Süslü mobilyalar ne zaman açılır?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Lexie Bartell
Puan: 4.6/5(39 oy)

mağaza her gün açılır ve gece kapanır , Boxed Cars ve Link's Logic'e benzer. Kapandığında tüm ışıklar söner, kapılar kapanır ve Corey tezgahın arkasına uzanır, bu nedenle hisse senedi satın alınamaz.

Kaç AX'in değeri nedir?

Many Balta, “Mah Bucket's” Beesmas 2018 Etkinliği: Arıların Hediyesi için 4. gün için kolay hediye ödülü olarak uygulanan bir baltadır. $38,004 Bunu elde etmek için Fantezi Mobilyalardan gelen para.

Kereste kralındaki en iyi AX nedir?

Rukiryaxe, aynı zamanda yaygın olarak Shark Axe olarak da anılır. , oyundaki en iyi eksenlerden biridir.

Şekerli Mısır baltası gümüş baltadan daha mı iyi?

şekerli mısır baltası var karşılaştırılabilir DPS (saniye başına hasar) ve Silver Axe ve diğer önceki test aşaması eksenlerine verilen hasar. Bu baltanın benzersiz yeteneklere sahip olup olmadığı şu anda bilinmiyor. Kutu üzerindeki balta logosu camdan bakıldığında görünmez olacaktır.

Kereste kralı 2 2021'de nasıl ateş baltası alırsınız?

Ateş Baltası şuradan elde edilebilecek bir baltadır. Kereste ve pirzolaların Ateşli Hediyesi Lava Wood'da en etkili, 6.25 hasar veren.

Süslü Mobilyalarda Yeni Delik? Roblox Kereste Kralı 2

42 ilgili soru bulundu

Kereste kralı 2'deki gümüş balta ne kadar iyi?

Kalite. Daha önce de belirtildiği gibi, bu balta yaklaşık olarak gelişmiş bir baltadır. %95'i Rukiryaxe gücü, bu yüzden oyundaki en güçlü beşinci balta (3,73 gücüyle Amber Axe, 10,2 hasarla Many Axe, 1,68 hasarla Rukiryaxe ve 1,58 hasarla End Times Axe'den sonra) yapıyor.

Alfa AX'in şimdi değeri ne kadar?

Salıncak Bekleme Süresi

'Oyunu ALPHA Test Ettiğiniz için teşekkürler!' Alpha Ax of Testing, Wood R Us'tan satın alınabilen bir Baltadır. 500 $ Para , yalnızca Alfa Testi Aşamasında kullanılabilen özel bir özellik olarak.

Beta AX'in değeri nedir?

Patronların Beta Baltası, Wood R Us'tan satın alınabilen nadir bir baltadır. $1,100 Para , yalnızca Beta Test Aşamasında edinilebilen özel bir özellik olarak.

Kereste kralı 2'de kaç tane biyom var?

Her biyomun kendi müziği vardır. Var altı ana biyom , daha küçük yarı biyomlardan oluşan bazı biyomlar.


Kereste kralı 2'de taygaya nasıl gidilir?

erişim. Biyoma erişmek için, Oyuncu, girişteki kayaları patlatmak için en az bir Dinamit parçasına sahip olmalıdır. . Temizlendikten sonra, oyuncu artık biyom içinde seyahat etmeye devam edebilir.

lt2'de mavi odunu nasıl elde edersiniz?

Büyüme Hızı. Blue Wood olarak da bilinen Cavecrawler Wood, yalnızca ormanlarda yetişen bir ağaç türüdür. mağara gezgini mağara , Labirent içinde. Ocak Mega Güncellemesi sırasında eklendi.

Ateşli hediyeyi nasıl alabilirim?

'Biraz kes Odun , çok odun kes. Sen kereste bir insansın ve işi nasıl yapacağını biliyorsun.' The Fiery Gift of Lumber, 2015 Noel Etkinliği kapsamında Noel'den bir hafta önce Wood R Us'tan 14.400 $ Para karşılığında satın alınabilecek bir hediyedir. Açıldığında kutulu bir Ateş Baltası ortaya çıkar.

Kereste kralı 2'de tavuk AX'i nasıl elde edersiniz?

Wiki Hedefli (Oyunlar)

TAVUK BALTA, şu adresten satın alınabilen bir hediye olan Harika Zamanların Hediyesi'nden açılabilen bir Baltadır. Wood R Us, 12.000 Dolar Paraya , 2017 Noel Etkinliğinin bir parçası olarak.


Kereste kralı 2'deki en nadir ağaç nedir?

uğursuz ahşap 2015 Cadılar Bayramı Güncellemesi sırasında Spook Wood ile birlikte tanıtılan ve her Ekim ayında yıllık olarak ortaya çıkan bir ağaç türüdür. Oyundaki en zor ağaçtır; Spook ağacı yerine yumurtlama şansı %1'dir.

Kereste kralı 2'deki en koyu ahşap nedir?

bu Koyu Meşe Ağacı Dışı kakao renginde, içi kirli kahve rengindedir. Ağaçlar Oak Wood kadar büyür ve onu küçük ama kalın bir ağaç yapar, ağacın ayrıca Oak Wood'dan daha az dalı vardır.

Kereste kralı 2'de sahip olabileceğiniz maksimum para miktarı nedir?

Şu anda sınır yok Bir oyuncunun bir oyun oturumunda sahip olabileceği Para miktarına bağlıdır. Ancak, kaydedilebilecek maksimum miktar 20.000.000 ABD Dolarıdır.

Amber AX'in değeri ne kadar?

Amber Axe, Bob's Shack'ten satın alınabilecek bir eşyaydı. $1,100 Para , 2018 Cadılar Bayramı Etkinliğinin bir parçası olarak.