Briny tanımında mı?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sorulan: Evangeline Roberts Doktora
Puan: 4.1/5(29 oy)

eski moda . : briny üzerinde deniz.

Bir cümlede briny nasıl kullanılır?

Sabaha su tuzu çözmüş ve tuzlu tadını korumuştu. Bütün dünya, senin dünyan, şimdi seni tuzlu derinlerde sanıyor. . Tuzlu okyanusta yüzen en hüzünlü balık,Yayın Balığı diye hayıflanıyorum. Konserve, salamura bir adamdır, Ve salamuraya herkes gider.

Briney mi yoksa tuzlu mu?

sıfat, brin·i·er, brin·i·est. tuzlu su veya benzeri; tuzlu : ve salamura tadı.

Briny Oxford sözlüğü ne anlama geliyor?

/ˈbraɪni/ /ˈbraɪni/ ​(sudan) çok tuz içeren tuzlu eş anlamlısı ayrıca bkz. tuzlu su.

Brini kelimesinin eş anlamlısı ne?

tuzlu . sıfat Sodyum klorür ile tatlandırılmış. buruk. alkali. acı

salamura anlamı

29 ilgili soru bulundu

Tuzlu ve tuzlu arasındaki fark nedir?

Sıfatlar olarak tuzlu ve tuzlu arasındaki fark

bu mu tuzlu, tuzun tadına bakmaktır tuzlu su, tuzlu suya benzer, tuzlu suya benzer veya tuzlu su içerirken; tuzlu.

Briny'nin zıt anlamlısı nedir?

tuzsuz . Sıfat. ▲ Tuzun tadına bakmanın, içermenin veya tuzla korunmanın tersi. taze.

Tuzlu Lezzet nedir?

Bir şey tuzluysa, o ıslak ve tuzlu , deniz suyu gibi. ... Tuzlu okyanus suyu tuzludur ve deniz ürünlerinin tadı da genellikle biraz tuzludur: 'Bu tuzlu istiridyeleri severim ama kardeşim onlara dayanamaz'. Kardeşiniz de siz tuzlu suya dalarken ayaklarını kumsalda tutmak isteyebilir.

Kirli insan ne anlama gelir?

: dolu veya kirle kaplı : kirli.


Salamura istiridye ne anlama geliyor?

'Tuzlu' demeyin, 'tuzlu' deyin.

Briny dışında aynı şeyi kastediyorlar ' tuzlu deniz suyu tuzludur .' Tipik olarak, Doğu sahili istiridyeleri, Batı sahili istiridyelerinden - özellikle Maine ve Massachusetts'ten gelen istiridyelerden - daha tuzludur, ancak istisnalar vardır.

Briney bir Scrabble kelimesi mi?

Evet , briny scrabble sözlüğünde.

cılız kelimesi ne anlama gelir?

1 : raşitizmden etkilenir . 2a : istikrar veya sertlikten yoksun : titrek anlam 2a cılız bir koalisyon. b : sağlam olmayan fiziksel durumda cılız gaziler cılız merdivenler.

girdaplar ne demek?

1 : girdap gibi bir şey savaşın cehennem girdabı - Zaman. 2a : dairenin merkezinde bir boşluk veya vakum oluşturmaya ve bu boşluğa veya vakum cisimlerine doğru çekmeye meyilli dönen veya dairesel bir harekete sahip bir sıvı kütlesi (sıvı gibi) özellikle : girdap, girdap .


Egemen kelimesini nasıl kullanıyorsunuz?

Bir Cümlede Hükümdar?

  1. Birkaç kişi Meksika'nın Amerika Birleşik Devletleri'nin bir parçası olduğuna inansa da, aslında kendi hükümeti olan egemen bir ülkedir.
  2. Şehrin kuzey kesimi, kendi işlerini yönetme gücüne sahip olması için egemen bir kasaba olma yönünde oy kullandı.

Ağır yük nedir?

büyük ağırlık; ağır; cüsseli . beceriksiz veya hantal: Sırtında ağır bir yük taşıyordu.

Salin ne demek

Salin : Tuzla ilgili. Bir sıfat olarak, 'salin', ' tuzlu, tuz içeren .' Bir isim olarak 'tuzlu su', genellikle insan vücudunun normal tuzluluğuna göre ayarlanmış bir tuz çözeltisidir. Tıpta tuz, sodyum klorür anlamına gelir.

Kirli kirli anlamına mı geliyor?

Kirli şeyler o kadar kirli ki onları temizlemek için biraz ovmak gerekiyor . Eski bir arabanın motorunu tamir etmeye çalışmakla geçen bir günün ardından muhtemelen kendinizi oldukça kirli hissedeceksiniz. Bir şey kirli olduğunda, kir sadece yüzeyde değil, kökleşmiş veya yerleşmiştir. Sizi yağ, katran veya kir içinde bırakan işler kirlidir.


Hastalık anlamı nedir?

1 : Doktorları tarafından ölümcül bir hastalığı olduğunu söylediği hayvan vücudunun bir hastalığı veya bozukluğu - Willa Cather. 2: sağlıksız veya düzensiz bir durum, yoksulluk, evsizlik ve diğer sosyal hastalıklar.

Bembeyaz kelimesi ne anlama gelir?

: kirli veya kirli : kirle kaplı Gazete ve dergi fotoğraflarındaki ve televizyon akşam haber programlarındaki görüntüler, tehlikedeki Deniz Piyadelerinin bembeyaz ve bitkin yüzleriydi.—

Sahte adres nedir?

telefon | en sahtekar. samimi değil veya gerçek değil: Tüm satış görevlileri aynı sahte gülümsemeye sahip görünüyor. Polise sahte bir adres verdi. Eş anlamlı.

- aniden kelimesinin eş anlamlıları nelerdir?

birdenbire eş anlamlısı

  • birdenbire.
  • aceleyle.
  • birden.
  • beklenmedik bir şekilde.
  • beklenmedik bir şekilde.


Salamura nedir ve neden kullanılır?

tuzlu su kullanılır et paketlemede koruyucu olarak (konserve sığır eti gibi) ve dekapaj. Soğutma ve soğutma sistemlerinde, tuzlu sular, düşük donma sıcaklıkları nedeniyle ısı transfer ortamı olarak veya düşük buhar basınçları nedeniyle buhar absorpsiyon maddeleri olarak kullanılır. Tuzlu su ayrıca çeliği söndürmek (soğutmak) için kullanılır.

subverse ne demek?

1: yıkma eylemi: özellikle altüst olma durumu : içeriden gizlice çalışan kişiler tarafından bir hükümeti veya siyasi sistemi devirmek veya baltalamak için sistematik bir girişim. 2 eskimiş: devirme veya yıkım nedeni.

Ruhsal girdap nedir?

Spiritüel girdaplar olduğu söylenir dünyanın ızgara sistemindeki enerji alanları arasındaki çapraz noktalar veya kesişen ley çizgileri. ... Aynı şekilde, bir girdabın ruhsal özelliklerin hizalanmasına, ruhsal yapımızın parçalarını ve parçalarını bir araya getirerek vücutta denge ve uyum yaratmaya yardımcı olduğu söylenir.

Girdaplar doğru mu?

'Vortex' Latinceye veya normal çoğullara izin verir, bu nedenle hem 'girdaplar' hem de 'girdaplar' doğrudur . Çoğul girdap olsa da, her ikisi de kabul edilebilir ve herhangi bir ortamda anlaşılacaktır.