riata ne anlama geliyor?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sorulan: Cierra Welch III
Puan: 5/5(27 oy)

1. riata - hayvanları yakalamak için kullanılan uzun ilmekli ip . kement , reata, kement. koşu ilmiği, kayma ilmiği, ilmik - bir ip veya ipte bir slipknot vasıtasıyla oluşturulmuş bir ilmek; kordon veya ip çekildikçe daha sıkı bağlanır.

Riata argoda ne anlama geliyor?

riata [f] HN SV . sarhoşluk .

Riata kelimesi İspanyolca ne anlama geliyor?

Bir kement veya kement . ...

Raita ne anlama geliyor?

: Yoğurttan, genellikle doğranmış salatalık ve baharatlardan yapılan bir Hint garnitürü .

Riata bir Scrabble kelimesi mi?

Evet , riata scrabble sözlüğünde.

riyata anlamı

39 ilgili soru bulundu

Raita İngilizce bir kelime mi?

isim. Kıyılmış salatalık içeren bir Hint garnitürü veya diğer sebzeler ve baharatlar. 'Tatlılığını kontrol etmek için raitayı tadın ve istenirse biraz daha bal karıştırın. '

Raita ne için kullanılır?

Raita ayrıca Hint mutfağının ötesine de yerleştirilebilir. Tuzlu bir yoğurt atıştırması olarak tek başına yiyebilirsiniz; olarak kullanabilirsiniz tavuk için marine ; Kuzu pirzola, kızarmış şeyler, doldurulmuş ekmekler, kavrulmuş sebzeler gibi hafif bir eşlik gerektiren herhangi bir doyurucu yemeğin yanında veya tepesinde servis yapabilirsiniz.

Riata ipi nedir?

Reata (veya riata) erken Meksika Vaqueros tarafından kullanılan uzun örgülü ham deri ip ve şüphesiz ilk olarak İspanyol fatihler tarafından Meksika'ya tanıtıldı. Reata, bir hayvanı diğerine bağlayan 'yeniden bağlamak' veya 'iplemek' anlamına gelen İspanyolca 'reatar' kelimesinden gelmektedir. ... Riatalar 4, 6 veya 8 şerit halinde örülür.

Riatta nedir?

Rita bazen Raita olarak hecelenir Hint yoğurdu çeşnisi , kimyon, kişniş, nane ve chaat masala gibi malzemelerle tatlandırılmış. Genellikle salatalık ve limonla birleştirilen Riata'nın, bazıları bölgesel, bazıları batı mutfağında kullanım yoluyla gelişen birçok varyasyonu vardır. ...


Riatta nasıl telaffuz edilir?

  1. Riata'nın fonetik yazılışı. Ri-ah-tah. ri-a-ta. ri-ata.
  2. riata'nın anlamları.
  3. riata'nın eş anlamlıları. halat. riata. reata. kement.
  4. Cümle içinde örnekler.
  5. riata.in çevirisi Rusça: РИАТ Korece: 타 타 Türkçe: bak bende.

Riata neyden yapılmıştır?

Reata yapılır örgülü (veya daha az yaygın olarak bükülmüş) ham deri ve 50 ft (15 m) ile 100 ft (30 m) arasındaki uzunluklarda yapılır. Daha uzun boylarda meksika maguey (agave) ve pamuk ipler de kullanılır. Kement bugün rodeolarda buzağı ipi ve takım ipi gibi rekabetçi etkinliklerin bir parçası olarak kullanılmaktadır.

Bir Riata ne kadardır?

Çiftlik ipi için kullanılan geleneksel bir reata. Modern kementlerin çoğu, genellikle yaklaşık 5/16 inç veya 3/8 inç çapında sert naylon veya polyester ipten yapılır ve Arena tarzı ip için 28, 30 veya 35 fit ve vaquero tarzı sığır ipi için 45 ila 70 fit arasında herhangi bir yerde.

Raita neyle iyi gider?

Raita ile yenebilir köriler, sebze yemekleri, naan veya diğer ekmekler . Sandviçlerde, pilavda ve tacolarda severim. Bazı raita gerçekten bir salatadır, çeşni değil. Bu durumda meyve ve sebze miktarını artırın ve yoğurt miktarını azaltın.


Raita sağlık için iyi mi?

Raita, protein oranı yüksek ve sağlıksız yağ oranı düşük olan lor kullanılarak hazırlanır. için yapar sindirim ve kilo kaybı için mükemmel yardımcı . Kilo vermek kolay bir iş değildir. Sağlıklı beslenmek ve çeşitli fiziksel aktivitelerde bulunmak açısından çok çaba gerektirir.

Raita neden biryani ile servis edilir?

Sebzeli Raita sadece baharatlı yemeklerin tadını dengeleyen bir çeşni olmakla kalmaz, aynı zamanda yemeği daha lezzetli hale getirir. Restoran ve otellerin çoğunda Sebzeli Raita ile servis edilir. Her ikisi de birbirleri olmadan eksik olduğu gibi yemeği tamamlamak için Biryanis .

Tzatziki sosu nasıl dersiniz?

Bunu aradan çıkaralım (tzatziki'nin nasıl telaffuz edildiğini merak ediyorsanız, yalnız değilsiniz)—tzatziki telaffuz edilir tsah-see-anahtar . İlk heceyi 'pizza'nın ikinci hecesini söylerken çıkardığınız sesle aynı olduğunu düşünün.

Salanın anlamı nedir?

/ salana/ mn. köri değişkeni . köri aslen hindistan'dan gelen baharatlı bir yemektir.


Ghee'nin İngilizce adı nedir?

isim. Arıtılmış tereyağı Güney Asya yemeklerinde kullanılan bir manda veya inek sütünden yapılır. 'Köyde bol süt ve ghee (arıtılmış tereyağı) vardı.

Marathi dilinde raita ne denir?

İngilizce - Marathi Sözlük - Raita'nın Marathi dilindeki anlamı : Süre

Reta nasıl yapılır?

Onlar oluşur bükülmüş ham deri şeritleriyle bir ipe bağlanmış iki veya üç taş veya metal küre . Gaucho onları burada reata ile yaptığı gibi döndürüyor ve bollaları istediği hayvana fırlatıyor. ... Büyük Hawaii çiftliklerinde, kovboy veya paniola, reata'yı gerçek kovboy tarzında manevra yapar.