Süper kompaktör kar minionu üzerinde çalışır mı?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Linda Gislason
Puan: 4.3/5(73 oy)

kar blokları satıyorsanız ancak maliyetler<1 coin if selling enchanted snow blocks. However, using Süper Kompaktörler, minyonun çok daha yavaş dolmasını sağlayacak , Kompaktörleri bir gecede kullanmak genellikle sabaha tam bir köle ile sonuçlanacaktır.

Kompaktör hangi köleler üzerinde çalışır?

Kompaktörü kullanabilen minyonlar şunları içerir:

  • Buğday Minyonları.
  • Balçık Minyonları.
  • Kavun Minyonları.
  • Kömür Minyonları.
  • Altın Minyonlar.
  • Demir Minyonlar.
  • Elmas Minyonlar.
  • Lapis Minyonları.

Tier 1 kar minyonu ne kadar eder?

Seviye I Kar Minyonları şu şekilde satın alınabilir: 625 bin jeton kadar ucuz . Oyuncu bir Kar Minionunu yeniden satın almaya karar verirse, ters çevrilen minyon başına 575k jeton karla kalır.

Max'e bir kar minyonu ne kadar sürer?

Kar minyonlarını yükseltmek inanılmaz derecede ucuz, sadece maliyeti 2 yığın son yükseltme için büyülü kar blokları ve biri, 1. kademeden 11. kademeye yükseltmek için sadece 170 bin jetona mal oluyor.

Nasıl daha fazla minyon yuvası elde edersiniz?

Minion yuvalarının kilidini şu şekilde açarsınız: benzersiz minyonlar yaratmak . Merkezdeki haritanın sağındaki binada bulunan topluluk merkezi de var. Orada Elizabeth ile konuşabilir ve ücretsiz minyon yuvalarının kilidini açabilirsiniz.

SÜPER KOMPAKTÖRLERİ kar köleleri üzerinde bu şekilde çalıştırabilirsiniz (Hypixel Skyblock)

36 ilgili soru bulundu

Süper kompaktör 3000 ne işe yarar?

Kullanım Süper Kompaktör 3000 kompaktlar minyon üretim yaptığında minyonun envanterindeki tüm eşyalar .

Tara minyonları neden iyi?

BT örümcek gözleri ve ip üretir tıpkı sıradan bir örümcek minyonu gibi, aynı zamanda demir de üretir. Aynı seviyedeki bir örümcek minyonundan çok daha fazla kaynak yapar. Tara minyonları, rev minyonları gibi bir avcı minyondur ve craftlamak ve yükseltmek için örümcek lvl5 gerektirir.

Kil köleleri para için iyi mi?

Kil köleleri genellikle NPC'lere satıştan para kazanmak için kullanılır . Hala bu minyonu para için kullanıyorsanız, en fazla kâr için bir Enchanted Lava Bucket, Super Compactor 3000 ve Diamond Spreading koyun.

Kuvars köleleri ne kadar kazanıyor?

Quartz Minyonlar Üretebiliyor Her Gün 2+ Milyon Para | Hypixel - Minecraft Sunucusu ve Haritalar.

Minyon genişleticiler hızı artırır mı?

İşlev. Minyon menzilini bir blok arttırır ve minyonu arttırır %5 hız .

Kil minyonları ne kadar Hypixel yapar?

Kar minyonunun 4 jeton değerinde kar üretmesi 6,5 saniye sürer, ancak kil minyonun 12 jeton değerinde kil üretmesi 16 saniye sürer. Bu nedenle, eğer matematiğinizi yaparsanız, Kar minyonları saniyede 0.6153846154 jeton üretirken, kil üretir. saniyede 0.75 jeton .

Bir süper kompaktör yapmak için ne kadar parke taşı gerekir?

İlk önce Cobblestone koleksiyonu 9 ve redstone koleksiyonu 8'in kilidini açmanız gerekir. İkincisi, tarif - zaman alır 7 yığın efsunlu parke taşı ve 1 efsunlu redstone bloğu .

Elmas yayılmasını nasıl sağlarsınız?

Elmas Yayma gerektirir 1 Enchanted Diamond ve üretilecek 8 Vines . Her Enchanted Diamond, 160 Diamond'a eşittir. Toplamda, bu tarif 160 Elmas kullanır. Her biri 5 Orman Yaprağı karşılığında Ticaretten elde edilebilir.

Hangi minyon en çok para kazanıyor?

En çok jetonu hangi minyon yapar?

  • Kar. Oylar: 38 %63,3
  • Kil. Oylar: 10 %16.7
  • Altın. Oylar: 3 5.0%
  • Lapis. Oylar: 9 %15,0

Azami kar minyonunun dolması ne kadar sürer?

Talimatları okuyun ve onunla eğlenin! Ayrıca sorunuzu cevaplamak için kabaca 9.2 gün Büyülü bir lav kovası ve büyük bir depolama alanıyla doldurmak için Super Compactor 3000'e sahip bir kar minionu için.

Altın köleler para için iyi mi?

Notlar. Bazaar'ın dahil edilmesiyle, bu minyon para kazanmanın harika bir yoludur, çünkü birçok oyuncu Scorpion Bow veya Mastiff seti gibi Slayer ile ilgili öğeler için efsunlu altın kullanır. ... Altın Köleler Topluluk Merkezi Güncellemesinden itibaren para kazanmak için iyidir Altının birçok kullanımından dolayı.