Squeezy wax eriyik nasıl yapılır?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Shania Walsh
Puan: 5/5(75 oy)

Bunu yapmak için, balmumunu her zamanki gibi eritin, sonra hala sıcak, koku ve Renk ekleyin, karıştırın ve ardından yağı ekleyin . Her şeyi iyi bir şekilde birleştirmek için bunu biraz ısıtmanız gerektiğini görebilirsiniz. Bunları yapmak çok hızlı ve kolaydır! Karışımı yaklaşık 145-150* dereceye soğumaya bırakın ve HDPE şişelere dökün.

Squeezy wax eriyik yapmak için hangi yağı kullanıyorsunuz?

Sıkıcı balmumu eriyiklerimiz kullanılarak yapılır hindistan cevizi balmumu, bitkisel yağ ve koku yağı .

Squeezy wax nedir?

Squeezy Wax makyaj yaptı! ... Doğal içeriklerden oluşan özel karışımımız, kalın sıvı karışım elektrikli ağda ısıtıcılarınıza sıkmak için. Parfümlerimiz her zaman paraben, nitro misk ve ftalat içermez. Konteynerler 4oz'dur. Bu karışım hiçbir zaman tam olarak sertleşmez, bu nedenle temizlenmesi çok kolaydır!

Güçlü kokulu balmumunu nasıl eritirsiniz?

balmumu eriyik nasıl yapılır

  1. Bir koku tarifi seçin. ...
  2. Balmumu ölçüm camına ölçün. ...
  3. Çift kazanda balmumu eritin. ...
  4. Parfüm yağını ölçün. ...
  5. Balmumu 185°F/85°C'ye ulaştığında koku yağını ve rengi karıştırın. ...
  6. Yaklaşık 160 °F/71 °C sıcaklıkta kalıplara dökün. ...
  7. Eriyiklerin iyileşmesine izin verin. ...
  8. Eriyenleri daha sıcak bir yere koyun ve tadını çıkarın!

Eriyen ağdalarım neden kokmuyor?

Ağdanızın eridiğini çok fazla koklayamadığınızı fark ederseniz, balmumu değiştirme zamanı veya uzun süredir etrafta olduğunuz için burnunuzun kokuya alıştığını fark edebilirsiniz. ... Kokuları düzenli olarak değiştirmeyi seviyorlarsa bunu yapmayı tercih ediyorlar ama mumda hala hayat var!

Bir şişede eriyen/sıkılabilen balmumu nasıl yapılır #waxmelts #squeezywax #squeezablewax

29 ilgili soru bulundu

Güçlü kokulu bir mumu İngiltere'yi nasıl eritirsiniz?

Yöntem

  1. Bir tencereye su koyup kaynatın. Çift kazan yöntemini kullanın. ...
  2. Balmumu, hindistancevizi yağı ve mum boyasını eritin. İyice karıştır. ...
  3. Uçucu yağ ekleyin. İstediğiniz kombinasyonu kullanın! ...
  4. Kalıplara dökün. Bir buz küpü tepsisi harikalar yaratıyor! ...
  5. Balmumu erimenizin tadını çıkarın! Çok güzel kokuyorlar!

Sıkılabilir ağda yapmak için hindistancevizi yağı kullanabilir miyim?

Merak ediyorsanız, Kepçelenebilir ağda nedir? Hindistan cevizi yağı kullanan bu kepçeyle hazırlanabilir balmumu tarifi çok az bileşen içerir ve oldukça hızlı bir şekilde oluşturulabilir. ... Yani, almanız gerekecek bazı balmumu kepçeleri kaptan çıkarın ve mumlu tart ısıtıcınıza ekleyin.

Balmumu eritmek için jel balmumu kullanabilir misiniz?

Jel balmumu daha yüksek erimek parafin mumundan daha fazla nokta ve doğrudan ısı üzerinde bir tencerede eritilmelidir. Erime sırasında kabarcıklanma eğilimi gösterir, bunu önlemek için mumu 110 °C'yi aşan bir sıcaklığa ısıtın, ancak mum yanabileceğinden 125 °C'yi aşmayın.

Sıvı balmumu nasıl yapılır?

her ikisini de alabilirsin balmumu ve yakınınızdaki veya çevrimiçi gıda mağazalarından karnauba mumu. Lavanta yağı, zeytinyağı, balmumu ve karnauba mumu karışımını çift kazanın haznesine koyun ve düşük ısıtmayı sürdürün. Her şey karışana ve homojen bir sıvı oluşana kadar malzemeleri bir tahta kaşık kullanarak hafifçe karıştırın.

Hangi sıvı balmumu eritir?

Miller, mum mumu yağ bazlı bir leke olduğundan, yağı çözen bir çözücüye ihtiyacınız olacağını açıklıyor. Hile yapabilen birkaç çözücü var, ancak sadece birkaçı evinizin etrafında yatıyor. En tipik olanları aseton (oje çıkarıcıda bulunur) ve izopropil alkol (ovma alkolünde kullanılır).

Kepçelenebilir balmumu eriyikleri nelerdir?

Kepçelenebilir balmumu benzer balmumu tart/eriyik ancak mum tek başına olmak yerine doğrudan kavanoz veya teneke gibi bir kaba dökülür. Son kullanıcı daha sonra gerekli miktarda kokulu mumu alıp doğrudan mum eriyik brülörlerine yerleştirebilir.

Kepçelenebilir ağdanın sertleşmesi ne kadar sürer?

Kepçelenebilir Balmumu Tarifinin Kürleşme Zamanına İzin Verin

Mum tarifinizin iyileşmesini beklemeniz gerekecek. en az 48 saat Onları kullanmadan önce. Bu, koku atmanızın güçlü olmasını ve ürününüzün en iyi durumda olmasını sağlayacaktır!

Stacey Solomon balmumu eriyiklerini nereden alıyor?

Stacey Solomon, Instagram'da bazı balmumu erimeleri hakkında çıldırdı ve sahip olunması gereken mükemmel bir şenlik gibi görünüyorlar. Üç çocuk annesi, Instagram'da bir şirketten satın aldığı çok güzel bir eriyiğin fotoğrafını çekti. sahil eriyikleri , kaleme alırken: anında küçük işletme aşkı.

Jel balmumu neye benziyor?

Jel balmumu bir şeffaf, kauçuksu bileşik mineral yağ ve polimer reçineden oluşur.; parafin mumlarından neredeyse iki kat daha uzun süre yanabilir. ... Daha önce bahsedilen ağdalardan farklı olarak, ağdayı sıvılaştıracak basit bir sıcaklık yoktur, aksine yavaş yavaş incelir.

Jel balmumu hangi sıcaklıkta erir?

Termometrenizi kullanarak eriyen jel mumun sıcaklığını ölçün. Jel mumun erime noktası 82 santigrat derece . Ancak ağda 94 ile 104 derece arasında olana kadar dökülmeye hazır değildir. Koku veya renk eklemek istiyorsanız, şimdi balmumu dökmeden önce tam zamanı.

Jel mumlar için ne tür bir fitil kullanıyorsunuz?

Jel mumlarda genellikle örgülü, pamuklu ve kağıt özlü fitiller kullanılmazken, çinko özlü fitiller üretim ve yanma sırasında sıcak jel içinde düz durun. Fitil uzunluğu ve yerleşimi mum güvenliğine katkı sağlayabilecek önemli detaylardır. Fitiller, jel yüzeyinin 1/4' den daha azına kadar kesilmelidir.

Soya mumuna hindistancevizi yağı eklemek ne işe yarar?

Birçok soya mumu zaten oldukça yumuşaktır. Hindistan cevizi yağı eklemek balmumunu eşit yapar mı? daha yumuşak ? Web'deki sohbete göre, ağdanızı daha da yumuşak hale getirebilir, bu yüzden pound başına 1/2 çay kaşığından fazlasını kullanmak istemezsiniz.

Hindistan cevizi mumu neden soyadan daha iyidir?

Hindistan cevizi mumunun en iyi olmasının birçok nedeni vardır. ... GDO'suz soya mumu yok . Ayrıca soya, ağır pestisit ve gübre katkı maddeleri içerir. Soya, ideal yanma özelliklerine sahip değildir; yavaş yanar, ancak koku yaymakta güçlük çeker ve aynı zamanda hoş görünmeyebilir.

Stearik asit mumlarda ne yapar?

Stearik Asit genellikle mumda kullanılır çökmeyi önlemek için mumları daha sert hale getirmek ; Bu nedenle genellikle adaklarda ve sütunlarda kullanılır. Ayrıca yarı saydam mumu daha opak yapmak, yanma süresini uzatmak ve kokuyu korumak için kullanılır.

Ağda erimesine ne kadar parfüm yağı ekliyorsunuz?

Çoğu mum tutmaz %12'den fazla koku yağ ancak mum stabilitesinden ödün vermemek için optimum koku atımı için %10 koku yağı kullanmanızı öneririz. Bu, mumunuz toplamda 100g ise - 90g mum olmalı ve 10g koku yağınız olacaktır.

İki tonlu ağdayı nasıl eritirsiniz?

Bir tereyağı bıçağı alın ve mumunuzu küçük küpler halinde kesin. (henüz kalıptan çıkarmayın). Katmanlar tamamen kurulup soğuduktan sonra, tavadan çıkarın ve tüm küçük küpleri parçalayın. Artık iki tonlu parçalarınız var! Şimdiye kadar harika gidiyorsun!

Yankee Candles'ın nesi var?

Yankee Mumları düzensiz bir görünüme sahiptir çünkü çok fazla koku yağı içeriyorlar . Racked'e göre mumlar lekeli görünüyor çünkü şirket kurucusu Michael Kittredge kokuları mükemmelleştirmek için çok fazla koku yağı kullandı, mumların mumu tam olarak emmedi.