Scully 2. sezonda neden ayrıldı?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Sydnee Olson DVM
Puan: 4.7/5(14 oy)

Hikayeler, aktris Gillian Anderson'ın hamileliğinden büyük ölçüde etkilendi; buna karar verildi Scully uzaylılar tarafından kaçırılır ve kaçırılırdı. , onun yokluğunu açıklamak ve iki bölüm sonra komada görünmesine izin vermek, sonuçta mitolojiye daha fazla karmaşıklık kattı.

Scully'nin bebeğinin babası kim?

Baş Yapımcı Frank Spotnitz, The X-Files Sezon 8 DVD'sinin bir tanıtımında görüntünün Scully'nin hamileliğiyle ilgili olduğunu kabul ediyor. Spotnitz'e New York Comic-Con 2008'de William'ın kökeni sorulduğunda, yönetici yapımcı William'ın babasının gerçekten de babası olduğunu doğruladı. Tilki Mulder .

Mulder ve Scully birlikte mi yattı?

'The X-Files' Özeti: Sezon 11, Bölüm 3: Mulder ve Scully Seks Yapıyor | TV Hattı.

Scully 8. Sezonda gerçekten hamile miydi?

Buzzfeed'e göre, Scully önce Duchovny'ye aktörlerin birbirleriyle yakın ilişkisi nedeniyle yaklaşmakta olan hamileliğini anlatmak için gitti. ... Scully'nin midesinin havayla pompalandığı sahneyi bir kaçırma sekansında çekmek ve bunu ortaya çıkarmamaya çalışmak aslında vurulan hamile bir göbekti .

Mulder ve Scully gerçek hayatta iyi geçindiler mi?

Oyuncular artık harika arkadaşlar , ancak The Guardian ile 2015 yılında yapılan bir röportajda Anderson, her zaman bu kadar yakın olmadıklarını ortaya koydu. Yani evet kesinlikle birbirimizden nefret ettiğimiz dönemler oldu, dedi. Nefret çok güçlü bir kelime. Uzun süre konuşmadık.

Hitchcock ve Scully'ye Cehennem Ne Oldu? | Brooklyn Dokuz-Dokuz

33 ilgili soru bulundu

Mulder neden 8. sezonda yok?

Bu değişiklik nedeniyle, yapımcılar Duchovny'nin karakterini senaryodan çıkarmayı zor buldular ama aynı zamanda gelecek sezon olacaksa Mulder'ın yokluğunu da sonunda açıkladılar. Sonunda, oldu karakterin uzaylılar tarafından kaçırılmasına karar verdi .

Scully ve Mulder evlenir mi?

Altı yıl sonra geçen Gizli Dosyalar: İnanmak İstiyorum filminde, Mulder ve Scully hala bir ilişki içindedir. ... Onuncu sezonda ortaya çıkıyor ki Scully ve Mulder artık bir çift değiller. , onu terk etmeyi seçtiği için.

Jean hamile mi?

Ama renkli dramanın 2. Sezon finalinde Jean (Anderson) hamile olduğunu öğrenir , eski ortağı Jakob'un (Mikael Persbrandt) vazektomi geçirmesine rağmen. 'Bu imkansız' diye itiraz ediyor. Bunu daha önce duyduysanız elinizi kaldırın.

Scully 9. sezonda mı?

Arsa genel bakış. Sekizinci sezon finali 'Varoluş'tan sonra Fox Mulder (David Duchovny) saklanmaya başlar. Dana Scully (Gillian Anderson) tekrar FBI Akademisi'ne atandı ve Monica Reyes (Annabeth Gish), X-Files ofisinde John Doggett'ın (Robert Patrick) yeni FBI ortağı olur.


Ajan Doggett, Scully'ye aşık mıydı?

John Doggett, Dana Scully'ye aşıktı. . ... Yani bu kalp kırıklığını hissediyorsunuz, biliyorsunuz, o Mulder'a aşık ve Doggett onun yanında olmak istiyor ve o olamaz çünkü onun kalbi başkası tarafından alınmış. Onu korumayı o kadar çok istiyor ki, onun başvurduğu kişi olmayı o kadar çok istiyor ki.

Scully, Mulder'ı hiç öper mi?

İnsanlar Times Meydanı'nda öpüşürken, Mulder ve Scully birbirlerine dönerler ve Mulder onu öper . İlk gerçek öpücükleri.

Scully kiminle yattı?

Bir gün, 4. Sezonun yaklaşık yarısında, Scully sonunda Mulder'ın sürekli Mulder olmasına sinirlendi ve adında hoş bir adamla çıkıyor. Ed .

Mulder neden gezginlerde alyans takıyor?

Birkaç çekimde Mulder'ın bir alyans taktığı görülüyor. Bu David Duchovny'nin fikriydi; açıkladı ' O sadece bendim, bilirsin, dalga geçerdim. Yeni evlenmiştim ve onu giymek istiyordum. .' Daha sonra durumu 'öyle ki Mulder evli olduğundan hiç bahsetmemiş' olarak tanımladı.


Scully neden bebeğinden vazgeçti?

Ebeveynlerinin işleri ve doğaüstü yeteneklere sahip olması nedeniyle William daha önce büyük tehlikedeydi hatta doğdu - ve bir dizi travmatik olay Scully'nin onu evlatlık vermek için verdiği acı verici karardan önce geldi.

Fox Mulder'ın kız kardeşi öldü mü?

Samantha'nın yeri onu kaçıranlar tarafından keşfedildiğinde, Walk-in'ler onu yıldız ışığı enerjisine dönüştürerek ve acısız bir ölüm vererek onu kurtardı. 7. sezon 11. bölüm Kapanış'ta Mulder sonunda bunu kabul eder. kız kardeşi gitti ve ikisi de özgür.

Scully ölümsüz mü?

Dizide Scully'nin ölümsüzlüğüne sayısız gönderme var ama hiçbiri X-Files'ın yaratıcısı Chris Carter'ın sözlerinden daha iyi olamaz. 2014 yılında, Carter bir Reddit AMA'sında şunları söyledi: Scully aslında ölümsüzdür. .

Mulder 9. Sezonda mı?

Bu sezon özellikleri yokluğu Fox Mulder rolünde David Duchovny, ancak iki bölümlük sezon finali The Truth'daki rolü yeniden canlandırdı.


Ajan Doggett ve Reyes'e ne oldu?

John Doggett, 2001'de Monica Reyes ile birlikte. 1993'teki çalışmalarının ardından, Reyes, Doggett ile yeniden bir araya geldi O zamandan beri, 2001 yılında üzerinde çalıştığı bir davada yardım talebine yanıt verdikten sonra bir FBI ajanı olarak onun örneğini takip etti.

Jakob kot bebeğin babası değil mi?

'Sex Education'da Jean'in bebeğinin babası kim? Jean'in bebeğinin babasının kimliğine verilecek en mantıklı ve karışık cevap şudur: Yakup . Otis'i zaten aile olarak kabul ediyor ve bebeği tamamen seviyor.

Jacob, Jean'den ayrılıyor mu?

İkinci sezondaki devasa bir alt konu, Jean Milburn ve Ola'nın babası Jakob arasındaki ilişkiydi. Tamamen beklenmedik ama memnuniyetle karşılanan bir komploydu ama ne yazık ki çok iyi bitmedi. Biz Jean onu öptükten sonra onu uzaklaştırdıktan sonra Jean ve Jakob ayrıldıktan sonra ikinci sezondan ayrıldı eski kocası (ve Otis'in babası) Remi.

Otis, Ruby ile yatıyor mu?

Ruby, Moordale Lisesi'ndeki dokunulmaz havalı çocuklardan biridir. Ancak o ve okuldan bir sürü sınıf arkadaşı 2. Sezonun sonuna doğru Otis'in partisine geldiğinde, o ve Otis daha da yakınlaşır. Aslında ertesi sabah yatakta birlikte uyanırlar. Ve sonra, Ruby, Otis'e seks yaptıklarını doğrular.


Scully Mulder'a ne fısıldadı?

Hiçbir Şey Sonsuza Kadar Sürmez başlıklı Çarşamba günkü bölümün sonunda, Scully bir kilisede dua ederken David Duchovny'nin Fox Mulder'ına bir şeyler fısıldadı. Bu benim ileriye doğru inanç sıçramam , o uğursuz yorumu kulağına fısıldadıktan sonra söyledi. Ve birlikte yapmak isterim.

Scully, Mulder'a ne zaman aşık oldu?

ona aşık olur 1. sezonun sonuna doğru cazibesine, dehasına ve sadece iki kişilik yeri olan her şeyi tüketen macerasına kapıldıktan sonra. Ona o kadar bağlı ki, 2. sezonda onları bir arada tutmak için tüm çabayı gösteriyor.

Mulder ve Scully hiç seni sevdiğimi söylediler mi?

Fox Mulder ve Dana Scully'nin Gizli Dosyalarda bu üç küçük kelimeyi söylediklerini sık sık duymazsınız. Aslında, hesabıma göre, Mulder bir kez seni sevdiğimi söyledi. Scully kullanmışken Bu yüzden bir tartışmanın ortasında sana aşık oldum.

Scully 8. Sezonda nasıl hamile kaldı?

Bir geri dönüş, Mulder'ın Scully'den bir çocuk sahibi olmayı kabul ettiğini ortaya çıkarır. Doctor Parenti aracılığıyla tüp bebek yoluyla . Mary Hendershot daha sonra Scully'den yardım istemek için gelir. Doggett, Skinner ve Scully, Doggett'a Scully'nin izin aldığını söylemek için gizlice buluşurlar.