Savaş çığırtkanı onur için iyi mi?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Bayan Vanessa Vandervort
Puan: 5/5(31 oy)

Savaş çığırtkanı sınıfı korkunç bir Vanguard Onur için. İşte oyuncuların bu sınıfın potansiyelini en üst düzeye çıkarmak için bilmesi gerekenler. For Honor'daki Savaş çığırtkanı, Knights Fraksiyonu arasında mevcut olan en şiddetli özel Sınıflardan biri olarak hizmet ediyor.

Savaşçı, For Honor'daki en iyi karakter mi?

Yani şu anki metadaki en iyi kahraman karakteri Warmonger'dır. 130 Sağlık , 130 Dayanıklılık ve 7 m/s Sprint Hızı. Oyundaki en iyi saldırılara ve savunmaya sahipti, bu da onu hem Sidelanes hem de Roaming Hero için ideal hale getirdi. Her iki alanda da çok iyi performans gösterdi.

Savaş çığırtkanı iyi mi?

O yakınken iyi ama uzaktan fazla baskı uygulayamaz. Işıkları o kadar hızlı değil, yine de onlardan kolayca kaçamazsın. Onları savuşturabilirsen, o hiç de en iyi kahraman değil. Çoğu kahramana kıyasla hasar değerleri oldukça yüksektir.

Savaş çığırtkanı For Honor'da ne diyor?

' Tüm yanlışları düzelten bıçağı sallayacağım! İntikam, güç ve disiplin getireceğim! Her şeyin üstünde yükseleceğim ve doğruyu söyleyeceğim! ' 'Hepimiz, biz biriz, biz savaşız!'

Savaş çığırtkanının sinire ihtiyacı var mı?

Warmonger'ın Nerf'e İhtiyacı Var mı? Kısa cevap Numara!

Warmonger Neden Hâlâ GÜÇLÜ - ForHonor

18 ilgili soru bulundu

Warmonger'ı ücretsiz alabilir misin?

Ubisoft, fantastik aksiyon oyunu For Honor'da yeni bir kahraman olan Warmonger'ı yayınladı. Ayrıca, yeni bir ücretsiz etkinlik geçişi artık yayında. Oyuncular artık oynanabilir bir Kahraman olarak Warmonger'ın kilidini açabilirler. ... Oyuncular ayrıca 20 Ağustos'tan itibaren 15.000 çelik için oyun içi paketin kilidini açabilirler.

Savaş çığırtkanı kaç beygir gücüdür?

Sahip olmak 18.000.000 HP . %90 pasif azaltma özelliğine sahiptir.

Savaş çığırtkanı For Honor ne kadar uzun?

Geliştirici ekibine göre, Apollon 6'1' (~185cm) , 18 Ocak 2018'de Warrior's Den canlı yayınında belirtildiği gibi. Apollyon'dan yola çıkan Warmonger, 'Apollyon' adında bir Efsanevi zırh setine sahiptir. Görsel olarak, esasen Apollon'un zırhının bir karbon kopyasıdır.

Savaş çığırtkanı Apollon mu?

Savaş çığırtkanı olduğundan beri Apollon'dan türetilmiş olması gerekiyordu , şaşırtıcı olmayan bir şekilde, Apollyon ile animasyonları ve hareketleri paylaşıyorlar: Siper Riposte'larının kazığı, Apollyon'un kazığı ile aynı. Yan engellenemezleri, Apollyon'un yan ağır spesyali ile aynı.


Warlord For Honor'da ne diyor?

alıntılar İzlandaca: ' Bana bak! '- İngilizce:' Bana bak! ' İzlandaca: 'Sen öldün!' - İngilizce: 'Sen öldün!' İzlandaca: 'Kargalara ziyafet olacaksın!' - İngilizce: 'Kargalara ziyafet olacaksın!'

Savaş çığırtkanı For Honor ne zaman çıktı?

Ubisoft, yarın düşecek olan en son For Honor güncellemesinin ayrıntılarını açıkladı. 6 Ağustos . Savaş çığırtkanları, Heathmoor'un yeni liderleri olmaya kararlıdır.

For Honor öldü mü?

hayır ölmedi , çoğu oyuncunun geçmek istemediği devasa bir öğrenme eğrisi var. ... 2017 yılının Şubat ayında piyasaya sürülen For Honor, yıllar boyunca oyuncuların deneyimleyebileceği harika bir oyun oldu ve yalnızca Ubisoft'un içerik güncellemeleriyle kendini geliştirdi.

For Honor 2021'de ölüyor mu?

Yıllar önce, For Honor izleyicisinin Twitch'e güvenmesi bir sansasyondu (bkz. istatistik #11). Ancak, içinde 2021 oyun bile yok Twitch'teki en iyi 200 oyun. 2017'de (For Honor'un piyasaya sürüldüğü yıl) oyunla ilgili ilk çılgınlığın ardından, oyunun Twitch istatistikleri düşük kaldı.


For Honor'daki en op karakter kim?

çılgın oyundaki en güçlü yakın dövüş kahramanlarından biridir. Saldırıları sonsuza kadar zincirlenebilir, bu yüzden baskı asla durmaz! Yetenekleri, genel hızını, saldırısını ve savunma istatistiklerini artırmasını sağlar.

Savaş çığırtkanı müdürden daha mı uzun?

IIRC o aslında erkek Muhafızdan biraz daha uzun .

Onur için en kısa kahraman kim?

Valkyrie 6'2. … Fiyat. Shinobi aslında oyundaki en küçük erkektir (Askerleri görmezden gelir).

Savaş çığırtkanları derken ne demek istiyorsun?

Savaş çığırtkanı, sürekli olarak savaşı teşvik eden kişidir. her zaman başka bir ülkeyi istila etmek veya saldırmak ister ve çok gürültülü ve ısrarcıdırlar.


Apollon'un gerçek adı nedir?

Apollon (doğum Ole Jørgen Moe ) bir black metal/thrash metal multi-enstrümantalisttir, eskiden Dødheimsgard ve Cadaver ile bağlantılıdır, şimdi Aura Noir'de ve ayrıca 2006'daki reformunun ardından Immortal'da çalmaktadır.

Nobushi ne kadar sağlık?

Eğer şaşırırsanız ve bu durumda takılırsanız, nobushi'nin yalnızca bir gücü olduğundan hızlı bir kaçış yapmanız gerektiğinde dayanıklılığınızı koruduğunuzdan emin olun. toplam 120 HP .

Savaş çığırtkanı bir Astrea mı?

Astrea Horkos Tarikatı lideri Apollyon'un reenkarnasyonu olduğu iddia edildi ve dünyaya savaşı geri getireceği kehanet etti. Doğrudan takipçileri oldukları için For Honor'daki Savaş Çobanları'nın temsili Kahramanıdır.

Savaş çığırtkanı alarak ne elde edersiniz?

Warmonger Hero teklifi şunları içerir:

1 Özel Süs . 1 Elit Kıyafet . 7 Günlük Şampiyon Durumu (Ekstra XP, Ekstra Yağma ve Daha Fazlası) Rastgele Teçhizatlı 3 Çöpçü Kasası.


Barış muhafızı onur için ne diyor?

alıntılar Latince: 'Peri!' - İngilizce: 'Öl!'/' Yok ol! Latince: 'Tu moriturus!' - İngilizce: 'Öleceksin!' Latince: 'Saltem te tentavisti!' - İngilizce: 'En azından denedin!'

Onur kahramanları için kaç tane var?

Savaşa katılın ve seçim yapın 29 özelleştirilebilir ve oynanabilir kahramanlar. Her fraksiyon, dört farklı sınıfa ayrılmış bir dizi çok yetenekli, ölümcül savaşçı içerir.