Süper kapalı tepe dönüşü nedir?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Ella Dare
Puan: 4.2/5(18 oy)

Süper Yoğun Olmayan Dönüş bileti yukarıdaki Yoğun Olmayan Dönüş bileti ile aynı , seyahatinizin çıkış kısmını bilette gösterilen tarihte yapmanızı gerektirir. Tek fark, Süper Yoğun Olmayan zamanlarda seyahat etmeniz gerektiğidir.

Süper yoğun olmayan zamanlar nelerdir?

Süper Yoğun Olmayan seyahat süreleri normalde 10:00 - 15:30 ve 19:15 - Pazartesi - Cuma . Ayrıca hafta sonları ve resmi tatillerde Super Off-Peak seyahat edebilirsiniz.

Süper Yoğun Olmayan Gün Dönüşü ne anlama geliyor?

Bilet adı Super Off-Peak Return. Tanım. Off-Peak ücretleri, daha az meşgul olan trenlerde seyahat etmek için daha ucuz biletlerdir. . Günün belirli saatlerinde, haftanın günlerinde veya belirli bir rotada seyahat etmeniz gerekebilir.

Yoğun olmayan bir dönüşü ne zaman kullanabilirsiniz?

Off-Peak Return biletleri, dış seyahatler için geçerlidir bilette gösterilen tarihte ve ertesi gün 04:29'a kadar . Yolculuğunuzu aynı gün tamamlayamazsanız, ertesi gün bitirmenize izin verilir - aşağıdaki 'Yolculuk molası' bölümüne bakın.

Yoğun olmayan bir dönüşü kaç kez kullanabilirsiniz?

Biletin ne zaman ve nerede kullanılabileceği

4.4 Yoğun Olmayan Bekarlar ve Yoğun Olmayan İadelerin dış kısmı, bilette gösterilen tarihte ve ertesi sabah 04:29'a kadar seyahat için geçerlidir. Yolculuk bu süre içinde tamamlanamazsa, bilet ertesi gün yolculuğa devam etmek için kullanılabilir.

Ucuz Tren Bileti Nasıl Alınır - EN ÖNEMLİ ALTI İPUCU!

25 ilgili soru bulundu

Zirve dışı dönüş her zaman anlamına mı geliyor?

Her Zaman Dönüş: Gidiş yolculuğunuz, biletinizin üzerindeki tarihten itibaren beş gün içinde herhangi bir zamanda olabilir. ... Yoğun Olmayan Dönüş: Her iki yolculuk da bir Off-Peak trende olmalıdır, gidiş yolculuğu belirtilen tarihte . Dönüş seyahatiniz, belirtilen çıkış seyahat tarihinden itibaren bir takvim ayı içinde olmalıdır.

İstediğim zaman yoğun olmayan bir bilet kullanabilir miyim?

Ne zaman geçerlidirler? Sen yoğun zamanların dışında hafta içi yoğun olmayan seyahat edebilir . Off-Peak tren biletlerinizi hafta sonları ve resmi tatillerde istediğiniz zaman seyahat etmek için de kullanabilirsiniz. Biletlerinizi kullanabileceğiniz süreler değişiklik gösterir, bu nedenle Off-Peak hizmetlerini kontrol etmek için seyahat planlayıcıyı kullanın.

Yoğun olmayan saatler ne anlama geliyor?

Açıklamak için yoğun olmayan kullanıyorsunuz En az talebin olduğu zamanlarda gerçekleşen veya kullanılan bir şey . Yoğun olmayan zamanlarda fiyatlar genellikle diğer zamanlardan daha düşüktür.

Tüpün en yoğun olduğu saat kaçta?

En yüksek ücretler - Pazartesiden Cumaya (resmi tatiller hariç) 06:30 ile 09:30 saatleri arasında ve 16:00 ile 19:00 arasında . Yoğun olmayan ücretler - diğer tüm zamanlarda ve Bölge 1 dışındaki bir istasyondan Bölge 1'deki bir istasyona Pazartesiden Cumaya 16:00 ile 19:00 saatleri arasında seyahat ediyorsanız.

Cumartesi tüm gün yoğun değil mi?

Hafta sonları ve resmi tatiller tüm gün yoğun değildir . İstediğiniz seyahat zamanını seçmek için lütfen Journey Planner'ı kullanın ve yolculuğunuz için mevcut tüm ücret aralığını görüntülemek için 'bilet müsaitliğini ve fiyatları kontrol et'i tıklayın.

Süper indirimli biletler esnek mi?

Evet, Super Off Peak biletleri sizin kadar esnektir belirli bir trende seyahat etmek zorunda değilsiniz. Biletinizde belirtilen tarihte seyahat ettiğiniz ve yoğun saatli trenlerden kaçındığınız sürece Super Off Peak tren biletlerinizi geçerli herhangi bir trende kullanabilirsiniz.

Super Off Peak hafta sonları geçerli mi?

Hafta Sonu Super Off-Peak biletleri London Waterloo'ya gelen herhangi bir trende geçerlidir (veya 1 ila 6 arasındaki bölgelerdeki herhangi bir istasyon 09:30'dan önce ve 12:00'den sonra). Londra dışına istediğiniz zaman seyahat edebilirsiniz: 11:00'den önce ve London Waterloo'dan 16:00-18:30 saatleri arasında.

Super Off Peak Day Return yeraltını içeriyor mu?

Super Off-Peak ücretleri daha ucuz biletler daha az meşgul olan trenlerde seyahat etmek için. ... Bir Süper Yoğun Olmayan Gün Seyahat Kartı, müşterilerin Londra'ya seyahat etmelerine ve 1-6 Ücret Bölgeleri dahilinde National Rail, Londra Metrosu, Docklands Hafif Raylı, Tramlink ve Londra Otobüs hizmetlerinde Londra genelinde sınırsız seyahatin keyfini çıkarmalarına olanak tanır.

Süper yoğun olmayan ile yoğun olmayan aynı şey mi?

Süper Yoğun Olmayan Dönüş bileti yukarıdaki Yoğun Olmayan Dönüş bileti ile aynı , seyahatinizin çıkış kısmını bilette gösterilen tarihte yapmanızı gerektirir. Tek fark, Süper Yoğun Olmayan zamanlarda seyahat etmeniz gerektiğidir.

Süper yoğun olmayan bir dönüşle yolculuğumu sonlandırabilir miyim?

Süper Yoğun Olmayan Dönüşün dönüş kısmında yolculuk molasına izin verilir Bilete karşı gösterilen bir kısıtlama ile aksi belirtilmedikçe Kısıtlama Kodu.

yoğun olmayan anlamı nedir?

: maksimum kullanım veya iş döneminde olmamak : yoğun olmayan saatlerde en yüksek telefon ücretleri değil.

Yoğun ve yoğun olmayan saatler nedir?

Tepe (en yüksek fiyat) – 17:00 akşam 8'e kadar Pazartesiden Cumaya (çoğu tatil hariç) Yoğun Olmayan (en düşük fiyat) – 17:00'den önce. akşam 8'e kadar Pazartesiden Cumaya ve hafta sonları ve çoğu tatil günlerinde tüm saatler.

Banka kartımı tüpte kullanabilir miyim?

Başkentin metro, tramvay, DLR ve yerüstü trenlerinde seyahat etmek için artık kağıt bilete veya Oyster karta ihtiyacınız yok. Bugünden itibaren Londra'da sadece kredi veya banka kartınızı okutarak otobüslere ve metroya binebilirsiniz.

Bir günde yoğun olmayan saatler nelerdir?

Off-Peak Hours için Daha Fazla Tanım

Anlamına geliyor 18:00 02:59'a kadar , Pazartesiden Cumaya ve cumartesi, pazar ve tatil günlerinde tüm gün (24 saat). Yoğun Olmayan Saatler, Yoğun Saatler olarak tanımlanmayan saatler anlamına gelir.

Yoğun saatler ne anlama geliyor?

Yoğun bir saat (Amerikan İngilizcesi, İngiliz İngilizcesi) veya yoğun saat (Avustralya İngilizcesi) yollarda trafik sıkışıklığının ve toplu taşıma araçlarındaki kalabalığın en yüksek olduğu gün . ... Bu terim genellikle bir saatten fazla sürebilen yoğun bir tıkanıklık dönemi için kullanılır.

Siteniz için yoğun olmayan saatleri nasıl tanımlarsınız?

için yoğun olmayan kullanırsın Olan veya en az talebin olduğu zamanlarda kullanılan bir şeyi tanımlayın . Yoğun olmayan zamanlarda fiyatlar genellikle diğer zamanlardan daha düşüktür. Arayanlar artık yoğun saatlerde 33 sent ve yoğun olmayan saatlerde 30 sent ödüyorlar.

Tren biletini günübirlik mi yoksa önceden mi satın almak daha ucuz?

avans biletleri genellikle trenle seyahat etmenin en ucuz yoludur ve genellikle seyahat tarihinizden 12 hafta önce satışa çıkar. ... Seyahatten önceki gün son tarih 18:00'di - ancak birçok tren şirketi artık seyahat gününde bile bu tarihten çok daha geç bir tarihte Avans bileti almanıza izin veriyor.

Yoğun olmayan ve her zaman arasındaki fark nedir?

Her zaman - Bunlar tamamen esnek gösterilen gün ve güzergahta herhangi bir zamanda kullanılabilecek biletler. Yoğun olmayan - Bunlar, saat ve/veya tarih kısıtlamaları olabilecek yarı esnek biletlerdir. Süper yoğun olmayan - Yoğun olmayanlarla aynı esnekliği sunarlar, ancak daha fazla zaman kısıtlaması vardır.

Yoğun olmayan bir dönüşü iki kez kullanabilir miyim?

Çoğu durumda yolculuğunuzu herhangi bir noktada veya dilerseniz birden fazla kez ara verebilirsiniz. ... Yoğun Olmayan Gün Tek veya Günlük Dönüş Biletleri geçerli Bilette gösterilen tarihte tek seferlik veya dönüş yolculuğu için. • Yoğun Olmayan Tekli Biletler, Bilette gösterilen tarihte tek bir yolculuk için geçerlidir.

Açık iade, iadeden daha mı ucuz?

Açık iadeler normalde günlük iadelerden daha pahalı . Ancak yolculukların çoğunda hem açık hem de günlük bilet yoktur.