Reggie neden Becker'dan ayrıldı?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Aylin Bayer Hanım
Puan: 4.4/5(47 oy)

Bazı hesaplar, bir liderlik yaptıktan sonra kovulduğunu söylüyor. isyan karakterinin gidişatından mutsuz olduğu için gösteriye karşı çıktı. Karakteri Reggie, Becker'la tek gecelik bir ilişkiden sonra hayatının gerçekten ne kadar zavallı olduğunu fark etti ve eğer ayrılmazsa asla gitmeyeceğine karar verdi.

Becker'daki Reggie'ye ne olacak?

Farrell'e göre, orijinal plan Reggie ve Becker'ın gösteri boyunca romantik bir gerilimle bir ilişki kurmasıydı; gösterinin sonu, ilk randevularına çıkmaları olurdu. ... Sezon bir uçurumla kapandı Reggie, Becker'ı öptü ve sonra ayrıldı .

Becker neden Terry Farrell'ın gitmesine izin verdi?

Farrell, DS9'un bir parçası olmaya devam etmek isterken, aynı zamanda dışarı çıkıp başka projeler yapmak istedim . Ayrıca şovun çekim taleplerinden bıkmıştı ve biraz rahatlamak ve şovdaki zamanını azaltmak istedi.

Becker, Reggie ile yatıyor mu?

Becker geceyi Reggie ile geçirir, ancak lokantadan gizlice çıkmaya çalışırken Jake onu keşfeder ve her şeyi öğrenir. Becker, Chris'i terk etmeye karar verir ve o lokantaya geldiğinde ona bunu söyler. Reggie ile yattı ve onunla olamaz.

Terry Farrell, Becker'dan kovuldu mu?

Bir sitcomun yardımcı yıldızıysanız, baş karakteri öpmek dizi sağlığınız için ölümcül olabilir. Terry Farrell'ın ondan kovduğu ders bu. Pazartesiden hemen sonra Becker rolü -gece CBS komedi sezon finali yayınlandı. ... Ateş etmenin 'tamamen' sürpriz olduğunu söylüyor Farrell.

Becker'da Terry Farrell - Reggie'nin lise aşkı.

21 ilgili soru bulundu

Terry Farrell neden Deep Space Nine Reddit'ten ayrıldı?

Terry Farrell, Paramount'un Star Trek: Deep Space Nine'dan (Jadzia Dax oynadığı yer) yazılmasını istemişti. yapımcılardan birinin kötü muamelesi nedeniyle , ve daha sonra gösteriyi tamamen terk etti.'

Jadzia neden öldürüldü?

Terry Farrell tarafından oynanan Jadzia Dax /dʒædˈziːə ˈdæks/, bilim kurgu televizyon dizisi Star Trek: Deep Space Nine'ın kurgusal bir karakteridir. ... Karakteri altıncı sezon finalinde Gül Dukat tarafından öldürülür. Farrell'ın gösteriyi bırakma kararının bir sonucu .

Becker'daki adam gerçekten kör mü?

Onun adı Alex Çölü , ve görme yeteneği mükemmel derecede iyidir. Oyunculuğuyla ilgili nazik sözleri takdir ediyor.

Hattie Winston'a ne oldu?

Winston seslendirdi Lucy Carmichael Rugrats Filmi için. O zamandan beri, orijinal Rugrats serisinden bir yan ürün olan Nickelodeon TV dizisi All Grown Up! için karakteri tekrar seslendirmeye devam etti. Scrubs ve Smart Guy dizilerinde konuk oyuncu olarak yer aldı.


Becker, Cheers'ın bir yan ürünü mü?

Becker tam olarak Cheers'tan bir yan ürün değildi ama Ted Danson'ın, küçük bir mahalle kliniği işleten, kronik huysuz Harvard mezunu Dr. John Becker rolünü oynadığını görmek güzeldi. Gösteri oldukça entelektüel ve konsept oldukça yeni.

Terry Farrell, Becker'dan hangi sezon ayrıldı?

Sonunda dördüncü sezon Terry'nin karakteri Reggie'nin hayatında bir dönüm noktasında olduğu bir uçurum bölümü yapmıştık. Lokantadan ayrılmıştı ve kimse nereye gittiğini bilmiyordu.

Ted Danson, Whoopi Goldberg ile evli miydi?

Danson'ın aktris Whoopi Goldberg ile olan ilişkisi, 1993'teki boşanmalarına katkıda bulundu. Hollywood'un en pahalı boşanmalarından biri olarak biliniyor ve Danson'a 30 milyon dolara mal olduğu bildirildi.

Mocha Joe'yu kim oynadı?

Saverio Guerra (25 Ağustos 1964 Brooklyn, New York doğumlu) Amerikalı bir aktördür, en iyi sitcom Becker'daki Bob ve Curb Your Enthusiasm'daki Mocha Joe rolleriyle ve filmlerde ve televizyon dizilerinde sayısız diğer rollerle tanınır.


Jadzia öldüğünde Worf ne der?

Worf'un Jadzia'ya veda şarkısı: ' Sadece Qo'noS dayanır. Tek umabileceğimiz şey şanlı bir ölüm .

DS9'un sonunda garak'a ne oldu?

Garak, babasına/akıl hocasına bile ihanet etmeye zorlandıktan sonra sürgüne gönderildi. ve acı bir şekilde ayrıldılar. Aslında Tain, 2373'te Dominion esir kampında Garak'ın yanında öldüğünde oğlunu affetmeyi reddetti.

Dax DS9'dan ne zaman ayrıldı?

Terry Farrell, 'Emissary' pilot bölümünden 'Peygamberlerin Gözyaşları'na kadar Jadzia Dax karakterini canlandırmıştı. altıncı sezonun son bölümü . Aktris, yedinci sezon için sözleşmesini yenilememeye karar vermişti ve bu nedenle karakter, son görünümünde öldürüldü.

Jadzia neden değiştirildi?

Mark A. Altman ve Edward Gross'un yazdığı The Fifty-Year Mission: The Next 25 Years adlı Star Trek sözlü tarihine göre, Farrell, 7. sezonda daha az bölümde görünür , esasen rolünü tekrar eden bir karaktere indirgiyor.


Becker Cheers'ta mıydı?

Emmy ödüllü aktör ve Television Hall of Fame üyesi Kelsey Grammer, en çok ilginç radyo psikiyatristi Dr. rolüyle tanınır. ilk olarak sitcom'da yaratıldı 'Cheers ' ve NBC'nin şu anki hit komedisi 'Frasier' ile devam etti. ...

Cheers'tan kim öldü?

ne yazık ki Jay Thomas Ağustos 2017'de 69 yaşında gırtlak kanserinden öldü. Her nerede olursa olsun, Lone Ranger hikayesiyle hâlâ birilerini alt üst etmeyi umuyor.

Cheers kadrosu gerçekten bira içti mi?

Norm gerçek bira içmedi . (Sadece yüzde 3 alkol ve köpüklü bir kafa tutmak için bol miktarda tuz içeren biranın yanındaydı).