Roger klasik arabaları kovalamayı bıraktı mı?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Lee Brown
Puan: 4.4/5(55 oy)

Roger Barr, peşinde koşan klasik otomobil şovundaki rolü için tazminat almadı. Ancak kendisi için bir isim yaptı ve hayranların favorisi oldu. Bu, özellikle Roger'ın tedaviden sonra tedavi görmesi gerektiğinde açıkça ortaya çıktı. bir atölye olayı nedeniyle gösteriden ayrılmak .

Klasik Otomobillerin Peşindeyken Roger'a ne oldu?

Ancak, Roger F40 motor sporları için çalışırken bacağında geçirdiği bir enfeksiyonla hastaneye kaldırıldı . Bir keresinde 2017 yılının Ağustos ayında hastaneye kaldırıldı ve ardından enfeksiyondan kurtulduktan sonra Kasım ayında işe döndü. Enfeksiyon onun sağlığına zarar verdi ve Roger'ı dükkanda daha az zaman geçirmeye zorladı.

Roger Barr, Chasing Classic Cars'a geri dönecek mi?

Barr iyi gidiyor olsa da, ev sahipliğine geri dönemedi Carini ile şov yapıyor ve kendi dükkânında tam zamanlı bile çalışmıyor. ... Öte yandan Chasing Classic Cars'ın 15. sezonu da başladı ve bu sezon Wayne Carini tek başına konuk olacak.

Wayne Carini'nin kızının nesi var?

Carini'nin kızı Kimberly otizm teşhisi kondu erken yaşta. Şimdi 30 yaşında, ailenin hayatının çok önemli bir parçası olmaya devam ediyor. Kimberly'nin otizminden dolayı, Wayne ve tüm aile, otizm hayır kurumlarına yardım etmeyi hayatlarının önemli bir parçası haline getirdi.

Klasik Arabaları Takip Etmek Sahte mi?

Gösteride arabalar ve restorasyonlar yapılırken hepsi gerçek , gösteri izleyicilerden bazı şeyleri geri tutuyor. Herhangi bir gerçek araba tutkunu, klasik bir araba ahırına rastlamak ve onu olması gereken güzelliğe geri döndürmek ister.

Roger Barr, Chasing Classic Cars'tan neden ayrıldı? Nerede o şimdi? Sağlık Güncellemeleri

40 ilgili soru bulundu

Klasik Otomobillerin Peşinde Roger kaç yaşında?

PORTLAND, CT—Onu Roger olarak tanıyorsunuz, bazen komik, bazen huysuz (ve çoğu zaman ikisi de) 82 yaşında Velocity'nin Chasing Classic Cars oyununda harika bir tamirci. Devam eden bir dizide yardımcı karakter.

Chasing Classic Cars nerede çekiliyor?

Portland, Connecticut'taki F40 Motorsports'taki garaj , birçok sahnenin çekildiği yer olduğu için Klasik Arabaları Kovalamak izleyicilerine çok tanıdık gelecek, ancak bu Wayne Carini'nin sahip olduğu tek otomobil işi değil.

Wayne Carini'nin babası kaç yaşında?

Bob Carini 5 Ocak 2016'da vefat etti, 93 yaşında . Bob ve oğlu Wayne, baba oğul olarak 5 yıl boyunca bizim büyük mareşalimizdi.

Wayne Carini parasını nereden buldu?

Mart 2020 itibariyle, Wayne'in servetinin 25 milyon dolar olduğu tahmin ediliyordu, bunun çoğu klasik araba satışları ve televizyon bölümleri . Kendisi sayısız ödülün yanı sıra birçok hayır işinde yer almaktadır. Tipik olarak, müşterilerinin çoğu ünlüler ve varlıklı seçkinlerdir.

Wayne, Stutz Bearcat için ne kadar ödedi?

Fiyat? 594.000 $ primler dahil. Meredith, arabayı satın alma fikrinin başlangıçta güzel bir fantezi olmadığını söyledi ve Monterey Otomobil Haftası'nın Cuma gecesi yapılan ihalede gerçeğe dönüştü.

Chasing Classic Cars'ın yeni bölümleri var mı?

Yepyeni bölüm TONIGHT 10p/9c MotorTrend TV'de . Chasing Classic Cars geri dönüyor ve size tuhaf, kaçık ve harika olanı getiriyoruz!

Chasing Classic Cars'ın sahibi kim?

Portlandlı Wayne Carini Discovery kanalında yayınlanan 'Klasik Otomobillerin Peşinde' dizisinin yıldızı, Route 66'da F40 Motorsports'un sahibi. Carini, kendisine erken yaşta arabalar hakkında her şeyi öğreten 90 yaşındaki babası Bob'un izinden gidiyor.

Stutz Bearcat nedir?

Stutz Bearcat oldu Birinci Dünya Savaşı öncesi ve sonrası dönemin Amerikan spor otomobili . ... Dönemin yarış ve spor arabalarında olduğu gibi, 'köpek kulübesi' kaput, açık kova koltuklar, sürücünün önünde küçük bir 'monokle' ön cam ve kısa bir silindirik yakıt deposundan oluşan minimal bir kaportaya sahipti. arka güverte.

Dave Kindig saat başına ne kadar ücret alıyor?

saat saatte 75,00 $ , bu yaklaşık 1/2 milyon...

Kindig-it futurliner ne kadara mal oldu?

2015 yılında Futurliner No. 11 4 milyon dolar Arizona'daki bir Barrett-Jackson müzayedesinde. Kindig, Futurliner No. 3'ü makul bir alanda görmeyi umduğunu çünkü kesinlikle o kadar değerli olduğunu söyledi.

Bryce hala kindig'de mi çalışıyor?

Özgeçmişini gönderdi Göbek -it Design, sadece Dave Kindig'e özgeçmişini gönderdiğini söyleyebilmek için. Ve artık takımın bir parçası. 121 kişi bunu beğendi.

Ralph Marano kimdir?

Ralph Marano'nun sahibi Marano & Sons Oto Satış Garwood New Jersey'de. 35 yılı aşkın bir süredir, araba, kamyon ve spor arazi araçları alıp satan iki lokasyona sahip bu aileye ait şirkette çalışmaktadır.

Wayne Carini'nin işinin adı nedir?

O zamandan beri Wayne, Portland, Conn.'de üç şirketin sahibi ve işletmecisidir: F40 Motor Sporları , Continental Auto Ltd. ve Carini Carozzeria. F40 Motorsports, eski ve klasik otomobiller alır ve satar. Continental Auto Ltd., üst düzey ve egzotik otomobil tamiri konusunda uzmanlaşmış bir çarpışma mağazasıdır.