Raptiye uygulaması ücretsiz mi?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Buster Bechtelar
Puan: 4.3/5(52 oy)

Thumbtack, izin veren bir web sitesi ve uygulamadır (iOS ve Android). kullanıcılar yerel servis sağlayıcıları ücretsiz olarak araştırır, işe alır, değerlendirir ve inceler . Ev geliştirme, sağlık, evcil hayvanlar, işletme, fotoğrafçılık ve daha fazlası dahil olmak üzere çeşitli kategorilerde uzmanlaşmış işletmeler ve profesyoneller bulacaksınız.

Thumbtack'i kullanmak ücretsiz mi?

Thumbtack nasıl çalışır – Thumbtack Yardım. Müşterilere işletmenizi ücretsiz gösteriyoruz . Milyonlarca müşteri sizin gibi profesyonelleri bulmak için Thumbtack'e geliyor. Müşteriler, profiller, derecelendirmeler ve daha fazlasıyla arama sonuçlarını gerçek zamanlı olarak görür.

Thumbtack'in maliyeti var mı?

Bedava! – Birçok müteahhit müşteri adaylarının maliyetinden şikayet ediyor, ancak Thumbtack'ten ücretsiz olarak iş almak mümkün – bu nedenle kaydolmanın hiçbir sakıncası yok!

Thumbtack'e güvenebilir miyim?

Thumbtack Müşteriler için Güvenli mi? Hala Thumbtack güvenli mi sorusu var. Bunun kısa cevabı şudur Thumbtack aracılığıyla bir hizmet sağlayıcıyı işe almak, bir web araması, dizin veya reklam aracılığıyla işe almak kadar güvenlidir .

HomeAdvisor'dan daha iyi olan nedir?

Raptiye daha basit ve daha ucuz bir hizmettir, ancak daha küçük bir erişimdir. HomeAdvisor, potansiyel müşterilere daha fazla erişim sağlar, ancak daha yüksek bir fiyata. Daha iyi sağlayıcı, en rahat olduğunuz yaklaşıma bağlıdır.

THUMBTACK İNCELEME 2020 – THUMBTACK BİR ALDATMACA MI? KURŞUN NESİL AÇIKLAMASI! NEDEN YÜRÜMEYE KARAR VERDİM!

26 ilgili soru bulundu

Raptiye yalnızca ABD'de mi?

Thumbtack şimdilik yalnızca ABD'de kullanılabilir . Başka bir deyişle, şirketin yerel rekabeti ezmek için yeterli fonu olduğu için Thumbtack'in yakın zamanda Avrupa'ya yayılmayacağını umuyorum.

Raptiye sahte potansiyel müşteriler gönderir mi?

Thumbtack sahte istekler oluşturmaz . ... Thumbtack'e gelen ve kişisel projelerini tamamlamalarına yardımcı olması için profesyonelleri işe alan çok sayıda müşterimiz var. İşiniz için mükemmel bir seçim değilse, bir teklif göndermek için ödeme yapmanızı asla istemeyiz.

Profesyoneller raptiyede nasıl ödeme alır?

Bir profesyonel ödeyin – Raptiye Yardımı. Bir profesyoneli işe aldığınızda, proje için ödeme yapmak için doğrudan onlarla birlikte çalışıyorsunuz . Şu anda Thumbtack aracılığıyla ödeme göndermenin bir yolu yok.

raptiye ve raptiye pro arasındaki fark nedir?

Thumbtack Pro, profesyoneller için Thumbtack'tir . Müteahhitler ve diğer profesyoneller, becerileri, bulunabilirliği ve fiyatları ile bir profil oluşturur. Ne kadar çok ayrıntı eklerseniz, alacağınız işler o kadar uygun olur. Thumbtack uygulaması, hareket halindeyken kullanımı kolaylaştırır ve olası satışları asla kaçırmamanızı sağlar.


Thumbtack'te profesyonel olmanın maliyeti nedir?

Raptiye Fiyatlandırması

Profesyonel bir profil oluşturmak ücretsiz ve aylık abonelik ücreti yokken, Thumbtack'ten aldığınız her müşteri adayı için bir ücret ödersiniz. Bu, potansiyel bir müşteri size her ulaştığında, bir ücret ödemeniz gerektiği anlamına gelir. 1,50$ platforma.

Daha iyi Thumbtack veya TaskRabbit nedir?

Olarak Thumbtack, TaskRabbit'e kıyasla daha fazla lisanslı profesyonele sahip , onlar tarafından alınan ücretler de daha yüksektir. Thumbtack size gerçek şirketlerin bir listesini verirken TaskRabbit'te işi nasıl yapacağını bilen ortalama insanlar bulacaksınız.

Teklifler paraya mal olur mu?

bir alıntı belirli bir fiyat için bir iş yapma teklifi . Bir teklifi kabul ettiğinizde, fazladan çalışmayı kabul etmediğiniz veya işin kapsamı devam ederken değişmediği sürece, sağlayıcı sizden bundan daha fazlasını talep edemez. Yasal olarak, bu, sözleşmenizin bir varyasyonu olarak bilinir.

Thumbtack arka plan kontrolleri yapıyor mu?

Arka plan kontrolleri – Raptiye Yardımı. Arka plan kontrolleri, müşteri güvenini artırır ve güvenilirlik sağlar. Bunun nedeni, müşteriler için güvenebilecekleri bir profesyonel bulmanın listelerinin başında yer almasıdır. Profilinizde arka plan kontrolleri ücretsizdir ve kolayca yapılabilir - her şeyi sizin için hallediyoruz.


Thumbtack'te nasıl rezervasyon yaptırırsınız?

Artık müşteriler, bir profesyonel için anında rezervasyon yapabilirler. rezervasyon talebi düğmesi Hem Thumbtack uygulamasında hem de web sitesinde. Thumbtack'teki profesyoneller, müşterilerin boş zaman dilimlerinden birini doğrudan rezerve edebilmeleri için müsaitlik durumlarını Thumbtack takvimlerinde ayarlar ve bu da onaylanmış bir rezervasyonla sonuçlanır.

Bir profesyoneli Thumbtack'te işe alındı ​​olarak nasıl işaretlersiniz?

Şu anda, uygulamada kendinizi işe alındı ​​olarak işaretlemenin bir yolu yok. Ekibimiz bunu araştırıyor. Bu arada, kendinizi şu kişi tarafından işe alındı ​​olarak işaretleyebilirsiniz: Cep telefonunuz aracılığıyla bir masaüstü veya mobil tarayıcı aracılığıyla Thumbtack'te oturum açma .

Raptiyeye bahşiş verir misin?

Müşteri hizmetlerinden ve profesyonelliklerinden memnunsanız, mobilya montajınıza bahşiş vermek için güzel bir jest beyler . ... Bir ekip, sert hava koşullarıyla mücadele ediyorsa veya kavurucu bir yaz gününde ağır bir mobilya parçası yapıyorsa, biraz fazladan bahşiş vermek iyi bir fikirdir.

Raptiyede otomatik ödemeyi nasıl kapatabilirim?

Kapatmak istediğiniz hizmeti seçin. Altında 'Hedefleme tercihleri ,' Duraklat'ı seçin. Hedeflemeyi neden kapattığınızı bize bildirin. Kapat'ı seçin.


Raptiye kullananlar sigortalı mı?

Para iade garantisi. Para İade Garantimiz, Thumbtack'te bir profesyonel kiraladığınız ve işin tamamlanmadığı veya kararlaştırıldığı gibi yapılmadığı durumları kapsar. ... Thumbtack profesyoneliniz ihmalkar davrandıysa ve mülkünüze zarar verdiyse, seni 100.000 dolara kadar korur .

Birini raptiyede rapor edebilir misin?

Mesajlar sekmenize gidin. Müşterinin mesajını açın. Üç noktalı menüyü tıklayın ve Rapor'u seçin . Açılır pencerede Dolandırıcılık veya anlaşmazlık bildir'i seçin.

Birini raptiyede nasıl değerlendirirsiniz?

Bir profesyonelin inceleme sayfasını bulduğunuzda, inceleme bırakmak için şu adımları izleyin: Masaüstü. Uygulama.
...

  1. Bir ila beş yıldız arasında bir derecelendirme seçin.
  2. Profesyonel hakkında beğendiğiniz en fazla üç şey seçin.
  3. Deneyiminiz hakkında yazın.
  4. Fotoğraf ekleyin (isteğe bağlı).
  5. Gönder'i seçin.

Raptiye tek boynuzlu at mı?

Thumbtack Son Unicorn Oldu , 1,25 Milyar Dolar Değerlemeyle 125 Milyon Dolar Artırdı.


Raptiyede kaç profesyonel var?

Thumbtack, ABD'deki en büyük yerel hizmetler veri setini oluşturdu. 250.000 profesyonel , 25 milyon müşteri talebi ve 1.000'den fazla farklı kategori, profesyonellerin hangi işlerle ilgilendiğine, uygun olduğuna ve hangi fiyata ve hangi fiyata sahip olduğuna dair doğrudan bilgi dahil.

Raptiyenin amacı nedir?

Amacımız basit: olmak ev sahiplerinin evlerini tamir etmeleri, bakımlarını yapmaları ve iyileştirmeleri gereken tek platform . Ev sahipleri için uzun vadeli bir ortak olarak sözümüz, bir zamanlar kafa karıştırıcı ve korkutucu olanı basit ve çok daha az stresli bir şeye dönüştürmektir.