Hangisi süper harika?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Bay Harrison Herzog II
Puan: 5/5(54 oy)

SuperAwesome, 2013 yılında dijital medya, teknoloji ve çocuk medyası geçmişine sahip bir sicil ekibi tarafından kuruldu. ... SuperAwesome, sıfır verili İnternet'i etkinleştirmek için altyapı oluşturmaya başladı. Sıkı uyumu işlevsellikle birleştiren teknoloji olan kidtech'i inşa ediyoruz.

Süper Müthiş güvenli mi?

SuperAwesome teknolojisi tarafından sunulan tüm reklamlar filigranlıdır ve kampanyaların 16 yaşından küçükler için en yüksek dijital güvenlik standardından yararlanmasını sağlar. Reklam, özellikle genç kitleleri korumak için tasarlanmış ABD'deki COPPA ve AB'deki GDPR-K gibi veri gizliliği yasalarıyla uyumludur.

Süper Müthiş TV nedir?

güçler gençlik dijital medya ekosistemi . Teknolojimiz, yüzlerce marka ve içerik sahibi tarafından 16 yaşından küçükler için güvenli dijital etkileşim sağlamak için kullanılmaktadır.

SuperAwesome ne yapar?

2013 yılında kurulan İngiltere merkezli SuperAwesome teklifleri reklamverenlere çocukların web sitelerinde ve uygulamalarında reklam sunmalarına yardımcı olacak teknoloji ABD Çocukların Çevrimiçi Gizliliğini Koruma Yasası ve Avrupa'nın Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumludur.

SuperAwesome nasıl bir şirket?

Collins, SuperAwesome'ın CEO'su. Londra merkezli teknoloji şirketi bu, diğer şirketler için çocuklar için güvenli ürünler oluşturmaktır ve bu, artan bir liste veri gizliliği düzenlemelerine uyması gerekir.

Kız arkadaşım tarafından yeşillendim...

24 ilgili soru bulundu

SuperAwesome tarafından ödeme kartımdan neden ücret alındı?

Kimliği doğrulamak için kullanılan en yaygın COPPA onaylı yöntemlerden biri, bir kredi kartından küçük bir miktar tahsil etmek veya yetkilendirmek . ... Bu bir ödemedir ve geçici bir yetkilendirme bekletmesi DEĞİLDİR. Bu ücretin tamamı, kimlik doğrulama sağlayıcımız SuperAwesome tarafından hayır kurumuna bağışlanır.

Süper harika ne kadar sattı?

İrlandalı girişimci Dylan Collins tarafından kurulan çocuk teknolojisi şirketi SuperAwesome, Fortnite ile tanınan oyun yapımcısı Epic tarafından milyonlarca dolarlık bir anlaşmayla satın alındı. Anlaşmanın finansal detayları açıklanmadı, ancak SuperAwesome'ın değeri şu şekildeydi: 100 milyon dolardan fazla 2018'deki bir finansman turunun ardından.

Niantic SSO KWS SuperAwesome nedir?

SuperAwesome tarafından desteklenen Niantic Kids, yeni bir oturum açma platformu Pokémon GO'da çocuk Eğitmenlerini desteklemek için mevcut olacak. Ebeveynler, çocuklarının gizliliğini ebeveyn portalı aracılığıyla yönetmek için Niantic Kids'e kaydolabilir.

Kim süper harika satın aldı?

Über popüler çevrimiçi video oyunu Fortnite'ın yapımcısı Epic Games, Lego ve Hasbro gibi geliştiricilerin ve markaların çevrimiçi deneyimlerin ve reklamların çocuklara uygun olmasını sağlamalarına yardımcı olan bir platform olan SuperAwesome'ı satın aldı.


Reklamları nasıl çocuk dostu hale getirirsiniz?

Çocuğunuzun dijital eğlencede maruz kaldığı reklam miktarını sınırlamak için bazı fikirler:

  1. Ücretli uygulama için bahar. Birçok ücretsiz uygulama, reklamsız ücretli sürümler sunar.
  2. Açıkça markalı web sitelerinden kaçının. ...
  3. Ticari olmayan sitelere veya değerlerinizi güçlendiren sitelere bağlı kalın. ...
  4. Çocuklara harçlık verin.

KWS ana portalı nedir?

KWS Ana Portalı ebeveynlerin birden fazla uygulama veya web sitesinde çocukları veya çocukları için izinleri yönetmek için kullandığı kontrol paneli .

Innersloth ebeveyn portalı güvenli mi?

Herhangi bir güvenlik özelliği var mı? Innersloth bir Ebeveyn Portalı ekledi – Bir hesap oluşturmak zorunlu olmasa da, yapmamaya karar verirseniz bazı özellikler kilitlenecektir. Güvenlik önlemleri, Aramızdaki herkes ve özellikle 13 yaş ve altı çocuklar için daha güvenli hale getirmeyi amaçlıyor.

Pokemon Go neden Sosyal Güvenlik numarama ihtiyaç duyuyor?

Bir çocuk için bir Niantic Kids hesabı oluşturmadan önce, kanunen çocuğun ebeveyninden izin almak için gerekli . Adınız, doğum tarihiniz, posta adresiniz ve sosyal güvenlik numaranız Niantic ile PAYLAŞILMAYACAKTIR. ...


Epic Games neden SuperAwesome'ı satın aldı?

İnternet hiçbir zaman çocuklar için tasarlanmamıştır. bu yüzden her yerdeki çocuklar için güvenli, mahremiyete dayalı dijital deneyimler sağlamayı mümkün olduğunca kolaylaştırmak için SuperAwesome'ı başlattık. Epic Games ile ortak olmak, bize bu vaadi kendi başımıza mümkün olmayan bir ölçekte yerine getirme fırsatı veriyor.

Uygulama ebeveynleri Nianticlabs com nedir?

Bugün, ebeveynlerin çocuklarının oyunlarındaki deneyimlerini Niantic Kids Ebeveyn Portalı ile yönetmeleri için yeni bir yol sunuyoruz. ... Niantic Kids Ebeveyn Portalı ebeveynler için tasarlanmıştır çocuklarının kişisel bilgilerini her zaman güvende tutmak için çocukları Pokémon GO'ya veya gelecekteki oyunlarımıza erişir.

Pokemon Go çocuk hesabı nedir?

A PTC hesabı, ebeveynlerin, çocuklarının hesabı için bazı oyun içi özelliklere sınırlamalar koymasına olanak tanır . PTC, çocuklarının popüler mobil oyun Pokémon GO'yu oynamasına izin vermek için ebeveynlerin kullanabileceği iki hesap sisteminden biridir. ... Alternatif olarak, oyunun yayıncısı Niantic Inc., Niantic Kids adlı farklı bir hesap sistemi sağlar.

Niantic hesabımı nasıl silerim?

Hesabımı sil

  1. Niantic Kids Ebeveyn Portalını ziyaret edin ve Profilim menü seçeneğini seçin.
  2. Profili Düzenle düğmesini tıklayın.
  3. Sayfanın alt kısmındaki Sil bağlantısını tıklayın.


Pokemon Go neden adresime ihtiyaç duyuyor?

Pokémon Desteği

Pokémon), bu verileri tüm katılımcılar için gerektirir, böylece herhangi bir sayıda özel ödülle ilgili önemli bilgiler almak için iletişime geçildi Burslar, Davetiyeler veya Seyahat Ödülleri gibi kazanılabilecekler.

Innersloth'un Sosyal Güvenlik numarama neden ihtiyacı var?

Bu bilgiler toplanır yalnızca kimliğinizi doğrulamak için ve YAPILMAYACAK ilk kontrolden sonra saklanamaz veya başka bir amaç için kullanılamaz. Alternatif olarak, kimliğinizi kredi kartı ile doğrulayabilirsiniz.

Aramız size bir virüs verebilir mi?

InterSloth'un en yeni oyunu Aramızdakiler hem PC'de hem de mobil cihazlarda hızla hayranların favorisi haline geldiğinden, siber suçlular dikkat çekti ve artık şüpheli olmayan kullanıcılara kötü amaçlı yazılım dağıtmak için oyunun sahte sürümlerini kullanıyorlar.

Aramızda uygulaması güvenli mi?

Aramızda için genel puanımız

üzerinde hiçbir güvenlik özelliği veya ebeveyn denetimi yoktur. Aramızda. Oyun, çizgi film şiddeti ve silahlar, bıçaklar, dövüşler ve hayaletler gibi bazı korku temaları içeriyor. Bir Aramızda hesabı oluşturduğunuzda, doğum tarihinizi girmeniz istenir.


KWS kimliğimi doğrulamak için neden kişisel bilgilerime ihtiyacınız var?

Kişisel bilgilerinizi topluyoruz SADECE çocuğunuzun uygulamamızı kullanmasına izin verebilmeniz için yaşınızı doğrulamak için . ... Çocukların dijital güvenliğini ciddiye alıyoruz ve çocukların oyunlarımıza erişebilmeleri ve oynayabilmeleri için yasal olarak ebeveyn izni almamız gerekiyor.

Niantic ebeveyn hesabını nasıl oluştururum?

Pokémon Desteği

  1. Pokémon Trainer Club hesabınıza giriş yapın.
  2. Soldaki menüden + Çocuk Ekle'yi seçin. ...
  3. Lütfen Kimliğinizi Doğrulayın altındaki boş/zorunlu alanları doldurun ve Devam'a tıklayın. ...
  4. Her bölüm için boş alanları doldurun.
  5. Pokémon Web Sitesi Kullanım Koşullarını okuyun ve kabul edin.

Google hesabımı Pokemon Trainer Club'a bağlayabilir miyim?

PTC hesapları hakkında not: İlk olarak Facebook, Google veya Apple ile bir hesap oluşturan eğitmenler, Pokémon Trainer Club (PTC) hesabını Pokémon GO hesaplarına bağlayamazlar; ancak, ilk kez PTC aracılığıyla hesap oluşturan Eğitmenler sağlanan yöntemlerle ek hesapları bağlayabilir Bu makalede.

YouTube reklamlarımı nasıl çocuk dostu hale getiririm?

Bu ipuçlarını deneyin:

  1. Reklamlarınızı kişiselleştirin. ...
  2. YouTube Premium'a abone olun. ...
  3. Tanınmış, kaliteli içerik oluşturuculara bağlı kalın. ...
  4. YouTube Kids'i kullanın. ...
  5. Bir reklam engelleyici düşünün.