Rockies Nolan'ı takas etti mi?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Mckayla Mayert
Puan: 4.7/5(30 oy)

Pazartesi günü, Cardinals ve Colorado Rockies, beş kez All-Star üçüncüsü gönderen bir takası sonuçlandırdı. meydancı Nolan Arenado'dan St. Louis . Anlaşma, Rockies genel müdürü Jeff Bridich'e olan inancını ve Bridich'in organizasyon vizyonunu kaybeden Arenado'yu içeren bir yıl süren söylenti döngüsünün doruk noktası.

Rockies, Nolan için kimi aldı?

Rockies alacak Austin Gomber , 2020'de 14 maçta (dört başlangıç) 1.86 ERA ve dört potansiyel - Elehuris Montero, Mateo Gil, Tony Locey ve Jake Sommers.

Rockies neden Nolan Arenado'dan kurtuldu?

Arenado (önceki değeri) kısmen takas edildi çünkü takımın nasıl yönetildiği konusunda mutsuzdu . ... Arenado, 2015'te ilk All-Star takımını kurduğundan beri, Rockies 12 serbest oyuncuya 281.6 milyon dolar harcadı.

Nolan Arenado kime takas oldu?

Nolan Arenado ticaretini yeniden gözden geçirmek St. Louis Kardinalleri . Sezonun üzerinden iki aydan fazla bir süre geçmesine rağmen, anlaşmanın temellerine ilişkin algı o kadar da değişmedi. Arenado vuruş yapıyor.

Rockies kimi takas etti?

ticaret hakkı elli rahatlatıcı Mychal Givens Çarşamba günü Cincinnati'ye Rockies geleceklerine geri döndü. Givens karşılığında Rockies, 19 yaşındaki sağ elini kullanan Case Williams'ı Colorado'ya geri getirdi. Rockies ayrıca 24 yaşındaki sağ bek Noah Davis'i de satın aldı.

Rockies'in Nolan Arenado'yu Takas Etme Zamanı

28 ilgili soru bulundu

Rockies takas yaptı mı?

Colorado Rockies, resmi olarak en Colorado Rockies hareketini çıkardı. Colorado Rockies oyuncuları Trevor Story, Jon Gray, C.J. Cron, Daniel Bard ve Mychal Givens, Colorado Rockies için tüm takas söylentileri ve olası uyumlardan sonra işlem gören tam olarak onlardan biri: Mychal Givens.

Nolan Arenado'nun karısı kim?

Arenado lise aşkıyla evlendi. Laura Kwan , Aralık 2019'da.

Kardinaller Nolan Arenado için ne kadar ödedi?

NEW YORK (AP) - All-Star'ın üçüncü kalecisi Colorado Rockies tarafından Cardinals'e takas edildiğinde Nolan Arenado'nun sözleşmesi değiştirildi ve 2027'de kendisine borçlu kalması için 15 milyon dolarlık bir maaş eklendi. 214 milyon dolar Louis tarafından yedi sezondan fazla.

Kardinaller Nolan Arenado için nelerden vazgeçti?

Cardinals, Arenado'yu altı oyunculu bir anlaşmanın parçası olarak satın aldı. atıcı Austin Gomber ve dört küçük lig oyuncusu Rockies'e Pazartesi gecesi açıklandı.


Rockies neden 50 milyon ödedi?

Yine de Kardinaller, Arenado'nun sözleşmesinin kalan altı yılı boyunca kalmasını planlıyor. Bu yüzden Rockies'i onlara yaklaşık 50 milyon dolar ödemeye zorladılar. borçlu olduğu 199 milyon doları karşılamalarına yardım etmek için . ... Arenado aynı zamanda gelmiş geçmiş en iyi savunmacı üçüncü kalecilerden biridir.

Arenado Cardinals'den ayrılacak mı?

Bununla birlikte, The Athletic'den Katie Woo'nun yazdığı gibi, korkmayın. Arenado bu sezon dışında vazgeçmiyor . 30 yaşındaki Arenado, St. Louis'e bayılıyor. Colorado Rockies ile bunca sezon kaybettikten sonra özellikle buraya gelmek istedi.

Rockies hala Arenado'ya ödeme yapıyor mu?

Arenado olarak ayarlanmıştı kalan altı sezonda 199 milyon dolar ödedi Rockies ile 260 milyon dolarlık sekiz yıllık bir sözleşme imzaladı: 2021-24'ten yıllık 35 milyon dolar, 2025'te 32 milyon dolar ve 2026'da 27 milyon dolar.

Nolan Arenado sakatlandı mı?

The Athletic'den Katie Woo, Arenado'nun Çarşamba günkü Cleveland'a karşı oynanan maçın beşinci devresinin sonunda belirgin bir dirsek yaralanmasıyla oyundan alındığını bildirdi. Ayrılmadan önce bir taban vuruşu ve bir yürüyüşle 1'e 1 gitti.


En yüksek ücretli beyzbol oyuncusu kimdir?

New York Mets'in kısa stoperi Francisco Lindor Onaylar dahil 2021 için toplam 45.3 milyon dolarlık toplam kazançla bu yılın listesinin başında yer alıyor, onu Los Angeles Dodgers sürahi Trevor Bauer (39 milyon dolar), Los Angeles Angels orta saha oyuncusu Mike Trout (38,5 milyon dolar) ve New York Yankees ace Gerrit Cole (36.5 milyon dolar) izliyor. ).

Paul Goldschmidt kiminle evli?

Goldschmidt karısıyla tanıştı, Amy (doğum Glazier) , Texas State'deki birinci yılında; Ekim 2010'da evlendiler. Çiftin bir oğlu ve bir kızı olmak üzere iki çocuğu var.

Orijinal 8 MLB takımları kimlerdi?

Ulusal Lig'in sekiz orijinal üyesi vardı: Boston Red Stockings (şimdi Atlanta Braves), Chicago Beyaz Çorap (şimdi Chicago Cubs), Cincinnati Red Stockings, Hartford Dark Blues, Louisville Grays, Mutual of New York, Philadelphia Athletics ve St. Louis Brown Stockings.

MLB 2021'de en kötü rekor kimde?

Sarımsak 2021 sezonu sonunda Blue Jays'e 12-4 kaybettikten sonra MLB'deki en kötü rekor için bağlandı, 2022 draftında birinci olabilir. Pazar günkü final maçından önce 2021'de Orioles'ı yönetmekten en çok ne zevk aldığı sorulduğunda Brandon Hyde, sezonu kısa ve öz bir şekilde tanımlayarak başladı. Şey, dedi Hyde, zor bir yıl oldu.


Trevor Story All-Star takımına mı girdi?

Colorado Kayalıkları Shortstop Trevor Story Pazartesi günü yaptığı açıklamada, Coors Field'daki All-Star Game Home Run Derbisinde yer alacağını duyurdu. Story, Los Angeles Angels'dan Shohei Ohtani ve New York Mets'ten Pete Alonso'ya derbide yer alacaklarını onaylayan oyuncular olarak katılıyor.

Arenado sözleşmesinden çekilecek mi?

vazgeçmiyorum Arenado, kontratını Çarşamba günü Post-Dispatch'e söyledi. Bunu oraya koyabiliriz. Devre dışı bırakmayacağım.

STL Cardinals playoff yapacak mı?

Kardinaller, kalıcı sıradanlıktan istikrarlı bir şekilde tırmandı. Ve böylece playoff oranları değişti. Bugün – Cuma – Kardinallerin kendi bölümlerini kazanma şansı %0.0. ... Onlar %35.8 playoff şansı var .

Kardinaller 2021 playofflarında mı?

2016'dan 2019'a kadar kaçırdıktan sonra, Kardinaller art arda üç sezon boyunca playofflarda yarıştı. ... — Kardinaller, elbette, 2021 sezon sonrası sezonuna 2 numaralı joker biletle girdi.