pendulous'nin tanımı nedir?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Kaylin Koelpin
Puan: 4.3/5(46 oy)

1 arkaik: görünür destek olmadan hazır . 2a : sarkık sarmaşıklarla asılmış dalları serbestçe sallayacak şekilde asılı. b : eğik veya aşağı sarkan sarkık gıdılar. 3: kararsızlık, kararsızlık veya belirsizlik ile işaretlenir.

Sarkık dudak nedir?

sıfat. olan bir şey sarkık aşağı doğru sarkar ve gevşek bir şekilde hareket eder , genellikle çekici olmayan bir şekilde. [edebiyat] ... sarkık alt dudağı olan şişman, kasvetli bir adam.

İngilizce'de Kedicik ne demek?

: pullu bracts ve tek eşeyli genellikle apetal çiçekler taşıyan başaklı bir çiçeklenme (söğüt, huş veya meşe gibi).

Sarkaç bir kelime midir?

tereddütlü veya kararsız ; titreyen.

petulant'nin en iyi tanımı nedir?

1 : konuşma veya davranışta küstah veya kaba . 2: geçici veya kaprisli kötü mizah ile karakterize: huysuz. Petulant Eş Anlamlı Diğer Sözcükler Petulant Latin Köklere Sahiptir Örnek Cümleler Petulant Hakkında Daha Fazla Bilgi Edinin.

Sarkık Anlamı

33 ilgili soru bulundu

Kötü çocuğa ne denir?

velet . isim. gayrı resmi, kötü davranan sinir bozucu bir çocuk.

Olgun olmayan kişiye ne denir?

Çocukça tanımı, çocuk gibi aptal, olgunlaşmamış veya çocuklara yönelik bir kişi veya şeydir. ... Tanımı toy olgunlaşmamış kimse veya bir şeydir.

İngilizce'de Pensil ne demek?

1 A : yukarıdan askıya alındı : asılı, sarkık. b : bir eğime ayarlanmış veya ayarlanmış : sarkık. 2: asılı bir yuvaya sahip olmak veya inşa etmek.

Padent ne demek

Sarkıt kelimesi, Latince pendere kelimesine kadar uzanır ve 'anlamına gelir. takılmak , ' bu kolyeden size ipucu veren, bir zincire asılan bir süs veya tavandan sarkan bir tür ışık gibi, asılı olan bir şeyi tanımlayan bir kelimedir.


Pedantik kelimesi İngilizce ne anlama geliyor?

Pedantic, tanımlamak için kullanılan aşağılayıcı bir kelimedir. küçük hataları düzelterek başkalarını rahatsız eden biri , küçük ayrıntılara çok fazla önem verme veya özellikle bazı dar veya sıkıcı konularda kendi uzmanlıklarını vurgulama.

Kedicikler neye dönüşür?

Genç kedicikler sarıya dönmeden önce yeşil görünür. Dişi çiçek daha küçük kırmızı bir yapıdır, yaklaşık 1 cm uzunluğundadır ve yüzeyinde birçok kıl benzeri yapılar bulunur. Bu tozlaştıktan sonra, kahverengi kızılağaç meyvesi veya 'koni' hangi tohumları barındırır.

Kedicik paketi nedir?

kedicik ROS'un resmi yapı sistemi ve halefi orijinal ROS yapı sistemi, rosbuild. ... catkin'in iş akışı CMake'inkine çok benzer, ancak otomatik 'paket bul' altyapısı ve aynı anda birden çok bağımlı proje oluşturma desteği ekler.

Sarkık Flews ne anlama geliyor?

: bir köpeğin üst dudağının sarkık yan kısımları — bkz. köpek resmi.


Flewed anlamı nedir?

: genellikle belirtilen türden uçar, derinden uçmuş bir tazı .

Köpekler Flews nedir?

Köpeğin sarkık üst dudağı. uçuşlar bir köpeğin üst dudakları veya üst dudakların köpek eşdeğeri.

ingilizcede Patently ne demek?

TANIMLAR1. içinde kimsenin yapamayacağı kadar açık bir yol aynı fikirde olmamak. açıkça adaletsiz bir yasa. açıkça açık/yanlış/açık/yanlış: Yalan söylediği açıkça belliydi.

büyülenmiş ne demek?

geçişli fiil. 1 : bazı özel çekiciliklerle etkilemek ve hükmetmek , sanat ya da özellik ve karşı konulmaz bir çekicilik ile Güzelliğinden büyülendik. Manzara dikkatimizi çekti. 2 arkaik: ele geçirmek, ele geçirmek.


3 farklı patent türü nedir?

Üç tür patent vardır: faydalı patentler, tasarım patentleri ve bitki patentleri . Faydalı patentler, bir bileşimin, makinenin veya işlemin işlevini korur.

Pensil nasıl yazılır?

asılı, bazı kuşların yuvaları gibi. asılı bir yuva inşa etmek.

Romeo nasıl olgunlaşmamış?

Romeo özellikle olgunlaşmamış, bu konuda Rosaline'i çok çabuk unutuyor , ve çabucak aşık olma hatasını fark etmeden yoluna devam eder. Bu olgunlaşmamışlık, 2. Sahne 2 ve Sahne 2 Sahne 6'da balkonda birbirlerine olan aşklarını ilan etmelerine ve nihayetinde acele evliliklerine yol açar.

Bir insanı olgunlaşmamış yapan nedir?

olgunlaşmamış insanlar Kendilerinden başka kimseyi düşünmeden hareket etmek . Tamamen uygunsuz olan şeyleri ağzından kaçırıyorlar. Nerede olduklarına veya kiminle olduklarına çok az dikkat ederek anın heyecanına kapılırlar.


Olgunlaşmamış bir insanı nasıl tanımlarsınız?

olgunlaşmamış insanlar sadece kendilerini önemsiyor gibi görünüyor . Uzlaşmayı sevmezler ve diğer insanların fikirlerini dikkate almak istemezler. Her zaman kendi yollarına sahip olmak isterler.

Başka bir çocukla oynayan çocuğa ne denir?

oyun arkadaşı . isim. başka bir çocuğun birlikte oynadığı bir çocuk.

Kötü davranan kişiye ne denir?

haydut . isim. kötü davranan ama yine de başkaları tarafından sevilen biri.