Rotalla lastiklerini kim yapar?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Fae Grant
Puan: 4.9/5(68 oy)

Rotalla, tarafından üretilen ve sahip olunan bir Çin markasıdır. Shandong Yongsheng Kauçuk aynı zamanda Rockstone lastikleri de üretiyor.

Nexen Lastikleri ne kadar iyi?

Nexen lastikleri onlarca yıldır piyasada ve ürettikleri lastiklerin kalitesiyle iyi bir üne kavuştu. ... Nexen lastikleri çok dayanıklı bir çukurun etkisine dayanabilecekleri anlamına gelir. Sürüş maceralarımızın bir noktasında hepimiz o korkunç çukurların kurbanı olduk.

En iyi Çin LASTİK markaları nelerdir?

En iyi Çin lastiklerinin sıralaması

  • Zhongce Kauçuk Group Co., Ltd. : ...
  • Giti Tire (Çin) Investment Co., Ltd. : ...
  • Sailun Jinyu Group Co., Ltd. : ...
  • Shandong Ling uzun Lastik Co, Ltd : ...
  • Zhengxin Kauçuk (Çin) Co., Ltd. : ...
  • Çift yıldız Group Co., Ltd. : ...
  • Üçgen Lastik Co., Ltd. :

Tracmax lastikleri iyi mi?

Mavis İndirim Lastiği, Tracmax Max 102 için 39 lastik incelemesi aldı. 5 üzerinden 3 Yıldız derecelendirmesi Ankete katılanların %80'i tekrar satın alacaklarını söylüyor. Kuru Çekiş ve Direksiyon Duyarlılığı en yüksek notları aldı ve incelenen toplam kilometre 154.831'di.

TIRE markası önemli mi?

Tüm bu yatırımın net sonucu, ucuz kauçuktan daha iyi performans gösterir . Michelin'den David Johnson, 'Yüksek kaliteli lastikler para ve hayat kurtarabilir. Premium lastikler biraz daha pahalı olabilir, ancak bütçe lastiklerinden önemli ölçüde daha uzun süre dayanabilir ve aracınızın daha az yakıt tüketmesine yardımcı olur.

Lastikler ne kadar KÖTÜ bir araba yapabilir? Premium VS Budget lastikleri test edildi ve gözden geçirildi!

27 ilgili soru bulundu

Hangi Lastikler daha uzun süre dayanır?

Michelin, son testlerimizde göze çarpıyordu. Derecelendirdiğimiz üç Michelin modeli, kilometre garantilerini karşıladı veya aştı. Ancak en uzun süre dayanan lastik Pirelli'den geldi. tahmin ediyoruz ki Pirelli P4 DÖRT MEVSİM Plus 100.000 mil kadar sürebilir.

Pearly lastikleri iyi mi?

Diğer sayısız Çinli marka gibi Pearly de en yüksek kalite standartları . Lastikler ayrıca BAE'deki ilgili makamlar tarafından yayınlanan spesifikasyonlara uygundur. Pearly'yi BAE'de aranan bir marka yapan, üstün kalitelerinin yanı sıra fiyatlarıdır.

Tracmax lastikleri kimlerdir?

Tracmax lastikleri Çin'den Shandong Yongsheng kauçuk grubunun bir parçası . Çin'deki ana lastik üreticilerinden biridir ve Tracmax, amiral gemisi markalarından biridir. ... Tracmax, binek otomobiller, 4x4'ler ve kış için paranızın karşılığını veren lastikler üreten bir bütçe markasıdır.

Tracmax lastikleri nerede yapılır?

Tracmax lastiği

1986 yılında kurulan Shandong Yongsheng Rubber, dünyanın en önde gelen lastik üreticilerinden biridir. Çin . Tracmax lastikleri, Fransa, Almanya ve Amerika pazarlarında kullanılan gelişmiş yöntemler izlenerek üretilmektedir. Shandong Santai Rubber Co., Ltd. tarafından üretilen tüm lastikler.

En kötü LASTİK markaları nelerdir?

2020 İçin En Kötü Lastik Markaları

  • Westlake Lastikleri.
  • AKS Lastikleri.
  • Pusula Lastikleri.
  • Telluride lastikler.

Çin lastikleri neden kötü?

NHTSA'ya göre şirket, çatlamaya karşı hassas olan ve potansiyel olarak lastiğin inmesine neden olan 300 milyon supap sapı sattı ve bu sorun bir ölüme yol açtı. İki ölüm olayı, Hangzhou Zhongce Rubber Co. tarafından üretilen kusurlu lastiklere bağlandı çünkü sırt ayrımı .

Çin lastikleri güvenli mi?

Her yıl Çin'den lastik ithalatı artmaya devam ediyor. Çinli markaların sunduğu ürünlerin kalitesi her geçen gün daha iyiye gidiyor. ... Çin'den gelen lastiklerin çoğunlukla daha az gelişmiş teknolojiler ve daha zayıf kauçuk bileşikleri ile üretildiği doğrudur. Ayrıca daha kötüsü olabilir, daha az doğru performans .

Nexen lastikleri Michelin üretimi mi?

1942'de Heung-A Tire Company olarak kurulan Nexen (2000'de değiştirildi) lastik oyununa nispeten geç gelen bir oyuncu. 1985 yılında Güney Kore, Yangsan'da özel bir fabrika ile işi gerçekten başladı. yapma (Michelin icat etti) Radyal lastikler .

Nexen lastikleri orta menzilli mi?

Bir mükemmel orta sınıf performans lastiği , gürültü ve titreşimlerde bir azalma sağlarken yüksek hızda yol tutuşu ve darbe emilimini artıran geniş bir merkez sırt bloğuna sahiptir. Aslen 1942 yılında Heung-A Tire olarak kurulan Nexen Tire, sektörde saygın bir lider olarak 60 yılı aşkın bir geleneğe sahiptir.

Hankook iyi lastikler mi?

Hem Michelin hem de Hankook, en iyi incelenen lastikler ve günlük kullanım modellerinden herhangi biri, aile ve hatta şirket arabaları için ideal seçim olacaktır. Michelin'in üstün yol tutuşu, artırılmış kilometre ömrü ve lastik dayanıklılığı konusundaki sicilini geçmek zor.

Tracmax'ı kim yapar?

Tracmax bir markadır. Crowntyre Sanayi A.Ş. Ltd. Çin'den. Kayıtlı bir müşteri olarak, Tracmax ürün serisinde mevcut tüm yaz ve kış lastik ebatlarını bulabilirsiniz.

Landsail lastikleri nelerdir?

LANDSAIL (şimdiki değeri) QINGDAO SENTURY TIRE CO., LTD. tarafından ÇİN'de üretilen radyal lastik. (SENTURY). 2008 yılında kurulan fabrika, yılda 16.25 milyon adet öngörülen kapasite ile 9.60 milyon metrekarelik bir alanı kapsıyor.

Yol taşı lastikleri nerede yapılır?

NEXEN TIRE tarafından üretilen ilişkili marka olan ROADSTONE, Kore'de Yangsan fabrikası ve Çin'de 500.000 metrekarelik Qingdao fabrikası , dünyanın en büyük Lastik pazarlarından biri.

BAE'de hangi TIRE markası en iyisidir?

Dubai'deki En İyi Lastik Markaları

  • MICHELIN Lastikleri: Michelin, şüphesiz Dubai'deki en iyi lastik markalarından biridir. ...
  • BRIDGESTONE: Sürtünmeye karşı dirençli gösterişli arabaları destekleyen Dubai'de birinci sınıf bir lastik markası. ...
  • İYİ YIL: ...
  • DUNLOP Lastikleri: ...
  • PİRELLİ: ...
  • COOPER LASTİKLERİ:

Zeetex Lastikleri nerede üretilir?

2005 yılında kurulan ZEETEX, 80'den fazla ülkede sürücülere farklı uygulamalarda binek otomobil lastikleri ve kamyon lastikleri sunmaktadır. Üretildi Endonezya En son teknolojiyi ve benzersiz lastik desenlerini kullanan ZEETEX lastikleri size akıllı ve güvenli bir alternatif sunar.

En sessiz TIRE markası hangisidir?

En Sessiz Lastik Modelleri:

  • Yokohama ENVigor Dört Mevsim Lastiği.
  • Michelin Defender Dört Mevsim Radyal Lastik.
  • Bridgestone Turanza Serenity Plus Radyal Lastik.
  • Michelin Energy Saver A/S Dört Mevsim Radyal Lastik.
  • Continental Extreme İletişim DWS06.
  • Michelin Pilot Süper Spor Lastiği.
  • Goodyear Güvencesi ComforTred Touring Radial.

Yakıt açısından en verimli LASTİK hangisidir?

  1. Editörün Seçimi: Pirelli Scorpion Verde. ...
  2. Kıta Çapraz Temaslı LX20 EcoPlus. ...
  3. Bridgestone Ecopia. ...
  4. Dunlop Enave. ...
  5. Michelin Enerji Tasarrufu A/S. ...
  6. Goodyear Güvencesi Yakıt Maks. ...
  7. Hankook Kinergy Eco. ...
  8. Firestone Şampiyonu Yakıt Savaşçısı.

Continental lastikleri Michelin'den daha mı iyi?

Michelin çoğu hava testinde iyi performans gösterdi, konforlu, sessiz bir sürüş sunuyor ve düşük yuvarlanma direncine sahip. Continental ıslak zeminde frenleme testinde etkileyiciydi ve her türlü hava koşulunda performans ile diş ömrü arasında iyi bir dengeye sahip. ... Continental bir her yönüyle iyi oyuncu .