Günah içinde kim roscoe oynar?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sorulan: Prof. Reid Skiles Sr.
Puan: 4.1/5(34 oy)

Televizyondaki ilk çıkışında, Ömer Douglas Nijeryalı bir aileden gelen ve cinselliği nedeniyle onu evlatlıktan reddeden Roscoe Babatunde olarak rol aldı. Galli aktör Callum Scott Howells, Galler'den eşcinsel bir adam olan Colin Morris-Jones'u oynayan ilk televizyon rolünde rol aldı. Lydia West, dizide Jill Baxter'ı canlandırıyor.

Günah içinde Roscoe kim?

It's A Sin yaratıcısı, çok sevilen Channel 4 dizisindeki Roscoe'nun karakteri için yürek burkan planlarını açıkladı. Russell T Davies, dizinin beş yerine sekiz bölüm sürmesini umduğunu ve ona Roscoe'nun ( Ömer Douglas ) karakter.

Günah olduğu için Roscoe'ya ne oldu?

Hit Channel 4'te gösterişli, sevimli Roscoe'yu göster HIV kapmaktan kurtuldu , değişmiş olurdu genişletilmiş sürümde. Arsa, sadece orta yaşta HIV kaptığını ortaya çıkarmak için Jill ile yeniden bağlantı kurduğunu görecekti.

Omari Douglas nerede antrenman yaptı?

Aktör Omari Douglas, 1994 yılında Wolverhampton'da doğdu ve burada eğitim gördü. Londra'daki Sanat Eğitim Okulları , 2015 yılında mezun olmak.

İçindeki karakterler günah mı gerçek mi?

Gerçek hayatında Davies, en iyi arkadaşı Jill Nalder yanındayken bunu atlattı. It's a Sin'de karakterini temel aldı. Jill Baxter (Lydia West) Nalder'de. Jill, gerçek hayatta da var olan 'Pembe Saray' dairelerinde erkeklerle birlikte yaşayan tek kadındır. Nalder BBC'ye 'Harikaydı' dedi.

Günah | Onaylamayan ebeveynlerinizle yüzleşmek

28 ilgili soru bulundu

Kaç yaşındalar bu bir günah mı?

It's A Sin hikayesini anlatıyor 18 yaşındaki üç çocuk 1981'de Londra'ya taşınan ve sonraki on yıl boyunca onları takip eden. Dizi, Birleşik Krallık'taki AIDS salgınını araştırıyor ve fısıltılı bir söylentiden karakterlerin boğuşması gereken bir halk sağlığı krizine dönüşüyor.

Kim bir günahla öldü?

Kanal 4'ün 1980'lerin sonundaki HIV/AIDS salgınını konu alan draması It's a Sin'in yazarı Russell T Davies, ölüm haberini açıkladı. Colin'in , şovun karakterlerinden biri, kısmen ortağının ölümüne dayanıyordu.

Günah olduğu için Colin neden kovuldu?

Bu makaleye başlamak için tıklayın

Colin'in 3. bölümdeki yürek burkan kaderinden önce, 2. bölümün sonunda patronu tarafından kovuldu. New York'ta edindiği AIDS yayınlarıyla tespit edildikten sonra .

It's a Sin'in tüm bölümlerini nasıl izlerim?

It's a Sin Stateside'ı izlemek için ihtiyacınız olan tek şey HBO Maks. .


Amazon Prime günah mı?

Bu Bir Günah 22 Ocak Cuma günü Kanal 4'te prömiyeri . The Boys, Amazon Prime Video'da yayınlanıyor. Digital Spy, özel özellikler, röportajlar ve videolar içeren ilk dijital dergisini çıkardı. Yalnızca Apple News+'da 1 aylık ücretsiz deneme ile kontrol edin.

Hangi platformda günah?

It's a Sin ABD'ye 18 Şubat'ta geliyor HBO Maks. .

Colin kiminle yattı bu günah mı?

Sonunda Colin'in seks yaptığı ortaya çıktı. ev sahibesinin oğlu , birinci bölümün başında futbol formasını çıkarırken görüldü.

Richie günah içinde mi yaşıyor?

Bu senin hatan, dedi Jill ona. Jill, Ritchie'yi cinselliği hakkında utanç duyacak şekilde büyüttüğünü söylüyor. hastalığıyla gizlice yaşadı ve hayatlarını tehlikeye attı diğer erkeklerin gerçeğiyle uzlaşamadığı için. Çünkü ayıp budur, Valerie, diyor Jill.


Günah mı gerçek bir hikaye mi?

Bu bir Günah kesinlikle temelli değil gerçek bir arkadaş grubunun 1980'lerin Londra'sındaki AIDS kriziyle nasıl başa çıktığının hikayesi üzerine. Ancak şovmen Russell T. Davies, 1980'lerde Birleşik Krallık'ta 20'li yaşlarında bir eşcinsel olarak kendi deneyimlerinden, tanıdığı insanlardan ilham almak da dahil olmak üzere, kendi deneyimlerinden yararlandığını sık sık söyler.

Liverpool'da filme almak günah mıydı?

Londra ortamına rağmen, It's a Sin esas olarak filme alındı. Manchester, Liverpool'da kullanılan diğer konumlarla birlikte , Bolton, Eccles, Bangor ve Rhos-on-Sea. Dizinin yürütücü yapımcılığını Davies ve Nicola Shindler üstlendi.

Günah olduğunu nereden görebilirim?

ABD'de It's a Sin on izleyebilirsiniz HBO Maks. , dramanın Kanal 4 ile ortak yapımcılığını üstlendi. Aylık abonelik ücreti 14,99 ABD doları olup, bağlı herhangi bir cihazdan 10.000 saatten fazla film, belgesel ve TV şovu izlemenize olanak tanır.

Televizyonda tekrarı günah mı?

It's A Sin'i TV'de ve çevrimiçi olarak izleyin

Bölümler her hafta TV'de yayınlanacak . Alternatif olarak, dizinin tamamı All 4'te çevrimiçi olarak tam olarak izlenebilecek şekilde yayınlandı. Dizinin beş bölümü var. Bir özet paylaşılıyor: 'Yıl 1981, yeni bir on yılın başlangıcı ve Ritchie, Roscoe ve Colin Londra'da yeni bir hayata başlıyorlar.


Netflix'te olmak günah mı?

Netflix'te Günah mı? Numara. 'It's a Sin' şu anda Netflix'te yok . Ancak dilerseniz, benzer güçlü karakterlere ve hikayelere sahip diğer LGBTQ merkezli şovları tercih edebilirsiniz.

4 uygulamanın tümü ücretsiz mi?

4'ü de ücretsiz bir hizmettir ve sizden ücret talep etmez mobil veri üzerinden akış için. ... Bu, cihaz ayarlarınızda mobil verinin etkinleştirilmesine rağmen, Tüm 4 Uygulama ayarlarınızda mobil veri akışının devre dışı bırakıldığı anlamına gelir.

Jill From, gerçek bir kişiye dayalı bir günah mı?

Bu bir Sin's Jill Jill Nalder adında gerçek bir kadından uyarlanmıştır. . Dizinin başrol oyuncusu Ritchie (Olly Alexander) ile drama dersinde tanışan dizinin Jill'i gibi, Nalder de It's a Sin Russell T Davies'in yazarıyla birlikte bir gençlik tiyatrosu grubundaydı.

Amerika'da günah olduğunu nasıl izliyorsun?

It's a Sin Stateside'ı izlemek için ihtiyacınız olan tek şey HBO Maks. .


İrlanda'da günah olduğunu nereden izleyebilirim?

It's a Sin 22 Ocak Cuma günü çıkış yaptı. Kanal 4 ancak bölümler lineer TV'de haftalık olarak yayınlanırken, beş bölümün tamamı yayınlandığında kanalın yayın hizmetine de düştü. Freeview'iniz, uydunuz veya kablonuz yoksa, yine de beş bölümün tümünü 4'ün tamamında tamamen ücretsiz olarak istediğiniz zaman izleyebilirsiniz.