Rochelle Humes'un bebeği oldu mu?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Tillman O'Keefe
Puan: 4.1/5(4 oy)

28 Kasım 2020 - 18:32 GMT Aisha Nozari. Rochelle Humes karşıladı bebek oğlu Blake Ekim ayında kocası Marvin Humes ile. Zaten kızları Valentina ve Alaia-Mai'nin ebeveynleri olan çift, bebek balonlarında her dakikayı seviyorlar.

Rochelle Humes'un bebeği var mı?

Rochelle ve Marvin Humes'un kaç çocuğu var? İlk çocuklarını karşıladılar, kızı Alaia- Mayıs (şimdi yedi), 20 Mayıs 2013'te ve ikinci kızları Valentina Raine, 10 Mart 2017'de (şimdi dört).

Rochelle Humes bebeğinin adı nedir?

The Saturdays'in eski şarkıcısı Rochelle ve JLS yıldızı Marvin Humes, Ekim 2020'de üçüncü çocuklarını karşıladı. Üç çocuklu ebeveynler oğullarının ilk adını seçtiler. Blake , erkekler ve kızlar için ortak bir unisex adı.

Marvin'in karısı hamile mi?

Marvin ve Rochelle Humes üçüncü çocuklarını kucakladı. Çiftin 9 Ekim Cuma günü saat 8.44'te bir erkek bebekleri oldu. Sekiz kilo ve iki ons ağırlığındaydı.

Rochelle Humes'un kaç bebeği var?

Humes, 27 Temmuz 2012'de Blenheim Sarayı'nda JLS üyesi Marvin Humes ile evlendi. çift ​​var iki kız ; Alaia-Mai (20 Mayıs 2013 doğumlu) ve Valentina Raine (10 Mart 2017 doğumlu) ve bir oğlu; Blake Hampton (9 Ekim 2020 doğumlu).

Rochelle Humes Üç Numaralı Bebek Bekliyor | Bu sabah

44 ilgili soru bulundu

Hit listesi sunucuları evli mi?

2019 yılında, Rochelle ve Marvin 2012 yılından beri evli ve üç çocuk babası olan , yarışmacılarının müzik bilgisini test eden BBC One programı The Hit List'i başlattı.

Rochelle ve Marvin hala birlikteler mi?

Marvin Humes ve Rochelle Wiseman, Twitter üzerinden ayrıldıklarını doğruladılar. bu çiftin ilişkisi sekiz ay sonra sona erdi , dördü Batı Londra'daki bir evde birlikte geçirildi.

Rochelle Humes, hit listesinde hamile mi?

Gösteri önceden kaydedilirken, Rochelle şu anda 37 haftalık hamile . Cumartesi günü Instagram'a giren 31 yaşındaki, kremalı bir üstte çiçek açan bebek yumruğunu gösterdi.

Rochelle Williams 2021'de hamile mi?

ROCHELLE Humes, kocası Marvin'den üçüncü bir çocuk beklediğini açıkladı ve takipçilerine 'Fırında bir tavşan yavrusu var' dedi. 31 yaşındaki sunucu, bir çift örgü çizme ve üzerinde 'Yumurta gözlemliyoruz' yazan bir panonun yanında ultrason taramasının bir görüntüsünü yayınladı. Bebek Humes. Ekim 2020 .'

Rochelle üçlü mü?

Rochelle Humes, hayranları kaldığı için benzer kız kardeşleriyle nadir bir fotoğraf paylaşıyor üçüz olduklarına ikna oldum . Yakın zamanda bir çocuk kitabı yazarı olarak kimlik bilgilerine ekledi.

Hit listesi kaydediliyor mu?

şov dünyası BBC, müzik yarışması şovu The Hit List'in dördüncü serisiyle geri döneceğini söyledi. Karı-koca ikilisi Marvin ve Rochelle Humes'un ev sahipliği yaptığı program, yarışmacıları müzik bilgileri konusunda sorguluyor. Bilgi yarışması gösterisinin önceki dizisi, BBC İskoçya stüdyolarında çekildi. Glasgow .

Humeların değeri ne kadar?

Rochelle Humes'un tahmini net değeri vardır. 5,4 milyon £ , kocası Marvin Humes ise 4 milyon sterlin değerinde olduğu tahmin ediliyor.

Rochelle Humes ne yiyor?

Daha sağlıklı seçenekler için Rochelle falafel veya salata yeşil salata yaprakları, biber, soğan, domates, mısır ve karnabahardan oluşur.

Rochelle Humes nedimeleri kimdi?

Rochelle, eski Cumartesi grup arkadaşlarıyla birlikte uzun fırfırlı bir trene sahip askısız Vera Wang ipek elbisesi içinde muhteşem görünüyordu. Una Healey, Mollie King, Vanessa White ve Frankie Köprüsü nedime olarak.

Rochelle Humes ne kadar zamandır evli?

Rochelle, aslen Barking, İngiltere'den gelen 32 yaşında bir şarkıcı ve televizyon sunucusu. Rochelle Wiseman doğumlu, JLS şarkıcısı Marvin ile evli. 2012'den beri Hum'lar . Pop kariyerine 2001 yılında S Club 7 spin-off grubu S Club Juniors'da başladı.

Rochelle Humes nerede evlendi?

ROCHELLE ve Marvin Humes, dokuz yıllık evlilik yıldönümlerini hafta sonu çok romantik bir kaçamakla kutladılar. 36 yaşındaki JLS şarkıcısı, 32 yaşındaki karısını düğün mekanına yaptığı geziyle şaşırttı - Blenheim Sarayı - ardından Soho Farmhouse'da kalmak.