Scrabble'da öküz bir kelime mi?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Bay Leopoldo Grady DVM
Puan: 4.6/5(51 oy)

Evet , ox scrabble sözlüğünde.

Scrabble'da öküz ne anlama geliyor?

öküz anlamı

1 tanım bulundu WordNet (r) 3.0'dan (2006) [wn]: ox n 1: Bos cinsinin yetişkin hadım edilmiş bir boğası ; özellikle Bos taurus 2: özellikle Bos veya yakından ilişkili Bibos cinsinden çeşitli yabani sığırlardan herhangi biri [syn: {ox}, {wild ox}]

Diddy karalamalı bir kelime mi?

Hayır, diddy scrabble sözlüğünde yok .

Nix scrabble bir kelime mi?

Evet , nix scrabble sözlüğünde.

EXE scrabble bir kelime mi?

Hayır, exe scrabble sözlüğünde yok .

Scrabble'da Bir Kelimeye Nasıl Meydan Okunur?

44 ilgili soru bulundu

IQ karalamalı bir kelime mi?

Hayır, iq scrabble sözlüğünde yok .

Diddy bir kelime mi?

çoğul isim diddies

Aptal . 'ne şakası! '

Oz bir kelime mi?

Oz yazılıdır ons'un kısaltması .

XI scrabble sözlüğünde mi?

Evet , xi scrabble sözlüğündedir.

Vox scrabble kelimesi mi?

Evet , vox scrabble sözlüğünde.

EZ geçerli bir scrabble sözcüğü mü?

Hayır, ez scrabble sözlüğünde yok .

ninni bir hakaret mi?

ninny Listeye ekle Paylaş. İnanılmaz derecede aptal biri için ninny kelimesini kullanın - başka bir deyişle, bir aptal veya bir ahmak. ... Ninny aptal ve aptal biri için uygun, ama aynı zamanda aşağılayıcı ve dikkatli kullanılmalıdır.

Diddy İskoçya'da ne anlama geliyor?

1. Reklam. İngiltere'de 'Diddy' şu anlama gelir: küçük, minik veya rapçi P Diddy/Puff Daddy/Sean Combs/şu anda adı her ne ise. İskoçya'da 'Diddy' şu anlama gelir: dişi meme .

diddi nedir?

isim, çoğul did·dlies 2. Argo. az veya hiç değeri olmayan bir şey ; hiçbir şey: mazeretlerin benim için boşuna değmez.

Scrabble sözlüğünde tamam mı?

'Tamam' artık bir Scrabble oyununda oynamak için uygun . İki harfli kelime, Merriam-Webster'ın Pazartesi günü yayınladığı Resmi Scrabble Players Dictionary'nin en son sürümüne yapılan 300 yeni eklemeden biridir. Artık bir Scrabble oyununda oynayabileceğiniz diğer kelimeler arasında macaron, facepalm, emoji, puggle ve ew yer alıyor.

YEET scrabble bir kelime mi?

YEET bir Scrabble kelimesi midir? YEET geçerli bir scrabble kelimesi değil .

Och Aye Da Noo ne anlama geliyor?

Açık bir İskoççuluğun arketipsel bir örneği, 'Och aye the noo'dur ve 'olarak tercüme edilir. Ah evet, şimdi '. Bu tabir genellikle parodide İskoç olmayanlar tarafından kullanılır ve 'Och aye' ve 'noo' ibareleri İskoçlar tarafından ayrı ayrı ortak kullanımda olmasına rağmen, nadiren birlikte kullanılırlar.

İskoçya'da yamyamlık yasal mı?

Ama böyle aşırı koşullarda birinin etini yemek yasalara aykırı mı? Nottingham Trent Üniversitesi'nde kıdemli öğretim görevlisi olan Samantha Pegg'e göre İngiltere'de değil. Yetki alanımızda yamyamlık suçu yoktur. , Dr Pegg diyor. Alvarenga'nın hikayesinin hukuk tarihindeki ünlü bir davaya benzediğine dikkat çekiyor.

İskoçlar neden Ken der?

fiil (nesneyle birlikte kullanılır), kenned veya kent, ken·ning. Başta İskoç. (bir kişi veya şey) hakkında bilgi sahibi olmak, hakkında bilgi sahibi olmak veya aşina olmak .

Ninnyhammer nedir?

isim. bir aptal veya budala ; ninni.

Nini nedir?

Çoğu nini kadındır: Tipik nini, medyada resmedilen kayıtsız veya suçlu erkek değildir. Bunun yerine, ikinci diploması olmayan genç bir şehirli kadın . ... Çoğu zaman erken evlilik, genç yaşta hamilelik veya her ikisi yüzünden nini olurlar.

ninni bebek nedir?

aptal ; bir avanak. Etimoloji: [Bkz. BT. ninno, ninna, bir bebek, Sp. nio, nia, çocuk, bebek, O.

Ninny erkek mi kız mı?

Bu arada, Dumb Ways to Die: Crazy Chronicles Activity Journal, cinsiyetini erkek olarak açıkladı. Metro da doğruladı' Ninny için doğru cinsiyet erkek . Sevgililer Günü videosunda görünen özellikler doğru ve bilerek yapılmış.'

nincompoop kötü bir kelime mi?

Birine ahmak demek, ona aptal, salak, kemik kafalı ya da salak demek gibidir. Kesinlikle olumsuzluk iltifat. Nincompoop, aynı zamanda ninny gibi biraz eski moda olan kulağa aptalca gelen bir kelime.

Argoda moron ne anlama geliyor?

: çok aptal veya aptal bir insan : geri zekalı. English Language Learners Dictionary'de moronun tam tanımına bakın. moron.