprinti nedir?

HIP sprint aşağıdakilerle karakterize edilir: yeni değer sağlayan hiçbir biriktirme listesi kalemine sahip olmamak ve tamamen yukarıda açıklanan faaliyetlere ayrılmıştır. HIP sprint sırasında bu faaliyetlere zaman ayırmak, özel zamanlama ayarlamaları gerekmeden geliştirme temposunun yıl boyunca sürdürülebileceği anlamına gelir.

Sprint sıfır nedir?

Bir Sprint 0, genellikle verilen addır. bir ürün sürümü tahmini oluşturmaya olanak tanıyan bir vizyon ve kaba bir ürün biriktirme listesi oluşturmak için kısa bir çaba . ... Özetlemek gerekirse, bu aktivite Scrum'daki Sprint tanımına uymuyor, bu yüzden böyle adlandırmamak daha iyidir.


Entegrasyon sürat koşusu nedir?

Geliştirme sprintleri sırasında, sürüm düzeyi entegrasyon ekibi veya sistem test ekibi, önceki sprintte teslim edilen her şeyin entegrasyonunu ve doğrulanmasını yapmak . ... Bu, kabul kriterlerini iyileştirmek veya teslimat ekiplerine gitmek üzere olan işler için testler tanımlamak için işbirliği yapmak anlamına gelir.

Sistem sertleştirmeyi nasıl yapıyorsunuz?

Sistemimi nasıl sertleştirebilirim?

  1. Kullanıcıların güçlü parolalar oluşturmasını ve bunları düzenli olarak değiştirmesini sağlayın.
  2. Tüm gereksiz sürücüleri, hizmetleri ve yazılımları kaldırın veya devre dışı bırakın.
  3. Sistem güncellemelerini otomatik olarak yüklenecek şekilde ayarlayın.
  4. Sisteme yetkisiz veya kimliği doğrulanmamış kullanıcı erişimini sınırlayın.
  5. Tüm hataları, uyarıları ve şüpheli etkinlikleri belgeleyin.

Çimento sertleşmesi nedir?

Çimento su ile temas ettiğinde sertleşir . Bu sertleşme bir kristalleşme sürecidir. ... Beton, sertleşmeden önce tamamen akışkandır, ardından giderek sertleşir. Bu şekilde kristalleşen çimento ve su karışımı agrega tanelerini çevreler ve yoğun bir malzeme oluşturur.

İçinde Sistem Sertleştirme nedir?

Sistem sertleştirme teknoloji uygulamaları, sistemler, altyapı, bellenim ve diğer alanlardaki güvenlik açığını azaltmak için araçlar, teknikler ve en iyi uygulamalar topluluğu . Sistem güçlendirmenin amacı, potansiyel saldırı vektörlerini ortadan kaldırarak ve sistemin saldırı yüzeyini yoğunlaştırarak güvenlik riskini azaltmaktır.