sabalenka dövmesi nedir?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Mitchel Prosacco
Puan: 4.5/5(73 oy)

Sabalenka'nın sahip olduğu dövmeli bir kaplan onun kolunda.

Sabalenka dövmesi ne anlama geliyor?

Dövme: Aryna'nın sol ön kolunun iç kısmında sert görünümlü bir kaplan mürekkepli. Anlamı: Kaplan dövmesinin tenis oynarken agresif tavrının yansıması . ... Her seferinde görebilmek ve yanmak için koluma koydum, dedi Sabalenka.

Karolina Pliskova dövmeleri nedir?

Karolina Pliskova'nın dövmeleri

İlk olarak 15 yaşındayken mürekkeplendi. İlk dövmesi sol kolundakiydi. o sonra var sol uyluğunda bir dövme Yeni Zelanda'nın Maori kabilesinden esinlenmiştir. İlginç bir şekilde, tüm ailesi Maori kabilesinden ilham alan benzer bir dövmeyi paylaşıyor.

Sabalenka erkek mi?

Wimbledon'daki performansının bir sonucu olarak, WTA single sıralamasında dünya 3 numaralı kariyer rekoru kırdı. Sabalenka, 1998'de Natasha Zvereva ve 2011 ve 2012'de Victoria Azarenka'nın ardından Wimbledon'da son dörde ulaşan üçüncü Belaruslu kadın oldu.

Sabalenka neden Savaşçı Prenses olarak adlandırılıyor?

Savaşçı Prenses adlı, belki de korkusuz, güçlü oyunu için .

En İyi Tenisçi Dövmeleri - Tennis Now Countdown Show

45 ilgili soru bulundu

Sabalenka'nın kolunda ne dövmesi var?

Sabalenka'nın sahip olduğu dövmeli bir kaplan onun kolunda.

Sabalenka’in dövmesi var mı?

LONDRA (Reuters) - Aryna Sabalenka sol ön koluna bir kaplan dövmesi takıyor ve güçlü bir servisle korkunç bir yumruk atıyor, ancak bu haftaya kadar dünyanın iki numarası Grand Slam etkinliklerinde bir kedi yavrusu gibi oynadı. ... Grand Slam'lerde tüm duygularla mücadele ediyordum.

svitolina'nın dövmesi nedir?

Elina Svitolina'nın uyluk dövmesine bakın

2017'deki uyluk dövmesi asılı mücevherli boncuklarla süslenmiş geometrik bir kaplan , avize gibi. Sol uyluğunun dış tarafında yer alan kaplanlar, diğer birçok özelliğin yanı sıra güç, kararlılık ve cesaret anlamına gelir.

Karolina Pliskova kiminle evlendi?

Kişisel hayat. Plíšková Louny'de Radek Plíšek ve Martina Plíšková'nın çocuğu olarak dünyaya geldi ve kendisinden iki dakika daha büyük olan ve aynı zamanda tenis oyuncusu olan Kristýna adında ikiz bir kız kardeşi var. Şu anda Monte Carlo'da yaşıyor. 2018 yılında erkek arkadaşıyla evlendi. Michal Hrdlička .


berrettini'nin kız arkadaşı kim?

Çift, Wimbledon'da ikinci haftaya ulaştı.

Matteo Berrettini, kız arkadaşını izlerken daha fazla strese girdiğini itiraf etti Ajla Tomljanovic kendi maçlarında oynadığından daha fazla oynuyor. Yine de Berrettini Pazartesi günü gergin bir öğleden sonra ile karşı karşıya.

Pliskova'nın kocası neyle ünlü?

Karolina Pliskova'nın kocası Michal Hrdlička TV sunucusu ve spor yorumcusu O2 TV Sports kanalında düzenli olarak görünen. Spora olan tutkusu ile tanınan Hrdlička, rolünün kamera arkası çekimlerini Instagram'da takipçileriyle sık sık paylaşıyor.

Karolina Pliskova ikiz mi?

Karolina Pliskova'nın ikiz kız kardeşi Krystina Pliskova var. , ondan iki dakika önce doğdu. Krystina aynı zamanda profesyonel bir tenis oyuncusudur. 2017'de en iyi 35 numaraya ulaştı. Krystina, WTA Tour'daki tek toplantısını kazandı.