Yeniden biçimlendirme efsanesi eski kalır mı?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Terrill Wunsch
Puan: 4.5/5(24 oy)

Zaten Eski olan bir efsaneyi yeniden döverseniz, eski kalacak mı yoksa normale dönecek mi? %10 ihtimalle eski olacak, %90 ihtimalle normal olacak . Bu doğru cevap.

Efsanevi yeniden dövme eskileri ortadan kaldırır mı?

Efsanevi veya Set Eşyasını Yeniden İşle

Bu işlem, öğenize farklı nitelikler kazandıracak ve onu aynı öğenin Eski veya İlkel Antik versiyonuna dönüştürebilir. uyarılırsınız; bir Kadim veya İlkel Kadim Efsanevi veya Set öğesinin yeniden dövülmesi, kayıp Antik veya İlkel Antik mülkün.

Yeniden döverek ilkel antik alabilir misin?

Mükemmel bir rulo ile ikinci kez o ilkelliği elde etmenin hiçbir yolu yok! Tüm primallerimi sadece eskileri/daha iyi eskileri elde etmeye çalışarak ve rastgele düşmelerden elde ettim. Yeniden dövme gerçekten iyi çalışıyor Eğer zevk alıyorsan ya da en azından ödül vermeye dayanabiliyorsan. Bazen bir primal elde edersiniz.

Efsanevi antik için yeniden yazabilir misin?

Evet, bir efsaneyi küpte yeniden kaydettiğinizde, eski (veya bir GR70 solosunu temizlediyseniz, hatta ilkel) geri gelme şansı vardır. Ancak yok, garantili bir şekilde eski bir .

Eski bir öğeyi yeniden kaydedersem ne olur?

Küp temel olarak öğeyi, söz konusu öğenin tamamen yeni bir örneği olarak yeniden bırakır , ve eski eşyalar için standart düşme oranı hala geçerlidir. Kadim kalmada 1/10'luk bir atışa sahiptir.

Rare & Reforge'ı Yükselt: Üretim Materyallerinizi nasıl akıllıca kullanabilirsiniz (Diablo 3)

17 ilgili soru bulundu

Reforge efsanevi seviyeyi değiştirir mi?

yeniden dövülen TIL efsanevi seviyesini değiştirmeyecek .

Cube'dan ilkel antik alabilir misin?

Evet , Primals'ı şu şekilde elde edebilirsiniz: Kadala. Kanais Küpü (nadir eşyaların yükseltilmesi, efsanevi eşyaların yeniden dövülmesi vb. içerir)

İlkel bir antik olma ihtimali nedir?

Başlamadan önce bir şeyi netleştirmemiz gerekiyor; Primal gear almak için GR70'İ TAMAMLAMALISINIZ. Ayrıca, Primalleri toplamanın hızlı ve kolay bir yolu yoktur, çünkü onların düşme oranı vardır. 400 efsaneden yaklaşık 1'i .

Dönüştürme seti öğesinden Antik alabilir misin?

Evet , yapabilirsin ve yolu çok kolay. Arkadaşım bir bk silahını kısa sürede eski haline getirdi. Set öğesini DÖNÜŞTÜRMEK için 20 kez denedim - hiçbir denemede eski değil.

İlkel antik efsanevi nedir?

Genel olarak, Kadim ve İlkel Kadim eşyalar Efsanevi eşyaların daha güçlü versiyonları . Temel nitelikleri (hasar veya zırh) ve yüzdelik olmayan tüm eklerin hem minimum hem de maksimum olası yuvarlanma için daha yüksek değerler yuvarlaması dışında Efsanevi öğelerle aynıdırlar.

Primals yapabilir misin?

Özel olarak İlkel Silahlar üretmeye gelince, yapmanız gerekenler ilk önce herhangi bir yerden bir Geçici Silah yağmalayın ve yaratıklardan toplanan yaklaşık dört kemik biriktirin . Kemik bulmakta sorun yaşıyorsanız, haritanın etrafına dağılmış birçok NPC, bunları size az sayıda Bar karşılığında satacaktır.

Set öğeleri ilkel olabilir mi?

Evet, bir öğeyi yeniden dövebilirsin eski veya ilkel olabilen tüm yeni istatistikler için bir set öğesi bile.

Unutulmuş ruhları nerede bulabilirim?

Unutulmuş Ruhları almanın birkaç yolu vardır: rift yapmak : Yarık muhafızının bir Forgotten Soul düşürme şansı yüksektir. Yarığı hızlı bir şekilde tamamlayabileceğiniz daha yüksek Eziyet seviyesini seçin (en fazla 2-3 dakika). Grupta çiftçilik yapmak, daha hızlı ve daha yüksek Eziyette çiftçilik yapmanıza yardımcı olacak ve bu da daha fazla Unutulmuş ruhla sonuçlanacaktır.

İlkel antik nasıl olunur?

Primal Ancient eşyalarının kilidini açmak için 70. Seviye Great Rift'i tamamlamanız gerekecek.

  1. Greater Rift, girmek için Rift Key'i gerektirir, bunlar Muhafızlar tarafından normal riftlerde düşürülür.
  2. 70. Seviye Great Rift'e girmeyi planlamadan önce minimum Paragon Seviye 400'de olmaya çalışın.

Eski efsaneye nasıl yükseltirim?

Tüm küp matlarınızı açın ve toplayın, ardından sıkılana veya her bir ödül malzemesinden birkaç yüz tane biriktirene kadar döngüyü tekrarlayın. Eski olmasını istediğiniz kullanılmamış bir EKSTRA/YEDEK efsanevi eşyayı alın ve eski bir tane elde edene kadar küpün içinde yeniden dövün. 20 alırsın başına rulo yüz ödül matı.

Set eşyaları eski Diablo 3 olabilir mi?

Tüm efsanevi ve set eşyaların eski versiyonları bulunabilir , ve bunlar neredeyse her zaman aynı öğenin eski olmayan sürümlerine göre büyük bir yükseltme olacaktır. Antik yalnızca 70. seviye öğelerde gerçekleşir, ancak böyle bir öğenin -clvl req değiştiricisi olabilir ve 70'ten önce kullanılabilir.

Kanai'nin Küpünü kullanarak efsanevi gücü nasıl elde edersiniz?

Başlamak için tarif öğelerini küpün içine yerleştirin. Herhangi biri öğeleri Küp'e sürükleyin veya envanterinizde üzerlerine Sağ Tıklayın . En çok vakit geçirdiğim tarif ise Archive of Tal Rasha oldu. Kanai's Cube'a koyduğunuz eşyalardan Legendary Power çıkarmanızı sağlar.

Caldesann'ın umutsuzluğu nasıl işliyor?

Caldesann'ın Çaresizliği, Diablo 3 yama 2.4'te eklenen bir Kanai Küpüdür. Bu tarifi sağlar Oyuncular, 5 ana stat bonusu ile bir Kadim veya veya İlkel Efsanevi öğeyi artırmak için Efsanevi Taşlar kullanacaklar kullanılan Efsanevi Mücevherin rütbesine göre.

Kadala İlkel Kadimleri düşürebilir mi?

İlkel Kadimler, Horadric Caches, Kadala ve Kanai's Cube dahil olmak üzere oyundaki herhangi bir Efsanevi öğe kaynağından düşebilir, ancak en az 70. seviye Greater Rift'i tamamladıktan sonra . Bu, GR 70 solosunu bir kez başarıyla bitirmeniz gerektiği anlamına gelir.

İlkel antik Efsaneleri nasıl elde edersiniz?

İlkel Kadimler, Horadric Caches, Kadala ve Kanai's Cube dahil olmak üzere oyundaki herhangi bir Efsanevi öğe kaynağından düşebilir, ancak yalnızca sahip olduktan sonra. en az 70. seviye Greater Rift'i tamamladı .

İlkel antik düşme oranı nedir?

Eskiler, efsanelerin %10'unda yuvarlanır, bu nedenle ilk düşme oranı . %1 , ki sizin örneklem boyutunuz bunu doğruluyor gibi görünüyor.

Üretilen eşyalar eski olabilir mi?

1 Cevap. Evet, ileriye doğru, 70. seviyede yeni hazırlanmış herhangi bir efsane eski olabilir . Aslında, istatistiklerinizi artırmanın basit bir yoludur. Herhangi bir hazırlanmış efsane giyiyorsanız, eski bir versiyon elde edene kadar tekrar yapın.