Bir mülkü yeniden ipotek etmek ne anlama geliyor?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Bulah Turner DDS
Puan: 4.9/5(21 oy)

yeniden ipotek etme araçları aynı mülkte kalırken ipoteğinizi yeni bir borç verene taşımak .

Bir mülkü yeniden ipotek ettiğinizde ne olur?

Özünde, yeniden ipotek mevcut ipoteğinizi yeni bir anlaşmaya geçirme eylemi , mevcut borç vereniniz veya farklı bir sağlayıcı ile. Ev taşımıyorsunuz ve yeni ipotek hala aynı mülke karşı güvence altına alındı. ... İpoteğinizin faiz oranını düşürmek için.

Yeniden ipotek nasıl çalışır?

yeniden ipotek etme araçları mevcut ipotek anlaşmanızı başka bir ipotek anlaşmasına çevirmek . ... Bu, mevcut borç vereninizle veya farklı bir borç verenle olabilir. İnsanlar, mevcut ipotek anlaşmalarındaki sabit vade sona erdiğinde yeniden ipotek etme eğilimindedir.

Neden bir mülkü yeniden ipotek edersiniz?

Yeni bir borç verene yeniden ipotek vermek düşük oranlarda ucuza para toplamanızı sağlar . Ancak, diğer borçlanma yöntemlerinden gerçekten daha ucuz olup olmadığını görmek için tüm ücretleri hesaba katmayı unutmayın. ... Para toplamak için en yaygın olarak kabul edilebilir nedenler, ev tadilatları ve diğer borçların ödenmesidir.

Yeniden ipotek etmek iyi bir fikir mi?

Yeniden ipotek olabilir aylık ipotek ödemelerinizden tasarruf etmenin etkili bir yolu , ancak uzun vadede gerçekten buna değip değmediğini anlamak zor olabilir. ... Bu nedenle, yeni bir sağlayıcı ile yeni bir anlaşmaya yeniden ipotek vermek, zaman sınırlı başka bir teklif almanın ve size biraz para kazandırmanın harika bir yolu olabilir.

remortgage açıkladı İngiltere

35 ilgili soru bulundu

Yeniden ipotek etmenin dezavantajları nelerdir?

Bir remortgage için aşağıdakileri de içeren bazı dezavantajlar vardır:

  • Borçlarınızı daha uzun bir zaman dilimine uzatmak toplam maliyeti artırır.
  • Eviniz teminat olarak kullanıldığında, ödemelere yetişemezseniz geri alınabilir.

Borcumu ödemek için remortgage yapabilir miyim?

Evet . Mülkünüzde yeterli öz sermayeye sahip olduğunuz ve mevcut borç vereniniz veya alternatif bir ipotek için daha büyük bir ipotek almaya hak kazandığınız sürece, borçları ödemek için sermaye artırmak için yeniden ipotek edebilirsiniz. ... Ayrıca, mülkünüzün öz sermayesini serbest bırakmak, borçlarınızı geri ödemenin tek yolu değildir.

Yeniden ipotek etmek için hangi belgelere ihtiyacınız var?

Son üç yıllık hesaplarınız/vergi beyannameleriniz (serbest çalışıyorsanız) Prim/komisyon belgesi. En son P60 vergi formunuz (her vergi yılında ödenen geliri ve vergiyi gösterir) kimlik belgeleri (genellikle pasaport)

Para almak için evimi yeniden ipotek edebilir miyim?

Ev sahiplerinin, genellikle değer katabilecek ev iyileştirmeleri için ödeme yapmak için nakit toplu ödeme almak için yeniden ipotek ederek öz sermayelerine karşı borç almaları nadir değildir. ... Öz sermayeyi serbest bırakmak için yeniden ipotek etmek istiyorsanız, şu anki ile iletişime geç Nakit serbest bırakmak için ipotek şirketi veya yeni bir borç veren ile yeniden ipotek.


Ev sahibiysem evimi yeniden ipotek edebilir miyim?

Evime tamamen sahipsem yeniden ipotek edebilir miyim? Evinde ipotek olmayanlar , (hükümsüz bir mülk olarak bilinir) yeniden ipotek için güçlü bir konumdadır. Ödenmemiş ipotek olmadan, evinizdeki öz sermayenin %100'üne sahipsiniz. ... Yeni ipotek için kriterleri karşılamanız gerekecek.

Yeniden ipotek edersem ne kadar para alabilirim?

Yeniden ipotek ederken ne kadar borç alabilirsiniz? Bir ev sahibi tipik olarak mevcut kredilerinde ödenmemiş eşdeğer tutarı ödünç almak Yeni bir orana geçiyorsanız yeniden ipotek için, ancak ürünü nakit bırakmak için kullanırsanız daha fazla borç alabilirler.

Yeniden ipotek almaya nasıl hak kazanırsınız?

Borç verenlerin çoğu, yeniden ipoteğe değer oranı yüzde 80'den az kredi . Ancak, istisnalar yapan borç verenler var. Üçüncüsü, ipotek kredisi verenler kredi puanınıza yakından bakacaklardır. Cazip bir remortgage kredisi elde etmek için genellikle iyi bir kredi puanı verilir.

Kaç kez yeniden ipotek edebilirsiniz?

Borç verenin gereksinimlerini karşılamak için yeterli öz sermayeye sahip olduğunuz sürece, yeniden ipotek edebilirsiniz. istediğin kadar . Şaşırtıcı bir şekilde, istediğiniz sıklıkta yeniden ipotek etmek de mümkündür.


Bankalar yeniden ipotek için mülkü nasıl değerlendirir?

Değerleme, borç verene, karşılaştırılabilir satış verilerini dikkate alarak mülkün piyasa değerinin bir göstergesini verecektir. . ... Değerleme, borç verenden bağımsızdır ve borç verenin krediyi değere hesaplamak için kullanacağı rakam olacaktır.

İstediğiniz zaman yeniden ipotek edebilir misiniz?

İstediğiniz zaman yeniden ipotek edebilirsiniz ama sadece farklı bir borç verene geçmek uğruna bunu yapmanın bir anlamı yok. Mortgage taşımanın olumlu bir avantajı olduğu bir zaman seçmek istiyorsunuz. Bu, şu durumlarda olabilir: faiz oranları şu anda ödediğinizden daha düşük.

Aynı borç verenle yeniden ipotek edebilir miyim?

Mevcut borç vereninizle yeniden ipotek etmek mümkündür , ancak buna genellikle 'ürün transferi' denir. ... Aynı borç verene yeniden ipotek vermenin avantajları şunlardır: Hukuki masraflardan ve değerleme ücretlerinden kurtulabildiğiniz için genellikle daha az ücret ödersiniz.

Başka bir mülk satın almak için evime karşı borç para alabilir miyim?

İkinci bir ev satın almak için yeniden ipotek edebilir miyim? Evet yapabilirsin . İkinci bir mülk satın almak ya da kiralamak için bir yatırım olarak ya da ikinci bir ev için meşru bir nedeniniz olduğu için ipotekinizi yeniden finanse etmenin yaygın nedenleridir.


Yeniden ipotek için evimi değerlemem gerekir mi?

Mülkünüzü önceden değerlemenize gerek yok remortgage almak için. Bununla birlikte, remortgage işleminize başlamadan önce piyasa değerinin kabaca ne olduğunu bilmeniz gerekecektir.

Bir remortgage ne kadar sürede tamamlanır?

Tipik olarak yaklaşık 6 hafta aracınızın, bankanızın ve avukatınızın acil bir bitiş tarihinden haberdar olması durumunda, bunu bir hafta içinde yapmak mümkün olsa da yeniden ipotek etmek.

Bir remortgage için aramaya ihtiyacım var mı?

Çoğu borç veren, yeniden ipotek için arama yapılmasını gerektirmez , aramalarda ısrar eden bazı Borç Verenler olsa da. Vaka Yöneticiniz, yeni Borç Vereninizin aranması gerekip gerekmediğini veya arama tazminat sigortasını kabul etmeyeceklerini size bildirecektir.

Bir remortgage reddedilebilir mi?

Yeniden ipotek etmek kesinlikle mümkün , kötü krediniz olsa bile. Elbette, krediniz kötüyse, mümkün olan en iyi fırsatlar muhtemelen sizin için geçerli olmayacaktır. ... Bu, başvurduğunuzda reddedilmekten kaçınabileceğiniz anlamına gelir ve bu da kredi raporunuzda olumsuz bir iz bırakır.


Kredi kartı borcunuz varsa yeniden ipotek edebilir misiniz?

Halihazırda kendi eviniz varsa ancak kredi kartı borcunuz varsa, bu borcu yeniden ipotek ederek konsolide edebilir borcunu ödemek için. ... Birçok borç veren, borç-gelir oranınıza bağlı olarak, borç temizleniyor olsa bile, hem satın alımları hem de yeniden ipotekleri reddeder.

Ne kadar önceden yeniden ipotek edebilirsiniz?

Birçok remortgage teklifi aşağıdakiler için geçerlidir: yayınlandıkları tarihten itibaren üç ila altı ay arasında . Bu, örneğin, mevcut anlaşmanızı yürütmek için beş ayınız kalsa bile, şimdi yeni ipoteğinize başvurabilirsiniz.

Her 2 yılda bir yeniden ipotek etmeye değer mi?

Bu nedenle yeniden ipotek etme, sizi fazladan yüzlerce pound ödemekten potansiyel olarak kurtarmanın harika bir yolu olabilir. her ay faizle önümüzdeki iki yıl veya beş yıl içinde. Ancak, bazı dezavantajlar ve ödenmesi gereken potansiyel olarak yüksek ücretler vardır, bu da remortgage'ı zaman ve para kaybı haline getirebilir.

Ev tadilatları için erken remortgage yapabilir miyim?

Ev iyileştirmelerini finanse etmek için yeniden ipotek etmek mümkündür Mevcut ipoteğinizde Erken Geri Ödeme Masraflarınız varsa, ancak bu pahalı olabilir. Masrafları ödemeye değip değmeyeceğine veya ipotekiniz için artık geçerli olmayana kadar beklemeye değip değmeyeceğine karar vermeniz gerekir.