Rezene parlatıldı mı?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Prof. Reymundo Satterfield
Puan: 4.5/5(26 oy)

Birkaç tabanca nerfsinin yanı sıra, Modern Warfare's Fennec mermi hızına bir buff aldı hafif makineli tüfek sınıfında daha uygun bir seçenek haline getirmeye çalışmak, ancak yama notları %13.4'lük bir artıştan bahsediyor ve hafif makineli tüfek aslında biraz daha fazla oldu.

Fennec sinirlendi mi?

Holger 26 ve Fennec, eklerine birkaç inek ve birkaç güçlendirme aldı . Düşük performans gösteren LK-24 bazı önemli güçlendirmeler almış olsa da, silahın yeni meta haline gelmesi pek olası değil.

Warzone'da Fennec'i sinirlendirdiler mi?

Ancak, Warzone'daki Fennec SMG'de yapılan büyük bir değişiklik bir hata gibi görünüyor ve bu, silahı biraz fazla güçlendiriyor. Birçok silah nerflendi ve Call of Duty: Warzone'da Sezon 5 güncellemesiyle güçlendirildi. Fennec SMG örneğinde, yakın mesafe silahının mermi hızı %13.4 arttı.

Fennec yamalı mı?

Warzone Buffs OTs 9, Fennec Güncellemede. Call of Duty Warzone bir 5. sezon için yeni yama Bu, yeni sezonun yayınlanmasından bu yana oyunu rahatsız eden bazı sorunları değiştirirken aynı zamanda silahlara da değiniyor. Bu güncelleme, diğer silahlar için dengelerle birlikte bir Warzone OTs 9 güçlendirmesi içerir.

Fennec Warzone'da iyi mi?

Fennec, övünen bir SMG'nin vızıltı testeresidir. Warzone'daki en yüksek ateş oranlarından biri . Mermi hızı ve cephane ekonomisi ile ilgili bazı sorunları olsa da, Fennec, hedefteyseniz düşmanları siler. Bu, oynamak için süper eğlenceli bir meta dışı SMG'dir.

Güçlendirilmiş Fennec Hızı, Warzone'da Kazayla %1000'den Fazla Arttı | Hitscan olup olmadığını test etme

28 ilgili soru bulundu

Fennec MP5'ten daha mı iyi?

Fennec'in sahip olduğu en hızlı ateş hızı Warzone'daki herhangi bir SMG'nin, binaları ve 1v1 savaşları temizlemek için çok güçlü bir silah olmasını sağlar. Teorik olarak öldürme süresi sadece MP5 ile eşleşiyor, ancak Fennec'in düşük geri tepmesi ve yüksek ateş hızı nedeniyle, bu TTK'yı dönüştürmenin daha kolay olduğunu göreceksiniz.

En iyi Fennec yüklemesi Codm nedir?

COD Mobile'da en iyi Fennec teçhizatı

  • Namlu: Monolitik Bastırıcı.
  • Stok: Stok Yok.
  • Lazer: MIP Lazer 5mw.
  • Underbarrel: Operatör Foregrip.
  • Mühimmat: Genişletilmiş Mag A.

En iyi Fennec sınıfı hangisidir?

Warzone'daki en iyi Fennec teçhizatı

  • Namlu: ZLR18 Düşüş.
  • Alt namlu: Merc Foregrip.
  • Arka Kavrama: Noktalı Kavrama Bandı.
  • Lazer: Tac Lazer.
  • Mühimmat: 40 Yuvarlak Davul Mag.

En iyi Fennec'i nasıl yaparsınız?

En iyi Fennec Warzone kurulumu:

  1. ZLR 18' Düşüş.
  2. GI Mini Refleks.
  3. Komando Foregrip.
  4. Noktalı Tutma Bandı.
  5. 40 Yuvarlak Davul Mag.


AS VAL nerflendi mi?

Kötü bir böceğin keşfinden sonra, Infinity Ward sinirlendirdi Oyunlar için son yamasında Call of Duty: Modern Warfare ve Warzone'da AS VAL silahı. Güncelleme ayrıca SP-R 208 ve SKS'de de ayarlamalar yapıyor.

OT 9'u sinirlendirdiler mi?

Warzone Sezon 4'ün sezon ortası güncellemesi, silah metasını büyük ölçüde değiştirdi ve battle royale oyununun en iyi silahlarından bazılarına 35 denge değişikliği getirdi. Milano ayrıca son zamanlarda gizli bir nerf aldı OTs 9'u şu anda en iyi SMG seçeneklerinden biri yapıyor.

Warzone'daki en iyi silah hangisi?

Kar98k Warzone'daki en iyi uzun menzilli seçenek olarak Warzone'daki keskin nişancı tüfekleri için altın standart olmuştur. Etkileyici hasarı, menzili ve mermi hızı, onu diğer en iyi keskin nişancılar kadar uzun mesafelerde öldürücü ve etkili kılarken, aynı zamanda üstün yol tutuşuna sahiptir.

Savaş alanında hangi silahları nerflediler ve güçlendirdiler?

Bu sabah yeni bir Call of Duty: Warzone güncellemesi yayına girdi ve birden fazla meta silahta değişiklik yaptı ve yol boyunca hataları düzeltti. Krig 6, FARA 83 ve OTs 9 hepsi nerflendi. Her üç silah da son zamanlarda popüler oldu ve kendilerini dünyanın dört bir yanındaki oyuncular için yüklemelerde dayanak noktası olarak belirledi.


Fennec Codm'da iyi bir silah mı?

Fennec, COD Mobile'ın smg sınıfındadır, Fennec bir tam otomatik makineli tüfek iyi hasar, son derece hızlı atış hızı ve iyi geri tepme kontrolü ile. Fennec, atış hızı sayesinde yakın mesafe savaşlarında kullanmak için çok iyi bir silahtır.

Fennec için maksimum seviye nedir?

Fennec, Sezon 4 Battlepass'ta Seviye 15'te mevcuttur ve silah maksimum seviyesi 54 . Modern Warfare'de Fennec SMG için çeşitli ataşmanların geri tepme kontrolüne nasıl yardımcı olduğu hakkında bilgi için Silah kılavuzumuza bakın.

Fennec'in namlusu var mı?

Varil. Tipik olarak, diğer Warzone silahlarının çoğunda Namlu olarak Monolitik Bastırıcıyı seçersiniz. Ancak Fennec söz konusu olduğunda, ZLR 18' Düşen Varil . ... Bu Namlu size daha fazla hasar aralığı, mermi hızı, ses bastırma ve geri tepme kontrolü sağlar.

Rezene ne işe yarar?

Fennec, bazı oyuncular Rocket League'deki yeni en iyi arabayı aramak . Octane ile aynı hitbox'ı paylaşıyor, ancak vücut şekli hitbox'a göre daha da doğru. ... Hitbox da bir dikdörtgen olduğundan, Fennec oyuncuları arabalarının topa ne zaman vuracağını tam olarak bilecek.


Fennec şarkısı iyi mi?

COD Mobile'ın 12. Sezonunda Akimbo avantajının yayınlanmasından bu yana, Fennec, oyundaki en güçlü ve en çok kullanılan silah haline geldi. . Ateş hızı diğer tüm silahların üstünde ve üstündedir ve daha oyuncu tepki veremeden öldürebilir.

Fennec gerçek bir silah mı?

Tereyağlı yumuşak geri tepme ve stratejik oda temizliği ve cephe hattını tutmak için olağanüstü yüksek ateş hızına sahip agresif bir tam otomatik alt makineli tüfek. Fennec ilan edildiği gibidir: a hızlı ateşleyen SMG bu, yeniden yüklemeye ihtiyaç duymadan önce birkaç düşmanı hızla parçalayabilir.

Bir Fennec yeşili nasıl alabilirim?

Oyuncular hala oynaması ücretsiz Fennec'i şu şekilde alabilir: ücretsiz Battle Pass'ta Seviye 21'in kilidini açmak . Tier 50: Fennec Verdant'ta destansı bir görünüm de mevcuttur.

Rezene ve vektör aynı mı?

Hem Modern Warfare çok oyunculu hem de Warzone battle royale oyununda yer alan bu yeni silahlardan biri, Fennec adlı yepyeni bir hafif makineli tüfek, ancak Call of Duty serisinin uzun süreli hayranları ve tabanca delileri bu silahı en iyi silah olarak tanıyacak. Vektör Geçmişteki birkaç oyunda hayranların favorisi olan SMG...


MW MP5 hala iyi Warzone mı?

MAC-10'un sürekli gelişen meta ve sert rekabetine rağmen, MP5 Call of Duty: Warzone telif hakkı olmaya devam ediyor. SMG en iyi Warzone silahlarından biri hareketliliği, atış hızı ve öldürme için çok önemli zamanı için. ... MP5 sınıfınızdan en iyi şekilde yararlanmak için elbette eklere ihtiyacınız olacak.

Warzone'daki en hızlı öldürme silahı nedir?

Warzone silah uzmanı JGOD'un istatistikleri sayesinde, en hızlı öldüren yakın mesafe silahının olduğunu görebiliyoruz. Diamatti .

MP7 için en iyi yükleme nedir?

Sizin için en iyi MP7 yüklemesi

  • Namlu: FSS Keşfi.
  • Stok: FORGE TAC Ultralight.
  • Underbarrel: Korucu Foregrip.
  • Mühimmat: 50 Mermi Mag.
  • Arka Kavrama: Noktalı Kavrama Bandı.