Samar kara listeden nasıl ayrıldı?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Cornell Mayert
Puan: 4.1/5(27 oy)

Cuma günkü The Blacklist'in Samar'ın takımdan ayrıldığını gösteren arka arkaya bölümlerinin ardından hafıza sorunlarının bir sonucu olarak , aktris Mozhan Marnò, NBC gerilim dizisinden tamamen ayrıldığını şahsen doğruladı.

Samar kara listede nasıl ölür?

Samar Navabi, FBI ile birlikte çalışan ve Reddington'ın kara listesini geçmesine yardım eden bir Mossad ajanıdır. O idi bir araba kazasında minibüsünün suda kalmasıyla sona erdi ve beyni oksijensiz kaldı. Boğulma tehlikesi onu komaya sokar ve bilinci yerine geldiğinde sayılar ve kelimelerle boğuşur.

Aram ve Samar kara listede neden ayrıldı?

Vasküler demanstan muzdarip olduğunu öğrendikten sonra Bozulan hafıza ve felçlere neden olan Samar, İsrail'in ulusal istihbarat teşkilatı Mossad için bir sorumluluk haline gelir ve nişanlısı Aram'ı ve Görev Gücü'nün geri kalanını, açıklanmayan bir yere seyahat ederek geride bırakma kararını verir.

Kara listedeki Samir'e ne oldu?

Kara listenin Ajanı Samar Navabi, 6. sezon finalinden sonra aniden ayrıldı ve hayranları Mozhan Marnò'nun şovla neden işinin bittiğini merak etmeye bıraktı. ... Sonuç olarak, Samar'a mini felçlere neden olan vasküler demans teşhisi kondu , beynine daha fazla zarar veriyor.

Ressler neden Navabi'yi kovdu?

Ressler, ona ihanet ettiğini öğrenir ve daha önce Liz'e haber verdiğini de açıklar. FBI baskınından önce bir restorandan kaçabilir BT. ... Ressler onu kovar.

Kara Liste : Tom Keen,Samar Navabi ve diğer karakterlerin ayrılmasının nedeni nedir?

17 ilgili soru bulundu

Kara listede Samar'ın yerini kim alıyor?

Laura oğlu TVLine'a göre, Sezon 7'de yeni Görev Gücü üyesi Ajan Alina Park olarak tekrarlanan, Sezon 8'in ana kadrosuna terfi etti. Park, 6. sezonda takımdan ayrılan Samar Navabi'nin (Mozhan Marno) yerini alıyor.

2021 kara listesinden kimler çıkıyor?

Oyunun kurallarını değiştiren 8. sezon finalinin hemen ardından, dizinin yaratıcısı Jon Bokenkamp Perşembe günü NBC suç dramasından ayrıldığını duyurdu. Onun çıkışı liderliği takip ediyor bayan Megan Boone Çarşamba günkü bölümde karakteriyle şok edici sonla tanışan oyuncu.

Katarina yaşıyor mu?

Reddington ve Liz, 8. Sezonun son bölümleri için Letonya'ya gidiyor. Bölümün en büyük çıkarımları arasında Liz'in anne Katarina Rostova hala hayatta , ve annesi olduğuna inandığı kadın aslında Tatiana Petrova (Laila Robins) adında bir casus.

arams kız arkadaşının kara listesi kimdir?

Janet Sutherland Sezon 4'te bir hacker ve Aram'ın kız arkadaşı.


Dembe Zuma ölür mü?

The Blacklist'in ikinci sezonunda Dembe vuruldu, ama neyse ki bizim için, o ölmedi . Birçok hayran altıncı sezondan sonra diziden ayrılacağından endişe duysa da, o yine dizide kaldı.

Anne Kara Liste'de ölür mü?

Tabii ki… Anne'nin öldüğünü hiç görmedik ; Red'in Anne'nin kafasını masaya çarptığını hatırladığını gördük. Ve Reddington'ın Anne'nin 3 milyon dolarlık mal varlığı teslim ettiği kızı dışında kimseye öldüğünü söylediğini hiç duymadık.

Samar Navabi 6. sezonda ölecek mi?

Hayır, Samar ölmedi , ama zorunlu olarak ortadan kaybolması, bir daha geri döneceğine dair çok az soru bıraktı; Aram'ın kalbinin sahibi ve televizyondaki en iyi buklelerden bazılarına sahip olan sadık Mossad ajanımız, hak ettiği iki saatlik uğurlamayı aldı.

Elodie neyi kara listeye aldı?

Aram bundan şüpheleniyor. Elodie kocasını öldürdü ve Reddington'dan gerçeği bulmak için yardım ister. ... Daha sonra, kocasını gizlice öldürecek birini bulabilmesi için onu Kara Liste'lilerin adını vermesi için baştan çıkardığı sonucuna varır.


Raymond Reddington'ın karısı kim?

Arka fon. Naomi Suçlu olmadan önce Red ile evliydi ve bu süre zarfında Jennifer Reddington adında bir kızları oldu. Kaçtıktan sonra, yetkililer tarafından sorgulandıktan sonra, o ve kızı, her şeyden vazgeçmek ve kendi başlarının çaresine bakmak zorunda kaldıktan sonra Philadelphia'ya taşınmak zorunda kaldılar.

Kara listede kim atla?

Kara Liste (TV Dizisi 2013– ) - Cillian O'Sullivan olarak Skip Sutherland - IMDb.

Katarina gerçekten Katarina mı?

* Günümüz Katarina'sı (her zaman mükemmel olan Laila Robins) Liz'e bu bombayı atmak için ortaya çıkıyor: O, Liz'in gerçek annesi değil! O idi sadece Tatiana Petrova adında bir ajan İlya tarafından yıllar önce Belgrad'da Katarina Rostova olarak poz vermesi için askere alınan .

Reddington aslında Katarina mı?

Red'in Liz ile olan bağlantısının kökeni, Çarşamba günkü Sezon 8 finalinin sonunda tam olarak açıklanmasa da, sezonun son iki bölümünde ortaya konan ipuçları, güçlü bir şekilde şunu gösteriyor: Raymond Reddington aslında Liz'in annesi , Katarina Rostova (Geçmişe dönüşlerde Lotte Verbeek tarafından canlandırıldı).


Red gerçekten Liz'in babası mı?

Nachalo'da Katerina, evet olduğunu doğruladı — Raymond Reddington, Liz'in gerçek babası . Sadece, son sekiz yıldır tanıdığı Raymond Reddington değil. İddiaya göre Red, Liz'in onu vurduğu gece öldü.

Red Liz'in annesi mi?

Red'in kollarında kan kaybından ölürken, Red'in başını öptü ve sonra Liz'in annesinin onu bebekken kucağına alıp öptüğüne dair bir geri dönüş gördük, ki bu onun son teyidi gibi görünüyordu. Red, Liz'in annesi .

Kara liste 2021'de mi bitiyor?

Amerikan suç gerilim televizyon dizisi The Blacklist'in sekizinci sezonu 20 Şubat 2020'de sipariş edildi. Sezon 13 Kasım 2020'de başladı ve 13 Kasım 2020'de sona erdi. 23 Haziran 2021 .

Elizabeth Keen'i kim öldürdü?

Liz akıl hocasını öldürmekte tereddüt etse de göğsünden vuruldu. Townsend'in eski uşağı Vandyke (Lukas Hassel).


Dembe Zuma Kara Listeden Ayrılıyor mu?

Son sahneler önemli bir karakterin ölümünü ortaya çıkardı ve Raymond Reddington (James Spader) üzülürken, güvenilir arkadaşı Dembe Zuma (Hisham Tawfiq) onu uzaklaştırdı . Birçoğu sonun anlamsız olduğunu düşünüyor.

Aram, Elodie ile mi kalacak?

Gerçekte, diziden ayrılmasına neden olan o dejeneratif hastalık teşhisi konmuştu. Aram harap oldu ve o zamandan beri toparlanmaya devam ediyor. Sezon 7'ye kesin ve Aram, Elodie ile her şeyi yaptı.