sbrinz peyniri nasıl kullanılır

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Bayan Eda Metz V
Puan: 5/5(50 oy)

Sbrinz yaygın olarak çeşitli şekillerde tüketilir; rendelenmiş gibi kullanılabilir makarna . Genellikle şaraba eşlik etmek için küçük parçalar halinde yenebilir. Sert peynirden rendelenmiş ince dilimler halinde de yenir. Sbrinz genellikle sadece ekmek ve tereyağı ile tüketilir.

sbrinz'in tadı nasıl?

Tadım notları

Sbrinz yoğun, mumsu bir dokuya ve rendelenmeyi bekleyen sert bir macuna sahiptir. onun lezzetleri bir parça karamela ile güçlü, baharatlı ve cevizli .

sbrinz peyniri nerede yapılır

Sbrinz hala yapılıyor Orta İsviçre'de seçilmiş 25 vadi ve Alp peyniri mandırası . Sbrinz'i üretmek için sadece bölgeden gelen süt işlenir, ardından peynir de menşe bölgesinde depolanır, böylece uzun, ekolojik olmayan taşıma yolları ortadan kalkar.

sbrinz peyniri nasıl yapılır

Sbrinz peyniri, bütün çiğ inek sütünden yapılan bir İsviçre peyniridir. Süt 89 F'ye (31.5 C) ısıtılır, bu noktada başlangıç ​​bakterileri ve buzağı koşucu 40 dakika kesilmeye bırakıldıktan sonra iri parçalar halinde kesilir, peynir altı suyu süzülür, karıştırılır ve 131 F (55 C) sıcaklığa kadar ısıtılır.

Sbrinz Peyniri Nasıl Yapılır?

23 ilgili soru bulundu