Çaresiz ev kadınlarında rex nasıl ölür?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Rodrick Predovic
Puan: 4.8/5(9 oy)

George, Rex'in reçetelerini kurcalamaya başlar ve bu da Rex'in başka bir reçeteye sahip olmasına yol açar. kalp krizi . Rex, Bree'nin kendisini zehirlediğini düşünerek ölür ve son anlarında Bree'ye kendisini neden zehirlediğini anladığını ve onu affettiğini söyleyen bir not yazar.

Bree, George'un Rex'i öldürdüğünü öğreniyor mu?

Bree, Dr. Goldfine'ı hastanede ziyaret ederken George'un kendisine saldıran kişi olabileceğini keşfeder. Bree, George'un evini kanıt için aramaya başlayan polisi aramakta gecikmez. ... Bree, ona orada olduğunu söyleyen Dedektif Barton'ı arar. George'un Rex'i zehirleyip öldürdüğüne dair kanıt .

Desperate Housewives'da Rex gerçekten öldü mü?

REX Van De Kamp'ın Desperate Housewives'ın sezon finalindeki ölümü, onu canlandıran aktör Steven Culp için tam bir şok olmadı. ... İkinci kalp krizinden sonra sezon finalinde öğrendiğinde sonunda onu affetmiş gibiydi. Rex hastanede öldü .

Umutsuz Ev Kadınları'nda Rex'i kim öldürdü?

İkinci sezon

Polis ve doktorlar Rex'in zehirlendiğine inandıkları için Rex'in cesedi otopsi için çıkarıldı. Bree Van de Kamp . Vücudu haftalarca soruşturma için kaldı, sonunda bedeni Bree'ye geri verilene kadar. Bree, Rex için Lynette, Gabrielle, Susan ve Edie ile küçük bir cenaze töreni düzenlemeyi planladı.

Desperate Housewives'da Rex ne zaman öldü?

Ama çuvallı seks fetişisti Dr. Rex Van De Kamp'ın ölümüyle 22 mayıs sezon finali Umutsuz Ev Kadınları (muhtemelen intikamcı bir eczacının hap değiştiricisinin kurbanı), Culp'un belirsiz şöhreti katılaştı.

Çaresiz Ev Kadınları: Rex'in Ölümü

24 ilgili soru bulundu

Rex neden öldürüldü?

Yapımcı ve yazar Kevin Murphy, Rex karakterini öldürmenin nedenini şöyle açıkladı: 1. sezonun sonuna yaklaştık, planımız her kadının yeni bir yaşam bölümüne girmesiydi [...] ve Bree bekar bir kadın olacaktı. Ya Rex'e onu boşatmak zorundaydık ya da ölmek zorundaydık. '

Carlos, Bree'yi affediyor mu?

Andrew, Bree ve Gaby, Andrew onunla olanlar hakkında konuşurken onu annesinin mezarında bulurlar ve Carlos onu affetmeye karar verir. Ancak Bree ona teşekkür etmeye geldiğinde, Carlos soğuk bir şekilde onu affedemeyeceğini söylüyor Bunca yıl gerçeği öğrenip ondan saklayarak Bree'ye arkadaşlıklarının bittiğini söyler.

Bree kiminle çıkıyor?

Ancak Bree dizinin finalinde avukatıyla yeniden evlendi. Gezi Weston , onu üçüncü kocası yapıyor. Bree, dört ana ev kadınından her bölümde görünmeyen tek kişidir.

Tom Lynette'i aldatıyor mu?

Daha sonra, bir aşk ilişkisine başladığı yükselen şirket yöneticisi Lynette Lindquist ile tanışır ve çalışır. ... Annabel'i Lynette ile aldatıyor , evliliklerine yol açar. Nereye Aitim (E12/S7) bölümünde, Tom ve Lynette'in yirmi yıl önce nişanlı oldukları ve bir haftalığına ayrıldıkları ortaya çıkıyor.


Zach Mike'ın oğlu mu?

Wiki Hedefli (Eğlence)

Zachary 'Zach' Young (eski adıyla Dana Taylor) Deirdre Taylor'ın oğlu ve Mike Delfino ve Mary Alice ve Paul Young'ın üvey oğlu.

Lynette ve Tom birlikte mi oluyor?

Tom ve Lynette 1997 yılında evlendiler. ve ertesi yıl Wisteria Lane'e taşındı. Lynette'in Tom'dan dört çocuğu vardı: Şubat 1998'de doğan ikizler Preston ve Porter, Kasım 1998'de doğan Parker ve 2004'te doğan Penny. Çok başarılı bir kariyere sahipti, ancak evde oturan bir anne olmak için tüm bunlardan vazgeçti. .

Bree, George ile evlenir mi?

Daha sonra Bree ve George Akşam yemeğine çıkıyorlar, Bree'nin eski kolej erkek arkadaşı Ty Grant ile tanışıyorlar. Bree ondan dans etmesini ister ve o da George'u dehşete düşürerek kabul eder ve Bree'nin George ile olan ilişkisini bitirmesine yol açar.

Gabby bebeği Umutsuz Ev Kadınlarını kaybeder mi?

Gabrielle, Carlos'tan çocuk sahibi olmayı kabul eder, ancak düşük yapması komplikasyonlara yol açar onları evlat edinmeyi düşünmeye zorluyor. ... Onları seks yaparken yakaladığında, Carlos'u evden kovuyor ve Xiao-Mei'ye bebek doğana kadar gitmesine izin verilmediğini söylüyor.


Desperate Housewives'da Danielle'in bebeğinin babası kim?

Gerçek bebek babası onun kardeşidir. Tom ve Lynette, Tom'un gayri meşru bir kızı olduğunu keşfeder. Tom gerçekten bilmiyordu elbette - bu kızı bunca yıl saklayan, eskiden tek gecelik ilişkisi olan Nora'ydı. Üçüncü Sezon: Bree dünyayı buna ikna ediyor Orson Danielle'in bebeğinin babası.

Orson neden Mike'ı ezdi?

Mike Delfino, Bree'nin kocası Orson Hodge tarafından ezildiğinde hafızasını kaybetti. Bu hikayede Orson, Mike'ı ezdi çünkü Orson ve Monique arasındaki bağlantıyı kurabilecek tek kişi oydu. . Monique, Orson'ın annesi onu öldürmeden önce gizlice bir ilişkisi olduğu bir uçuş görevlisiydi.

Carlos, Gabby'yi aldatıyor mu?

Sezonun finalinde Eva Longoria'nın canlandırdığı Gaby, taşıyıcı annenin yırtık iç çamaşırını bulduktan sonra tüm yatakların altına bebek monitörleri saçıyor. ... Çok geçmeden, Ricardo Antonio Chavira'nın canlandırdığı Carlos'un, eşini taşıyıcı anne ile aldatıyor , Gwendoline Yeo tarafından oynanır.

Tom ve Lynette velayet Kayla'yı mı alacak?

Kayla, Scavo aile fotoğrafının bir parçası ve Lynette'in büyük sıkıntılarından Nora da öyle. Tom kızın velayetini bundan böyle ve bir kez paylaşıyor Oradayken, Parker'ın doğum günü partisi var, Nora heyecan verici bir şey yapıp yapmadıklarını soruyor. ... Kayla, Scavos ile tam zamanlı yaşamak için Wisteria Lane'e geri döner.


Lynette, Rick'i seviyor mu?

Lynette lezzetli yemeklerine hayran kalır ve ona aşık olur. . Rick artık yeni şef olduğu için, Scavo restoranda yeni makarna ve et yemekleri servis ediliyor, hatta yerel gazetenin övgüsünü bile alıyor, hatta mekanın 'basit bir besleyiciden' dönüştürüldüğünü söyleyecek kadar ileri gidiyor.

Mike Delfino'yu kim öldürür?

James Denton Desperate Housewives'ın dün geceki bölümünde karakteri Mike Delfino'nun öldürülmesiyle ilgili bir sorunu yok gibi görünüyordu. Denton, EW'ye Mike'ın bir tefeci tarafından misilleme olarak vurulmasının gerçekten harika olduğunu söyledi.

Orson Bree ile biter mi?

Sezon 3. Altı aylık flört ve ciddi bir ilişkiden sonra, Orson, Bree'ye evlenme teklif etti , kim kabul etti. ... Bree ona ilk karısını öldürüp öldürmediğini sorduktan sonra evlendiler. Balayına gitmek üzereydiler ama Bree, oğlu Andrew'u televizyonda görünce son anda iptal etti ve onun peşinden gitti.

Bree, Sezon 8'i kim bitiriyor?

evli trip Louisville'e taşındı ve burada Kentucky Eyalet Yasama Meclisine seçildi. Tabii ki ilk ayrılan Susan oldu ve evinin anahtarlarını görünüşte hoş bir genç ev hanımına verdikten sonra, arabasıyla mahallede son bir tur attı.


Carlos, Alejandro'yu öldürdüğünü itiraf ediyor mu?

Trip, Bree'ye o geceyle ilgili gerçeği anlatması için yalvarır ama Bree reddeder. Trip onu öper ve ona olan aşkını itiraf eder. Alejandro'nun cinayetinden Carlos'un sorumlu olduğunu itiraf etmesi ; ancak Gaby'yi kürsüye çıkarmamasını söyler.

Juanita Carlos ve Gabby'nin kızı mı?

Juanita Solis Hector ve Carmen Sanchez'in biyolojik kızı ve Carlos ve Gabrielle Solis'in yasal kızıdır. Adını yasal/sahte büyükannesinden almıştır ve doğumda Grace ile değiştirilmiştir.

Bree 8. Sezon hapse mi girecek?

Bree serbest kaldı ve ihaneti nedeniyle Trip'i görmeyi reddettiğini iddia etse de, bunun nedeni, Trip'in tüm hatalarını bilerek onunla birlikte olmak isteyeceğine inanamamasıydı.