ricardo madalyon emekli oldu mu?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Larissa Reynolds
Puan: 4.1/5(43 oy)

Ricardo Quantaye Lockette, Ulusal Futbol Ligi'nin Seattle Seahawks takımında dört sezonun bölümlerinde oynayan eski bir profesyonel Amerikan futbolu geniş alıcısıdır.

Ricardo Lockette neden emekli oldu?

Ricardo Lockette, NFL'de son maçını kaybetti. NFL Media Insider Ian Rapoport Çarşamba günü kıdemli geniş alıcının emekli olmaya zorlandığını bildirdi bir oyunda aldığı boyun yaralanması nedeniyle Geçen Kasım ayında Seattle Seahawks ile.

Ricardo Lockette şimdi ne yapıyor?

Super Bowl XLVIII şampiyonu şu anda Harvard'daki The Football Players Health Study için oyuncu danışmanı .

Ricardo Lockette'i kim ele geçirdi?

Geçen Kasım, Dallas Kovboyları güvenlik Jeff Heath Seattle Seahawks'ın geniş alıcısı Ricardo Lockette'e ciddi bir boyun yaralanmasına neden olan ve sonunda kariyerine mal olan bir darbe vurdu.

Ricardo Lockette yaralandığında kaç yaşındaydı?

madalyon, 29 , Perşembe günü yaptığı açıklamada, 1 Kasım'da Dallas'ta Cowboys' Jeff Heath'in punt kapsamında sahada koşarken aldığı bir boyun yaralanması nedeniyle artık futbol oynayamayacağını doğruladı.

Ricardo Lockette Emekli Olduğunu Açıkladı: 'Zamanımı İhtiyacı Olanlara Yardım Etmek İçin Harcayacağım' | NFL Haberleri

43 ilgili soru bulundu

Ricardo Lockette felçli mi?

Emekli eski Seahawks alıcısı Ricardo Lockette, bu hafta Washington İtfaiye Şefleri Konferansı'nda konuşurken özel bir an yaşadı. Lockette'in kariyeri, 1 Kasım 2015'teki bir maçta aldığı ciddi bir boyun yaralanmasının ardından sona erdi. felç oldu - ve daha sonra öğrendiği gibi, onu öldürebilirdi.

Ricardo Lockette'in kaç yüzüğü var?

Ricardo Lockette'a onu emekli eden tam olarak ne oldu? Seattle Seahawks geniş alıcısının hikayeli bir kariyeri var. O bir Super Bowl şampiyonu, üç kez NFC şampiyonu , ve sporun gördüğü en hızlı koşu sprinterlerinden biri.

Lockett Seahawks'a ne zaman katıldı?

Tyler Deron Lockett (28 Eylül 1992 doğumlu), Ulusal Futbol Ligi'nin (NFL) Seattle Seahawks'ı için Amerikan futbolu çapında bir alıcıdır. Seahawks tarafından üçüncü turda draft edildi. 2015 NFL Taslağı .

Johnny Knox Chicago Bears'a ne oldu?

Johnny Knox, futbol kariyerinin nasıl sona erdiği konusunda en ünlü olmanın şüpheli onuruna sahiptir. NFL tarihindeki en korkunç yaralanmalardan birinde, eski Chicago Bears geniş alıcısı 2011'de sırtını incitmişti. bir daha asla NFL sahasına dönmedi .

Tyler Lockett 2021'de hangi takımda?

Seattle Deniz Şahinleri geniş alıcı Tyler Lockett, '2021'in En İyi 100 Oyuncusu' sıralamasında NFL'de 76. oyuncu olarak seçildi.

Jeff Heath kimi sakatladı?

Wilcox. 1 Kasım 2015 tarihinde, Heath ile şiddetli bir çarpışmaya karıştı. Seahawks'ın geniş alıcısı Ricardo Lockette 8. Haftada Seattle Seahawks'a 13-12 yenildikleri maçın ikinci çeyreğinde.

Jermichael Finley felçli mi?

Hemen felç oldu bacaklarında çok az his vardı ve Green Bay hastanesinin yoğun bakım ünitesine alındı. Finley, ertesi gün ekstremitelerini hareket ettirme yeteneğini yeniden kazanmaya başladı ve daha sonra Green Bay Packers'ın uzmanlar tarafından muayene edilmesinden sonra omurilik kontüzyonu teşhisi kondu.

Kevin Everett'e ne oldu?

Cappuccino Everett dedi üçüncü ve dördüncü servikal vertebra arasında kırık bir çıkık yaşadı tamamlanmamış bir nörolojik yaralanma ile birlikte. Ameliyatın Everett'in omurgasını başarılı bir şekilde yeniden hizaladığını söylemesine rağmen, tekrar yürüme şansı en iyi ihtimalle zayıf. ... Bu potansiyel olarak feci bir yaralanmaydı. ''

DK Metcalf'ın 40 zamanı nedir?

Metcalf, 2019 NFL biçerdöverinde 40 yarda koşusunda en iyi beşinci zamana sahipti. 4.33 saniye (tüm alıcılar arasında üçüncü olan bir zaman).

Patrick Mahomes kaç yaşında?

Chiefs'in MVP'si oyun kurucu dönüyor 26 yaşında 17 Eylül'de Mahomes'in genç yaşta rekorları kırdığını hatırlatmak için hizmet veriyor. Bugün, 17 Eylül, Kansas City Chiefs oyun kurucu Patrick Mahomes 26 yaşına giriyor.