Resound uygulamam neden çalışmıyor?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Jett Hilpert
Puan: 4.6/5(60 oy)

Resound Uygulaması SorunuÖncelikle, uygulamayı kapatıp yeniden açmayı deneyin . Ardından, gerekirse telefonunuzu yeniden başlatın. Bu işe yaramazsa, uygulamayı silin ve yeniden indirin. Demo Modunu açın ve ardından kapatın.

ReSound uygulamasını nasıl güncellerim?

İşitme cihazı yazılımı güncellemesini almak için uygulamanın en son sürümüne ihtiyacınız olacak. Uygulama mağazanıza gidin ve uygulamanın güncellendiğinden emin olun. ReSound Assist'in etkinleştirilmesi gerekiyor, My Resound'a gidin ve ReSound Assist'i Etkinleştir'e tıklayın .

İşitme cihazı uygulamam neden çalışmıyor?

İşitme cihazlarının uygulamayla önceden eşleştirilmiş olup olmadığını kontrol edin. ... Telefonunuzun ve işitme cihazlarınızın uçuş modunda olmadığından emin olun . Android akıllı telefonlarda- Uygulamanın ilk kurulumu sırasında Konum Servisleri etkinleştirilmelidir. İlk kurulumdan sonra - Uygulamanın çalışması için Konum Servisleri gerekli değildir.

ReSound işitme cihazımı nasıl sıfırlarım?

Sıfırlamak için kaydırıcıları bu işaretlere ayarlayın. Tiz/orta/bas varsayılan olarak 0'dır. 3) Ana ekranda bir Hızlı düğmeyi etkinleştirdiyseniz, devre dışı bırakmak için düğmeye tekrar dokunmanız yeterlidir. 4) İşitme cihazlarının pil kapaklarını açın ve kapatın onları yeniden başlatmak için.

ReSound uygulamamı demo modundan nasıl çıkarırım?

Tüm bunlar sorunu çözmediyse, sorunu çözmenin iki ana yolu vardır: Şunlardan birini yapabilirsiniz: Resound Uygulamasına gidin ve DAHA FAZLA'ya tıklayın. Demo Modu'nu açın, ardından kapatın .

Resound Smart 3D Uygulama Talimatları

41 ilgili soru bulundu

ReSound yardımını nasıl etkinleştirirsiniz?

Resound Smart 3D uygulamanızdaki ReSound Assist özelliğine erişmek için uygulamayı açın ve ReSound seçeneğim . Bu seçeneği elde ettikten sonra menüde listelenen öğeleri not edin. ReSound Assist'i Etkinleştir seçeneğini görürseniz, üzerine tıklayabilir ve özelliği etkinleştirmek için talimatları takip edebilirsiniz.

ReSound smart fit'i nasıl güncellerim?

Güncellemeye doğrudan ReSound Smart Fit'inizden erişilebilir. Sadece uydurma ekranının üst kısmındaki Yardım menüsünde Güncellemeleri Kontrol Et'i tıklayın . Hemen indirin: Daha hızlı indirme hızı için pro.resound.com VEYA ReSound Destek Sitesindeki My Service Hub'dan indirmenizi öneririz.

ReSound işitme cihazım neden bip sesi çıkarıyor?

Bip sesleri bunu gösterebilir pil azalıyor , işitme cihazı programı değişiyor (program düğmesine bastığınızda) veya ses seviyesinde değişiklikler var.

ReSound LiNX Quattro'mu nasıl sıfırlarım?

ReSound LiNX Quattro şarj edilebilir 961 için cihazları yeniden başlatın şarj cihazına yerleştirerek ve çıkararak . Veya LED ışığı yanıp sönene kadar basma düğmesini 5 saniye basılı tutarak işitme cihazlarını yeniden başlatın.

Bluetooth işitme cihazına müdahale edebilir mi?

WLAN ile aynı 2,4 GHz ISM (Endüstriyel, Bilimsel, Medikal) bandını kullanan kablosuz işitme cihazları ve Bluetooth ağları potansiyel olarak parazitle karşılaşabilir , ilave olarak.

iPhone'umdaki myPhonak uygulamasıyla ilgili sorunu nasıl düzeltirim?

myPhonak uygulamasını açın. Uygulama navigasyonunda İşitme Cihazlarım bölümüne gidin. Genel bakış sayfasının alt kısmında Cihazları unut ve Evet-unut'a tıklayın, ardından İşitme cihazlarınızı yeniden başlatın ekranına dönersiniz. Kapat uygulamayı ve uygulamayı kaldırın akıllı telefonunuzdan.

Yalnızca bir işitme cihazı eşleştirilebilir mi?

Bir işitme cihazı bir telefon/cihazla ve diğer işitme cihazı başka bir telefon veya cihazla eşleştirilebilir mi? Hayır . Bir çift Bluetooth kablosuz işitme cihazı tek bir sistem olarak yapılandırılmıştır. Bu nedenle, ikinci işitme cihazı başka bir Bluetooth cihazıyla ayrı ayrı eşleştirilemez.

ReSound uygulaması iPad ile çalışır mı?

Bir ReSound işitme cihazınız varsa, ReSound Smart uygulaması, işitme cihazlarınızı benzersiz zevkinize göre gizlice ayarlamanıza olanak tanır. Uygulama iPhone, iPad ve iPod touch ve seçili Android cihazlarla çalışır .

ReSound LiNX 3D'nin maliyeti nedir?

ReSound ENZO 3D: İşitme cihazı başına 1,149–2,200 ABD Doları. ReSound LiNX 3D: İşitme cihazı başına 1.499-4.200$ .

ReSound yardımı nedir?

ReSound Assist Canlı Yardım sağlar klinik ziyaretlerinizi uygun, gerçek zamanlı görüntülü randevularla tamamlarsınız . Bu, kendi evinizin rahatlığında kişiselleştirilmiş, esnek bakımın keyfini çıkarabileceğiniz anlamına gelir. Telefonunuzda bir görüntülü aramayı yanıtlamak kadar kolaydır.

Resound Quattro'mu iPhone'umla nasıl eşleştiririm?

iPad veya iPhone'unuzda Ayarlar > Genel > Erişilebilirlik'e gidin. Yukarı kaydırın ve MFi işitme cihazlarını seçin. GN ReSound'u sağa ve sola seçin . Sağ ve sol işitme cihazlarının her biri için Eşleştir yazan bir açılır pencereyi bekleyin.

Sesli bir LiNX Quattro'da kapıyı nasıl açarsınız?

1. Pil kapağını (E) açın tamamen parmak ucunuzu kullanarak . 2. Pilin koruyucu etiketini çıkarın ve pilin tam olarak etkinleştirilmesini sağlamak için pili işitme cihazına takmadan önce 2 dakika bekleyin.

İşitme cihazında sorun giderme nedir?

Sorun: İşitme Cihazı Sesi Zayıf veya Ölü

İlk önce ilk şeyler: Sahip olduğunuzdan emin olmak için kontrol edin. cihazınızda yeni pil ve pili gerektiği gibi düzenli olarak değiştirin. Bir işitme cihazının sesinin zayıf veya ölü çıkmasının en yaygın nedeni, kulak kiri veya birikinti ile tıkanmasıdır. ... İşitme cihazınızın bakımı hakkında daha fazla bilgi edinin.

İşitme cihazımın çalışıp çalışmadığını nasıl anlarım?

Emin olun işitme cihazlarınız açık , ve piller doğru şekilde yerleştirilmiş. İşitme cihazınız genellikle pil kapakları kapatıldığında açılır; Kapatmakta sorun yaşıyorsanız, pil ters yerleştirilmiş demektir. Pili çıkarmayı, ters çevirmeyi ve doğru şekilde yeniden takmayı deneyin.

İşitme cihazımı geceleri kapatmalı mıyım?

Pilin bitmesini en aza indirmek için işitme cihazınızı takmadığınızda kapatın veya pil kapağını açın. İşitme cihazınızın pil bölmesini açık bırakın geceleri nem kaçabilir. Bunu yapmak pilin aşınmasını ve işitme cihazına zarar vermesini önleyecektir.

Kayıp bir ReSound işitme cihazını nasıl bulurum?

ReSound'dan (LiNX ve ENZO) iki işitme cihazı ve bir iPhone ile Starkey Halo senkronizasyonu uygulama Bu, işitme cihazlarınızın konumunu takip eder. Onları kaybederseniz, onları kendi evinizde veya şehrin diğer ucunda bulmak için uygulamayı kullanın.

ReSound işitme cihazı nasıl çalışır?

İşitme cihazları dört bileşenden oluşur: sesi alan bir mikrofon, sesi yükselten bir amplifikatör, sesi gönderen bir alıcı. kulağa güçlendirilmiş ses ve güç için bir pil. Seçici olarak yükseltmek için tasarlanan işitme cihazları, arka plandaki gürültüyü azaltır ve duymak istediğiniz sesleri yükseltir.

ReSound Android ile çalışır mı?

Ses akışı

Android akıllı telefonunuz ve işitme cihazlarınız hem destekliyorsa doğrudan Android Akışı İşitme Cihazları için ReSound Smart 3D uygulamasını indirip yükleyebilir, açıp Başla'ya dokunabilirsiniz. İşitme cihazları akıllı telefonunuzla eşleştirildikten sonra doğrudan ses akışı yapabilirsiniz.

Nuh Bağlantısı nedir?

Noahlink Kablosuz bir Bluetooth Low Energy (BLE) özellikli işitme cihazları için HIMSA endüstri standardı programlama cihazı Phonak Audéo B-Direct ve Phonak Audéo Marvel gibi.