ryan 19. istasyonda ölür mü?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Bay Elian Heller I
Puan: 4.5/5(9 oy)

Böyle bir kayıptan öylece dönmezsiniz - değişmiş olarak geri dönersiniz. Frezza bir süre için karakterini neyin beklediğini biliyordu — Ryan, evinin içinde bir silaha bulaşan küçük bir çocuk tarafından yanlışlıkla vurulduktan sonra öldü. - ve ölüm şeklinin silah güvenliğine dikkat çekmeye yardımcı olmasını umuyor.

Ryan Tanner, İstasyon 19'u Öldü mü?

Hayranlar (biz dahil) Ryan'ın diziden öldüğünü görmek üzücü , bu sonsuza kadar veda olmayabilir. Şovmen, EW'ye polis memurunun geri dönüşlerle birkaç bölümde geri dönebileceğini söyledi.

İstasyon 19'dan Ryan hangi bölümde ölüyor?

İstasyon 19, bölümde önemli bir karakteri öldürdü 'Övgü. Hayranlar, Andy'yi şimdi daha da duygusal bir kargaşa içinde bırakan olayların başında öfkeli.

İstasyon 19'da kim öldürülür?

Aynı zamanda kardeş dizi 'İstasyon 19' ile çapraz bölüm olan popüler hastane drama dizisinin Perşembe günkü bölümünde sevilen bir karakter öldü. (Uyarı: spoiler gelecek!) Dr. Andrew DeLuca aktör Giacomo Gianniotti'nin 2015'ten beri oynadığı, bir seks tacirini ifşa etmeye ve alaşağı etmeye çalışırken bıçaklandı.

İstasyon 19 Sezon 2'de kim öldü?

İstasyon 19 açıkladı Rigo Vasquez son bölümde öldü. Yine de kafa karıştırıcıydı, çünkü ölümünün detayları aşağıdaki Grey's Anatomy'ye kadar açıklanmadı.

İstasyon 19 03x03 Ryan'ın ölümü + cenaze

17 ilgili soru bulundu

19. istasyonda Danny'ye ne oldu?

Danny ve arkadaşları, Ben ve Michael, onun için arabasını al biraz eğlence. ... Ancak bunu yaptığında, araba çarparak onu dışarı attı ve kafasına bir darbe aldı ve yıllar sonra bilincini kaybetmesine neden oldu.

Ryan ölür mü?

Ryan 3. sezonun 9. bölümünde öldü . Ölümünün geldiğini herkes görebilirdi. Çok sevilmeyen bir karakterdi. Sıradan bir haber muhabiri olduğu için ilk tanıştığında onun hakkında ne yapacağımızı bilmiyorduk.

Ryan özel uygulamada hangi bölümde ölüyor?

Seaside Wellness grubu, erkek arkadaşı Ryan ile 12 günlük bir uyuşturucu aleminde ortadan kaybolduktan sonra yeniden ortaya çıkan savunmacı ve değişken Amelia için bir müdahale düzenliyor.

Andy baba istasyon 19'da ölür mü?

İzleyiciler, Andy ve Sullivan ile Vic ve Theo için büyük ilişki değişiklikleri de dahil olmak üzere bazı Seattle itfaiyecileri için geleceğin neler getirebileceğini araştırırken, eski Yüzbaşı Pruitt Herrera'nın ölümüne üzüldüğümüz için duygusal bir olay hepimizi geriye döndürdü. kaybıyla yeniden motor 19 .


Ne oldu Ryan?

4. sezon finali 'Hoşçakal Toby'de, Ryan dolandırıcılıktan tutuklandı . Sonunda serbest bırakılır ve toplum hizmetinde çalışması gerekir. Sezon 5 galasında, Michael, Pam'in işini yapması için düzenleme yaptıktan sonra Ryan, Scranton şubesine geri döner.

Şef Ripley ölür mü?

Perşembe günkü 'Çanlar Kimin İçin Çalıyor' başlıklı bölümde, İstasyon 19'un itfaiyecileri, beklenmedik bir şekilde kaza yapan Seattle İtfaiye Şefi Lucas Ripley'in (Brett Tucker) şok edici ölümünün ardından hâlâ sersemliyor. öldü Gray Sloan Memorial Hastanesi, önceden var olan bir kalp tarafından birleştirilen önceki bir yangında toksinleri teneffüs ettikten sonra ...

Ryan ve Andy tekrar bir araya geliyor mu?

Şu an itibariyle, Andy ve Ryan'ın İstasyon 19'daki ilişkisinin kaderi henüz belirlenmedi . ... Andy durumlarına bir etiket koymak istemedi ve sonunda eksiz, koşulsuz bir ilişkiye karar verdiler. Şimdi, birileri duygularını yakalamış gibi görünüyor. Ama bu sefer Andy.

Pruitt'in cenazesi var mı?

Andy (Jaina Lee Ortiz) Pruitt'te (Miguel Sandoval) övgülerini sunar sosyal mesafeli cenaze ve Sullivan (Boris Kodjoe) ile olan evliliğinin durumu ortaya çıkar. 4. Sezon, 1. Bölüm – 'Hiçbir Şey Aynı Görünmez'den.


Pruitt Herrera İstasyon 19'da mı ölüyor?

Perşembe günü İstasyon 19'da, Kaptan Pruitt Herrera yaşadığı gibi öldü : inatla, sevgiyle, kahramanca. Bunu yaparken, kızı Andy'ye de en büyük düğün hediyesini verdi.

Andy Herrera'nın annesi nasıl öldü?

Station 19 Sezon 3 finali, Andy Herrera için büyük bir açıklama içeriyordu: annesi Elena, aslında hala hayatta. Andy, hayatının çoğu için, 9 yaşındayken annesinin (Andy'ye hamile kalana kadar itfaiyeciydi) hasta ve öldü.

Ryan Özel Muayenehanede nasıl öldü?

Ryan Kerrigan, ölümünden önce kısa bir süre Amelia Shepherd ile nişanlı olan bir uyuşturucu bağımlısıydı. aşırı doz nedeniyle .

Addison 4. sezonda hamile mi?

'Evde' hamilelik testi yaptıktan sonra, Addison hamile olmadığını öğrenir ve Sam'den çocuk sahibi olmaya hazır olup olmayacağını sorgula. Adam annelerini St.Petersburg'a getirdiğinde Pete'in işi alt üst olur.


Addison'ın bebeğini kim evlat edindi?

Sezonu Jake'i Sam'e (Taye Diggs) tercih etme kararıyla açtıktan sonra, Addison - evlat edinen Henry Beşinci sezonda - karakterin Grey's Anatomy'deki kökenine kadar uzanan sekiz buçuk yıldan uzun süredir hayalini kurduğu peri masalı hayatına daha da yaklaştı.

Ryan'ın annesine ne oldu?

Ryan'ın annesi ve karanlık geçmişi

2003'te yine tutuklandı , bu sefer denetimli serbestlik emirlerini ihlal ettiği ve toplum hizmeti saatlerini tamamlamadığı için. Daha sonra 30 gün yattığı 60 gün hapis cezasına çarptırıldı.

İstasyon 19 nasıl bitti?

Bir saat içinde, İstasyon 19 bir ilk müdahaleciyi baltaladı ve diğerini terfi ettirdi, iki çifti yeniden bir araya getirdi, üçüncüsünü ayırdı ve Maya ve Carina ile evlendi . Duman dağılırken, en azından bu özetleyiciyi ateşleyen olayları gözden geçirelim.

Kırk sende ölür mü?

Joe'yu öldürmeye çalışırken, Kırk, Dedektif Fincher tarafından ölümcül bir şekilde vuruldu. . Anavrin'in içinde Joe ve Love ile bir anlaşmazlık sırasında, Forty (James Scully) Joe'ya silah çeker ve Love'ı Joe'nun korkunç bir katil olduğuna ikna etmeye çalışır.


Dr Bailey'nin kocası Tucker öldü mü?

Hem Dr. Bailey'nin kocası hem de vücuduna gömülü patlayıcı olan adam hayatta kalır. Bölümün sonunda, Preston ve Derek arkadaş olurlar, dizinin başlangıcındaki ilk rekabetlerini yenerler ve birbirlerine ilk isimleriyle hitap ederler.

Andy Herrera kiminle çıkıyor?

Jaina Lee Ortiz Andrea 'Andy' Herrera olarak: İstasyon 19'da bir Teğmen ve Kaptan Pruitt Herrera'nın dikbaşlı kızı. İstasyon 19'da Yardımcı Kaptandı. 2. sezon finalinde ve 3. sezonda yeni aşk ilgisi yeni kaptan, Robert Sullivan babasının ölümünden önce evlendiği kişi.

Travis Montgomery hapse mi giriyor?

Olaylı bölüm, Pruitt (Miguel Sandoval) ve Ryan'ın (Alberto Frezza) Travis Montgomery'yi (Jay Hayden) almaya gitmesiyle başladı. hapishanede Ripley'in anma töreni sırasında Vic'e (Barrett Doss) hakaret eden başka bir itfaiyeciyle kavga başlatmaktan tutuklandıktan sonra.

GREY'in anatomisinde Ben Warren'a ne oldu?

4. sezon 13. bölümde, Ben, Tabur Şefi Gregory'yi kurtarmaya çalışırken neredeyse hayatından vazgeçiyordu. . Denizdeydiler ve şef kalp krizi geçirdi ve güverteye düştü.