Sanibel Geçidi nakit alıyor mu?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Herta Lehner
Puan: 4.1/5(47 oy)

Sanibel'e giden arabalar için 6 dolar ve sadece nakit , bir SunPass'iniz yoksa. Herhangi bir nedenle paranız yoksa durun ve görevliye bildirin, size fatura kesecektir; size birkaç ekstra dolara mal olacak. bir yıldan fazla bir süre önce. Geçit ücretsizdir.

Sanibel köprüsü geçiş ücreti ne kadar?

iken $6,00 Sanibel için otoyol geçiş ücreti aynı kalıyor, Ekim ayından itibaren transponder olmadan geçen araçlar için 3,00$ ek fatura kesilecek. Biz Sanibel Holiday'de, özellikle ilk kez gelenler için, durum hakkında varışlarımızı bilgilendirmek için elimizden gelenin en iyisini yaptık.

Sanibel köprü geçiş ücretimi nasıl öderim?

Sanibel Geçidi geçiş ücretini ödemenin en kolay yollarından biri ve aslında Lee County'deki tüm geçiş ücretleri LeeWay Transponder ile . Bu, ön ödemeli hesap seçeneğiyle otomatik elektronik ödemeye izin verir ve indirim avantajları mevcuttur. LeeWay geçiş ücreti, 2 aydan fazla kalmayı planlayan kişiler için iyi bir seçenektir.

Sanibel adasına gitmek için para ödemeniz gerekiyor mu?

Bu Sanibel'e geçmek için araç başına 6 dolar . Bu ücret gidiş-dönüş olup, adadan ayrılırken ödeme yapmazsınız. Sanibel Geçidi Köprüsü 3 mil uzunluğundadır.

Geçit kredi kartı kabul ediyor mu?

Banliyö çıkışlarından kuzey veya güney sahiline gidebilir ve hesabınızda nakit, çek, havale veya kredi kartı ile para harcayabilirsiniz ( Visa, Discover, Master Card ve American Express kabul edildi ).

Sanibel Geçidi Geçiş Ücretinde ÖNEMLİ DEĞİŞİKLİKLER

45 ilgili soru bulundu

Yol parası sadece nakit mi?

Gişede nakit ödeme kabul edilmeyecektir. ... Faturada %40 tasarruf etmek için lütfen Causeway web sitesi aracılığıyla bir geçiş ücreti etiketi edinmeyi veya (985) 674-3641 numaralı telefondan etiket ofisi ile iletişime geçmeyi düşünün.

Geçidi geçmek için nasıl para ödüyorsun?

Ödeme Yolları

A FasTrak harika bir gün bu köprüden geçerken herhangi bir şeritte ödeme olarak kullanılabilir. Ayrıca kullandıkça öde plaka hesaplarını ve herhangi bir şeritte tek seferlik ödeme hesaplarını da kullanabilirsiniz. Nakit, yalnızca nakit ödeme kiosku bulunan FasTrak perakende satış noktalarında kabul edilir. Bu köprüde geçiş ücreti ödemek için durmak yok.

Sanibel Adası Pahalı mı?

7 günlük bir Sanibel seyahatinin ortalama fiyatı: $2,372 yalnız seyahat edenler için 4.260 dolar, bir çift için 4.260 dolar ve 4 kişilik bir aile için 7.987 dolar. Sanibel otelleri, gecelik ortalama 198 dolar ile 111 dolar ile 507 dolar arasında değişirken, çoğu tatil kiralama, tüm ev için gecelik 240 ila 560 dolar arasında olacaktır.

Fort Myers Plajı mı yoksa Sanibel Adası mı daha iyi?

Sanibel Adası, Fort Myers Plajı'ndan biraz daha mütevazı ve biraz daha az planlanmış bir tatil arayanlar için mükemmel. Sanibel Adası'ndaki ana cazibe, elbette, beyaz kumlu plajlarıdır, ancak bundan daha fazlası, bombardıman popüler bir eğlencedir.


Sanibel Adası'nda arabaya mı ihtiyacınız var?

Ada bisiklet dostudur ve etrafta dolaşmanıza yardımcı olacak birçok yol vardır. Arabalar da bir seçenektir, ancak çoğu durumda park yeri sınırlı ve pahalıdır. Araba veya bisiklet kiralamayı tercih etmiyorsanız, sizi gezdirebilecek birkaç taksi şirketi var. Sanibel Adası'nda toplu taşıma yoktur. .

Sanibel Adası'na gidebilir misin?

Florida, Fort Myers'a uçtuktan sonra, tropikal Sanibel Adası sadece bir atlama ve bir atlama uzağınızda. 45 dakikalık bir sürüş anakarayı birbirine bağlar bu ada cennetine.

Sanibel Adası'na uçabilir misin?

Güneybatı Florida Uluslararası Havalimanı (RSW) Sanibel ve Captiva Adası'na en yakın havaalanıdır. Punta Gorda Havaalanı (PGD) ve Napoli Havaalanı (APF), Sanibel Adası'na 90 dakika uzaklıktadır. Her havalimanı, Sanibel ve Captiva Adası'na seyahat eden tatilcilere avantaj ve dezavantajlar sunuyor.

Sanibel Geçidi boyunca yürüyebilir misin?

Dalgalı kuşlar ve deniz kabuklarıyla dolu bozulmamış bir kumsal boyunca batıya doğru muhteşem bir yürüyüş. Blind Pass'a kadar tüm yolu yürüyebilirsiniz . Sanibel Geçidi bisikletlere açık ve ücretsizdir.


Sanibel Adası'nı ziyaret etmek için yılın en iyi zamanı nedir?

Sanibel Adası'nı ziyaret etmek için en iyi zaman Aralık'tan Nisan'a , en yoğun sezon. Bu beş ay boyunca seyahatler diğer zamanlardan daha pahalı olacak, bu nedenle erken planlayın ve rezervasyon yaptırın. Yine de, pastoral plaj havasını bulacağınız zaman budur.

SunPass ile geçiş ücretleri daha mı ucuz?

Tek bir SunPass kişisel hesabında, ayda 32 veya daha fazla seyahat yapan kullanıcılar, sık kullanıcı indiriminden yararlanmaya hak kazanacaktır. İndirim hesap bazındadır ve gişe başına (örneğin, indirim almak için her gişede 30 işlem birleştirilemez).

Sanibel Adası'nda otopark ne kadar?

Sanibel Adası halk plajlarında park etme maliyetleri saatte 5,00 dolar , ve Captiva Adası halk plajları saatlik 5,00 USD ücrete tabidir, Nakit ve kredi kartları kabul edilir.

Hangisi daha güzel Sanibel veya Captiva?

Sanibel Adası'nda daha fazla mermi var, Captiva Adası Plajları daha iyi kum var. Bunu yanlış anlamayın, Captiva Adası'nın plajları hala dünyanın çoğu yerinden bombardıman için daha iyidir, sadece Sanibel gerçekten orada en iyisidir.


Florida'da en mavi su hangi plaja sahiptir?

Neden kader Florida'daki en temiz su plajlarına sahiptir

Florida'daki en temiz su için yapılan anketler, sürekli olarak Kuzeybatı Florida'nın Zümrüt Sahili'ni Bir Numara olarak değerlendiriyor. Bu saygın netlik unvanı, Destin, Miramar Plajı, South Walton's Scenic 30A'daki tüm pitoresk sahil köyleri ve Panama City Beach'i içerir.

Fort Myers Beach'te temiz su var mı?

Fort Myers sahilindeki su çok sakin, sığ ve oldukça berraktır. . Fort Myers Beach'in Times Square bölgesine köprüden aşağı inerken göreceğiniz şey budur. Lynn Hall Memorial Park'taki halka açık erişimden bakıldığında Pelikan İskelesi.

Sanibel Adası'nda ünlüler mi yaşıyor?

Eric Clapton gibi ünlülerin George ve Wendy Schnapp's Sanibel Seafood Grille'de boy göstermesine alışkın olan, yıl boyunca sakinler arasında gerçekçi bir hava hakimdi; Johnny Depp bir Tween Waters Cadılar Bayramı partisinde; ve düzenli olarak, NBC hava durumu sunucusu Willard Scott , Sanibel için ikinci bir ev.

Captiva Adası Pahalı mı?

Captiva Adası, ziyaret edilecek en pahalı bariyer adalarından biri değil . Bunun nedeni, yakındaki adaların aksine, Captiva Adası'nda beş yıldızlı otel veya yüksek apartman dairesi olmamasıdır.


Sanibel Adası neden bu kadar popüler?

Kolay geçit erişimi nedeniyle Sanibel, kabuklu plajları ve vahşi yaşam sığınaklarıyla bilinen popüler turistik yer . Adanın yarısından fazlası, en büyüğü J. N. 'Ding' Darling Ulusal Yaban Hayatı Sığınağı olan vahşi yaşam sığınaklarından oluşuyor.

Golden Gate Köprüsü'nü geçmenin maliyeti var mı?

1 Temmuz 2021 Güncelleme: 1 Temmuz 2021 11:56 İki dingilli araçlar için geçiş ücretleri FastTrak kullanıcıları için 7,70 dolardan 8,05 dolara yükselecek. Köprüden geçen diğer sürücüler için ücretler 8,70 dolardan artacak. yolculuk başına 9,05 dolara . ...

Turistler Kaliforniya'da gişeleri nasıl ödüyor?

Paralı Yollardaki tüm geçiş ücretleri elektronik olarak toplanır - durup nakit ödeme yapabileceğiniz gişeler yoktur. Ziyaretçiler ve seyrek sürücüler, Ücretli Yollar uygulamasını kullanarak Ücretli Yolları sürdükten 5 gün önce veya 5 gün sonra geçiş ücreti ödeyebilir veya TheTollRoads.com'da çevrimiçi .