rajeev yeh hai chahatein'de mi ölüyor?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

İsteyen: Pearline Becker
Puan: 4.5/5(51 oy)

Gelecek bölümde, Rudraksh'ın kardeş Rajeev bir kazada ölecek . Preesha kendini polise teslim edecek ve kazayı yapanın oğlu Saaransh olduğu için hatasını kabul edecek. Rudraksh bu kayıpla yıkılacak ve onun itirafını dinledikten sonra Preesha'yı öldürmeye çalışacaktır.

Yeh Hai Chahatein'de Rajeev'i kim öldürdü?

Saransh'ın Rudraksh'ın yeğeni olduğunu öğrendikten sonra Rajeev'in oğlu Yuvraj ona para için şantaj yapar. Preesha ve Yuvraj'ın düğün gününde, Yuvraj Evliliği bırakır ve Saransh hakkındaki gerçeği öğrenmiş olan Rajeev'i öldürür. Preesha, Yuvraj'ı sevdiği için cinayeti kendi üzerine alır.

Kabir Rudraksh gerçek kardeş mi?

Rudraksh, Kabir'in annesiyle tanışır ve onu özünde tökezleyen şey, kadının Rudraksh'ın annesi olmasıdır. Rudraksh, kadına annesi diyen Kabir'i görünce büyük bir şok yaşar. Böylece Rudraksh bunun farkına vardığında bunalır. Kabir onun kardeşi .

Rudraksh Khurana'nın gerçek adı nedir?

Prisha'nın başrolünü en son Tantra dizisinde Niyati Khanna olarak görülen aktris Sargun Kaur Luthra oynuyor. Rudraksh Khurana'nın erkek başrol oyuncusu tarafından oynanır. Abrar Qazi En son Colors Gathbandhan dizisinde Raghu olarak görüldü. Saransh'ın rolü ise Vidhaan Sharma tarafından oynanacak.

Yeh Hai Chahatein'deki sulochana kimdir?

Anjali Mukhi Yeh Hai Chahatein'den namı diğer Sulochana Khurana, Balaji Telefilms ile çalışmaktan bahsediyor ve bir realite şovu yapmaya açık olabileceğini söylüyor. Anjali, Ekta Kapoor ile çalışma deneyiminden bahsediyor.

YHC: Rajiv Yuvraj Tarafından İşkence Gördü | Preesha, Suçunu İtiraf Ettikten Sonra Rudraksh'ın Gazabıyla Karşı Karşıya

19 ilgili soru bulundu

Rudraksh, Mahima ile evlenecek mi?

Mahima, Rudraksh ile evlenmeyi reddediyor

Rudraksh için oğlu Saaransh, tüm hayatı ve mülküdür ve bu nedenle Prisha'nın kız kardeşi Mahima ile zorla evlenmek için sert bir karar alır.

Saransh gerçekten öldü mü?

Mishika ve Saransh daha önce bomba patlamasında ölmüşlerdi ve ikisinin de ayrılmasının nedeni onlardı. Saransh'ın ölümünün ardındaki gizem, bunun Mishika'nın planı olduğunu ortaya çıkaracak ve o asla ölmez . Bütün plan, Saransh fonlarıyla para kazanmaktı.

Neden saransh Yeh Hai Chahatein'de değiştirildi?

Derinlere indik ve birkaç yüksek mevkili kaynak bize şunu söylüyor: Değiştirme özellikle yapıldı. çünkü Ekta Kapoor rol için daha küçük yapılı bir çocuk istedi . Bu, Ahana'nın bir erkek çocukla değil bir kız çocuğuyla yaşadığı devam eden yolun, değişimin tam olarak nedeni olup olmadığını düşündürdü.

saransh bir Krishna mı?

Hikayedeki asıl gizem şu olsa da Krishna kılık değiştirmiş Saransh'tır ve Ahana, Mishika onu bir kızın avatarı olarak gizledi. Preesha ve Rudraksh onu bulabilecek mi ve ileride daha ne dram ve bükülme bekleniyor. Daha fazla güncelleme ve dedikodu için bu alanı takip etmeye devam edin.


Yeni saransh kim?

Yagya Bhasin namı diğer Yeh Hai Chahatein'den Saransh, gösteriden neden değiştirildiğini KONUŞUYOR.

Yagya Bhasin Yhc'den ayrıldı mı?

Saransh aka Yagya Bhasin, Yeh Hai Chahatein'den ÇIKIŞ. ...Kaynaklara göre son güncelleme, Yagya gösteriden ayrıldı yapımcılar karakter için küçük ve ince görünen birini istedi ve Yagya zaten daha yetişkin görünüyor.

Yhc'ye yeni giren kim?

Oyuncu Komal Shrivastava gelecek bölümde Yeh Hai Chahatein'e girecek. Eh, Komal'ın karakteri hakkında pek bir şey ortaya çıkmadı, ama onun girişinin dramayı kesinlikle canlandıracağından eminiz. Yeh Hai Chahatein başrollerde Abrar Qazi ve Sargun Kaur Luthra'yı canlandırıyor.