Reece Dinsdale ne zaman Emmerdale'deydi?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Riley Murray I
Puan: 4.8/5(50 oy)

İşte Emmerdale yıldızı hakkında bildiklerimiz... Reece Dinsdale, hem Coronation Street hem de Emmerdale'de oynadığı yıllardır ekranlarımızın müdavimlerinden biri. Corrie hayranları, oynadığı uzun süredir devam eden sabunda onu Joe McIntyre olarak tanıyacak. Mayıs 2008'den Şubat 2010'a kadar .

Reece Dinsdale ne kadar zamandır Emmerdale'de?

Reece Dinsdale (6 Ağustos 1959 doğumlu) bir aktör, yönetmen ve yazardır. Emmerdale'in 9 bölümünü yönetti Nisan 2020 ile Nisan 2021 arasında Paul Ashdale olarak göründü. En çok Home to Roost sitcomunda ve 2008 ile 2010 yılları arasında Coronation Street'te Joe McIntyre olarak görünmesiyle tanınır.

Reece Dinsdale, John Thaw'la birlikte mi oynadı?

BBC için başka bir tek drama olan Glamour Night, 1984'te Dinsdale olarak rol aldı. Matta Söğütleri Eric Chappell tarafından yazılan ve John Thaw'ın başrol oynadığı İngiliz sitcom Home to Roost'ta.

Coronation Caddesi'ndeki Reece Dinsdale'e ne oldu?

Dinsdale 2009'da diziden ayrıldıktan sonra, karakter Şubat 2010'da öldürüldü . Kötü şansıyla tanınan Joe, sigorta parası talep etmek için kendi ölümünü taklit etmeye çalışırken öldü.

Reece Dinsdale ne zaman Corrie'deydi?

Reece Dinsdale, 6 Ağustos 1959'da Normanton, Yorkshire'da doğdu. Coronation Street'te Joe McIntyre'ı canlandırdı. 26 Mayıs 2008'den Şubat 2010'daki ekran ölümüne kadar .

Reece Dinsdale neden Emmerdale'den ayrıldı? [Yeni ABD İngiltere]

38 ilgili soru bulundu

Emmerdale 2021'de Paul'ü kim oynuyor?

Paul Ashdale ( Reece Dinsdale ) kumar oynayabilmek için borç para alır.

Coronation Street'te en son hangi karakter öldü?

taç giyme töreni Sokak Norris Cole sakinleri trajik haberler alırken ölüm şoku. Gelecek hafta, efsanevi karakter Norris Cole'un öldüğü Coronation Street'e yıkıcı bir haber geldi. Ken Barlow, Rita Tanner'a Norris'in önemli haberleri olduğu için buluşmak istediğini söyler.

Corrie'deki Windermere Gölü'nde kim öldü?

Bir gece Windermere Gölü'nde yelken açtıktan sonra şiddetli bir rüzgar Joe denize. Güçlü, soğuk rüzgarlarda ve buz gibi suda, hipotermi başladı ve Joe kendini tekneye geri çekemeden boğuldu.

Reece Dinsdale, Emmerdale'e geri mi dönüyor?

Evet , lütfen! Emmerdale oyuncusu Reece Dinsdale, karakteri Paul Ashdale'in bu yılın başlarında öldürülmesine rağmen diziye geri döndü.


Reece Dinsdale'de hangi sabunlar var?

Emmerdale Paul Ashdale'i oynayan aktör Reece Dinsdale, karakterinin bir ahır patlamasında korkunç bir son bulmasından haftalar sonra diziye geri dönüyor.

Duty free'de erkek oyuncu kimdi?

Keith Barron (8 Ağustos 1934 - 15 Kasım 2017), 1961'den 2017'ye kadar filmlerde ve televizyonda görünen bir İngiliz aktör ve televizyon sunucusuydu. Televizyondaki rolleri arasında polis draması The Odd Man, sitcom Duty Free ve Gregory Wilmot vardı. Üst kat alt kat.

Emmerdale'de kim öldürülür?

Aileler parçalanırken ve hayatlar sonsuza dek değişirken Dales gelecek hafta bir cinayetle sarsılmaya hazırlanıyor. Emmerdale, önümüzdeki sahnelerde bir karakterin soğuk ve hesaplı bir şekilde öldürüleceğini onayladı. meena jutla .

Emmerdale'de Mandy'nin erkek arkadaşını kim oynuyor?

Emmerdale Sabun Kepçesi!

Emmerdale yıldızı Lisa Riley, partneriyle evlilik planlarını ima etti. ITV dizisinde Mandy Dingle'ı oynayan oyuncu erkek arkadaşıyla çıkıyor. Amerikalı müzisyen Al - 2014'ten beri.


Paul Ashdales'in eşi kimdir?

62 yaşındaki Normanton da eşi ve eşiyle birlikte aile hayatının tadını çıkarıyor. oyuncu Zara Turner ve iki çocukları Elwy ve Luca.

Coronation Caddesi'nde bir teknede kim öldü?

Barnes Philip Middlemiss tarafından oynanan İngiliz ITV pembe dizisi Coronation Street'ten kurgusal bir karakterdir.

Emmerdale'den Paul neydi?

Oyuncu Mart ayında patlayıcı bir çıkış yaptı

Emmerdale yıldızı Reece Dinsdale Paul Ashdale'in ölümüne rağmen sabuna geri dönüyor. Oyuncu, bu yılın başlarında bir ahır patlamasında ölene kadar Paul'ü oynadı. Ancak, karakterinin ölümüne rağmen, Reece yarından itibaren sete yönetmen olarak geri dönecek.

Reece Dinsdale hasta mı?

Emmerdale yıldızı Reece Dinsdale açıkladı o sakat vücut dismorfisi ile acı çekiyor . Aktörün karakteri Paul Ashdale Perşembe günkü bölümde dramatik bir patlamada sabundan öldü, ancak durumu nedeniyle sahneleri izlemediğini söyledi.


Seb öldü mü?

Coronation Street yıldızı Harry Visinoni, yürek burkan sahnelerde öldürüldükten sonra sabuna dönüşüyle ​​ilgili her şeyi açıkladı. ITV sabununun hayranları Seb'i gözyaşlarına boğdu Franklin öldü Şiddetli bir saldırının ardından annesi Abi Franklin ile hastanesinin başucunda.

Seb ve Nina'ya ne olacak?

Seb, Mayıs ayında öldürüldükten sonra ve kız arkadaşı Nina Lucas, Corey Brent liderliğindeki aşağılık bir çete tarafından kovalandı ve üzerine kuruldu. İzleyiciler, daha sonra hastanede ölen Seb'e kimin saldırdığını görmedi.

2021'de Emmerdale'den kimler ayrılıyor?

Emmerdale'in Elizabeth Estensen 22 yılını ITV dizisinin ana babası Diane Sugden'ı oynayarak geçiren oyuncu, son derece popüler olan diziden emekli oluyor. Karakteri The Woolpack'in 17 yıl boyunca ev sahibesi olan oyuncu, 'herkesi çok özleyeceğini' söyledi.

Moira ve Mackenzie gerçek hayatta akraba mı?

Fakat ikisi alakalı değil . Yıldız, Emmerdale'deki rolünden önce, Billie Piper'ın da rol aldığı Sky komedi draması I Hate Suzie'de Matt'i canlandırdı.