Reliance Digital'in takas teklifi var mı?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Emory Lang
Puan: 4.5/5(65 oy)

Reliance Digital, müşteriye yalnızca Cashify platformunu kullanarak değişim avantajı . Müşteriler, sorular / sorgular için - 7428698972 numaralı telefondan Cashify desteğine yazabilir veya arayabilirler.

Ürünü Reliance Digital ile değiştirebilir miyim?

Lütfen 1800 889 1055 numaralı telefondan müşteri destek merkezimizi arayın veya İade Yetkilendirme kodu almak ve teslim alma talebinde bulunmak için bize e-posta gönderin. İade ayrıntılarını içeren bir e-posta gönderilecektir. İade edilecek siparişin teslim alınması, ancak İade Yetkilendirme kodu oluşturulduktan sonra düzenlenecektir.

Reliance Digital'in dizüstü bilgisayarlarda takas teklifi var mı?

Dizüstü Bilgisayarlarda Reliance Dijital Teklifleri

Alacaksın herkesten dizüstü bilgisayarda bir değişim teklifi Apple, Acer, Dell, HP, Lenovo ve diğerlerinden başlayan lider markalar. ... Yani Rs içinde dizüstü bilgisayarlar arıyorsanız. 15000 veya Rs. 1.000.000, Reliance Digital dizüstü bilgisayar değişim teklifleri sizin için her şeye sahip.

Reliance Digital COD kabul ediyor mu?

Kapıda Nakit: Şu anda TESLİMATTA NAKİT, yalnızca mağazadaki belirli pin kodları için geçerlidir. web sitesi www.reliancedigital.in . ... Halihazırda RELIANCE DIGITAL, kapıda ödeme Ödeme Seçeneği kapsamında 5.000 INR (Hindistan Rupisi On Bin) maksimum sipariş değeri sunmaktadır.

Reliance Digital'in sahibi kim?

Reliance Digital, Hintli bir tüketici elektroniği perakendecisidir. şirketinin tamamına sahip olduğu bir yan kuruluş olan Reliance Retail'in bir yan kuruluşudur. Güven Endüstrileri .

Future Group बड़ी खबर | NCLT Büyük güncellemeler | Geleceğin Perakende son haberleri| Dijital Hizmet

16 ilgili soru bulundu

Brian Bade kimdir?

Brian Bade - İcra Kurulu Başkanı - Reliance Perakende Limited , Dijital Format | LinkedIn.

Reliance Digital'in teslimatı nasıl?

'Insta Teslimat' siparişleri, Reliance Digital ve My Jio Mağazaları tarafından işlenir ve paketin üzerinde mağaza güvenlik etiketi bulunur. ... Bir bildirim olacak SMS/E-posta ile gönderildi teslimat için sipariş alınır alınmaz. Siparişte kayıtlı cep telefonu numarasına Tek Kullanımlık Şifre (OTP) gönderilecektir.

Reliance Digital Yetkili bir Apple satıcısı mı?

Elma -Hindistan'daki yetkili satıcılar arasında, büyük ölçüde çevrimdışı satıcılar olan ve kendilerini Amazon'un rakibi olarak gören Reliance Digital, Chroma ve Sangeetha gibi şirketler yer alıyor. Apple'ın şu ana kadar Hindistan'da sahip olduğu tek yetkili çevrimiçi satıcı Infibeam'dir.

Eski dizüstü bilgisayarımı nasıl satabilirim?

Eski Dizüstü Bilgisayarınızı Cashify'da Satın

  1. Satış Çok Kolay: Özel dizüstü bilgisayar modelinizi ve durumunuzu seçebilecek ve anında tahmini bir değer elde edebileceksiniz. ...
  2. Hızlı Ödeme: Kullanılmış dizüstü bilgisayarınızı sattıktan sonra ödemenizi almak için haftalarca beklemeniz gerekmez.


Dell dizüstü bilgisayarımı Hindistan'da nasıl iade edebilirim?

1800-425-4026'yı arayın (sadece Ücretsiz - BSNL ve MTNL aboneleri) veya 080-2506-8026'yı arayın (standart ücret uygulanır).

  1. Mağaza.
  2. Destek.
  3. Toplum.

Dizüstü bilgisayar için en iyi şirket hangisidir?

En İyi Dizüstü Bilgisayar Markaları

  • Elma. Apple, Dizüstü Bilgisayarlar, Akıllı Telefonlar, Bilgisayarlar ve Tabletler söz konusu olduğunda kesinlikle lüks markalardan biridir. ...
  • HP. Hewlett-Packard olarak da bilinen HP, eskisi kadar popüler olmayan en eski elektronik markalarından biridir. ...
  • Lenovo. ...
  • Dell. ...
  • Acer. ...
  • Asus. ...
  • MSI. ...
  • Microsoft Yüzey.

Kıyafetleri güven trendlerinde iade edebilir miyiz?

ürünü iade edebilirsiniz Aşağıdaki siparişiniz kapsamında bizden satın alınan ürün(ler)in aşağıdaki zorunlu koşulları karşılaması kaydıyla: Fiyat Etiketi/Barkod bozulmamış ve değiştirilmemiştir. Satıcı kusuru kanıtlanmadıkça, Mal değiştirilmez.

Reliance çalışanları Reliance Digital'de indirim alıyor mu?

Satın Alma İşleminizde Neredeyse %20 İNDİRİM Reliance Dijital Çalışan Girişi ile. Reliance Digital Employee Login'i kullanın ve herhangi bir satın alma işleminde daha fazla tasarruf edin. Hızlı hareket edin ve inanılmaz indirimler talep etmek için kasada bu kodu kullanın.


Trendlerde iade politikası var mı?

Herhangi bir nedenle satın alma işleminizden memnun kalmazsanız, ürününüzü iade edebilir , geçerli bir makbuz ile birlikte, satın alma fiyatının, satış vergisinin ve nakliye ücretinin (sizin tarafınızdan ödenmişse) tam iadesi için satın alma tarihinden itibaren 30 takvim günü içinde.

Jio şirketinin CEO'su kimdir?

Atul Kansal - CEO - Jio | LinkedIn.

Jio, Reliance'a mı ait?

Jio Platformları (Jio), Reliance Industries'in çoğunluk hissesine sahip olduğu bir yan kuruluş , Google ile birlikte, iki şirket tarafından ortaklaşa tasarlanan JioPhone Next'in Diwali'deki mağazalarda satışa sunulacağını duyurdu (4 Kasım 2021 Perşembe).

Jio özel bir şirket mi?

Reliance JIO Media Private Limited, Hindistan'da bir Hükümet Dışı Şirkettir. Bu bir özel şirket ve 'hisseli limited şirket' olarak sınıflandırılmıştır. Şirketin kayıtlı sermayesi 10000.0 lakh Rs'dir ve %11.01 ödenmiş sermayesi Rs 1101.0 lakhs'dir.


Güvenim Kuryemi nasıl kontrol edebilirim?

Reliance Kurye Takibi

  1. Müşteri Hizmetleri Telefon numarası: 0731-4037470, 0731-2525025.
  2. Email kimliği:
  3. Merkez Adres: 106, Shalimar Corporate Centre, 6/B, South Tukogung, Indore.

Güven siparişimi nasıl takip edebilirim?

Gönderinizi Takip Edin

Bu çevrimiçi takip tesisi aracılığıyla gönderiniz hakkında gerçek zamanlı durum bilgisi alabilirsiniz. Basitçe girin Hava Yolu Faturası numara, Gönder düğmesine tıklayın, bu sistem kargonuzun mevcut durumunu otomatik olarak alacak ve gösterecektir.

Reliance Digital garantimi nasıl talep edebilirim?

Talep süreci için ürün teslim alma ve bırakma:

  1. Müşteri 1800-102-8647 numaralı ücretsiz numarayı arar.
  2. ÖAM onun alma ve bırakma adresini alır.
  3. Cihaz onarımdan sonra alındı ​​ve düştü.

Reliance Trends'in CEO'su kimdir?

Akhilesh Prasad . Basın ve CEO: Moda ve Yaşam Tarzı İşletmesi, Reliance Trends Ltd.


Şirketteki CEO'nun tam şekli nedir?

CEO | İş ingilizcesi

kısaltması Baş yönetici : bazen şirketin başkanı veya yönetim kurulu başkanı olan bir şirketin yönetiminden sorumlu ana kişi: Satış ve İdari birimlerin başında, doğrudan CEO'ya rapor veren Kıdemli Başkan Yardımcıları bulunur.

Reliance Industries'in başkanı mı?

Mukesh D. Ambani - Başkan ve Genel Müdür - Reliance Industries Limited.