Rachel, Chuggs'ı mı yoksa Brad'i mi seçti?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Nels Hane
Puan: 4.6/5(1 oy)

Rachel Finni istediğini itiraf etti Chuggs Wallis'i seçti Pazartesi gecesi şovdan çizmeyi aldıktan sonra Love Island'da geçirdiği süre boyunca Brad McClelland üzerinde. 29 yaşındaki Londralı Rachel, yeniden bir araya geldiğinde eşi olmadan ayrıldığını gördükten sonra villadan atıldı.

Rachel Chuggs'ı mı yoksa Brad'i mi seçiyor?

Rachel ilk katıldığında kiminle evleneceğine karar vermek için sadece 24 saati vardı - brad veya Chuggs. Brad'i seçti ve Chuggs terk edildi.

Rachel ahmaklar için sutyen mi seçti?

Love Island'ın Rachel'ı var Chuggs yerine Brad'i seçti - Hayranları 72 saat onun kararını beklemeye terk edildikten sonra. ... Chuggs, villadan ayrılırken cesur bir yüz takındığını görünce karardan açıkça hayal kırıklığına uğradı.

Love Island Chuggs veya Brad'den kim ayrıldı?

Chuggs, Rachel çiftleşirken gerçeklik şovundan ayrıldı Brad ile

29 yaşındaki lüks seyahat uzmanı, seçimini sadece 24 saat içinde yapmak zorunda kaldı. Dün geceki dramatik yeniden birleşme, Rachel'ın Brad'i seçtiğini ve Chuggs'ı çiftleşecek kimsesi olmayan villadaki tek bekar erkek olarak bıraktığını gördü.

Chuggs Aşk Adası kimdir?

23 yaşındaki Chuggs, Surrey'den geliyor ve ragbi oynuyor ve seyahat etmekten hoşlanıyor. Booby Buckets adında, kova şapkalarını özelleştiren bir işletmesi var. Love Islander, şirketini kardeşi Austin Wallis ile paylaşıyor. Şirketinin listesine göre, Chuggs'un adı aslında Oliver George Wallis .

Chuggs, Rachel'ın Brad'i paketledikten sonra gönderildi | Aşk Adası 2021

24 ilgili soru bulundu

Chuggs kiminle çiftleşiyor?

Pazar günkü bölümde, yeni çocuk Teddy Soares, Kaz Kamwi, Rachel Fenni, Sharon Gaffka ve Faye Winter ile saklanma yerinde dört hızlı randevuya çıkarak ilk kez sahneye çıktı. Ama Kaz'ın en iyi arkadaşı Liberty Poole'du. Jake Cornish - ona gerçek ızgarayı kim verdi?

Aşk Adası 2021'de geri mi dönüyor?

Love Island, bu gece son bir 2021 gösterisi için geri dönecek. 23 Ağustos Pazartesi 21:00 ITV2'de.

Hugo Aşk Adası'na mı atılıyor?

Orijinal Aşk Adası 2021 yarışmacısı Gösteri vahşi bir toplu boşaltmayı tamamladıktan sonra Hugo Hammond villadan atıldı. . Eski beden eğitimi öğretmeni, ortağı Amy Day, Clarisse Juliette ve Sam Jackson ile birlikte 5 Ağustos'taki bölümde villayı terk eden dört şanssız adalıdan biriydi.

Brad, Aşk Adası'ndaki evine mi gidiyor?

Ancak bu üç çift, güvende kalmaya yetecek kadar oy alamadı. ... Sonuçta en az oyu alan Brad ve Lucinda oldu ve devasa bir karar vermek zorunda kaldılar.

Brad kiminle evlendi?

Brad ve Lucinda

26 yaşındaki Brad McClelland, daha önce Faye ve Rachel ile birlikteydi, ancak o ve Lucinda Strafford, villaya bomba gibi girdikten sonra yakınlaştı.

Love Island'dan Brad terk mi edildi?

Brad McClelland, Love Island'dan atıldı . 25 yaşındaki işçi, Salı günü yapılan halk oylamasında en az uyumlu çift seçildikten sonra, ITV2 şovunun Çarşamba günkü bölümünde, ortağı Lucinda Strafford'un aşkı bulma şansına sahip olmasına izin vererek villadan uzaklaşmayı seçti.

Brad, Rachel'a ne dedi?

İlk haftanın sonunda bomba gibi geldiği zaman, Brad, başlangıçta birlikte olduğu kız olan Faye ile büyük bir düşüş yaşayan Rachel'a hemen çekildi. Rachel'a onun olduğunu söyledi. 'gerçekten onun tipi , ' ondan önce villada kimin kalacağına karar vermeden önce Chuggs omuzlarına düştü.

Rachel'ı kim seçer?

Love Island hayranları, villadakilerin yeni gelen Rachel Finni'yi seçmesiyle 'hayal kırıklığına uğradığına' inanıyor Brad McClelland Chuggs Wallis'in üzerinde.

Aşk Adası'ndan Brad nerede?

Aşk Adası'ndan Brad nerelidir? Brad'den Amble, Northumberland Kuzey Doğu İngiltere'de tarihi bir ilçe olan.

Brad veya Chuggs eve gidiyor mu?

Rachel, Brad'in anlamı ile çiftleşme kararını verdi. Chuggs villadan atıldı . Chloe Burrows da geçen hafta Hugo Hammond ile çiftleşmek için şok edici bir karar verdi, ancak bir arkadaşlık çiftinde. Hayranların Brad ile birleşeceğini düşünmelerine rağmen, bunu onu son ikide olmaktan kurtarmak için yaptı.

Brad, Casa Amor'a geri dönecek mi?

Brad'in şansı olsun ya da olmasın dönüş gösteriye, ayrıca son zamanlarda Günaydın İngiltere'de Lucinda'yı villadan ayrıldıktan sonra kesinlikle görmek istediğini açıkladı. Richard Arnold tarafından, Lucinda İngiltere'ye döndüğünde onunla buluşup buluşmayacağı sorulduğunda Brad, 'Kesinlikle.

Lucinda Brad'le mi ayrıldı?

ICYMI, Brad şovdan neredeyse iki hafta önce ayrıldı , o ve Lucinda halk tarafından en az uyumlu çift olarak seçildiğinde. Aralarından hangisinin ayrılacağını seçmek zorundaydılar. Günler sonra, Lucinda Aaron Francis ile yeniden bir araya geldi, ancak çift daha sonra halk oylamasıyla terk edildi.

Love Island'dan sonra Brad'e ne oldu?

Aşk Adası 2021

' ... Ve bir radyo röportajında ​​Brad, Aşk Adası'nın dışında Lucinda ile bir şeyler yapmaya geldiğinde kendini destekleyeceğini söyledi. Northumberland'li delikanlı villadan ayrıldığından beri sevgilisiyle tekrar bir araya gelmek için Amble'daki evine geri dönmüştür. büyükanne Joyce ve uzun zamandır kayıp olan kız kardeşiyle de tanışmıştır.

Hugo ve Amy, Love Island'dan hala birlikteler mi?

Çift villadan birlikte atıldıkları için, bir dizi etkinliğe katılarak ayrılmazlardı. Ancak, sürmesi değildi, çünkü çift ​​şimdi ayrıldı Jourdan, Danny'nin 'sadakatsiz' olduğunu öne sürdükten sonra. Danny, Jourdan'ı aldattığını reddetti.

Hugo neden Aşk Adası'nda değil?

Çarpık ayakla dünyaya gelen ve bedensel engelli ilk Aşk Adalısı olan 24 yaşındaki villadan atılma riski altında kaldı halk onu ve partneri Amy Day'i favori çiftlerinden biri olarak seçmedikten sonra.

Hugo'nun nesi vardı?

Love Island'ın ilk fiziksel engelli yarışmacısı olarak Hugo, 'yavru ayak' olarak bilinen duruma sahip olmanın nasıl bir şey olduğunu tartıştı. Konjenital Talipes Ekino-Varus Doğumda meydana gelen bir durumdur ve bir çocuğun ayaklarından birinin veya her ikisinin ayak parmaklarının altında ve altında kıvrıldığını görebilir.

Aşk Adası 2022'de geri mi dönüyor?

Aşk Adası 2022'de geri dönecek , ve katılmak için ülkenin dört bir yanından canlı bekarlar arıyoruz. Peki ne bekliyorsun? Aşı alın ve bize ilgilendiğinizi gösterin! 'Adalılarımız bir kez daha aşkı bulma umuduyla muhteşem bir lüks villada ikamet edecekler.

Millie ve Liam hala birlikteler mi?

Love Island kazananları Liam Reardon ve Millie Court villa sonrası planlarını değiştirdiler ve sonuçta birlikte hareket edecekler . Başkent Güney Galler'de konuşan çift, artık Millie'nin memleketi Essex'te diğer yarışmacılarla ayrı ayrı yaşamayacaklarını açıkladı.

Paige ve Finn hala birlikteler mi?

Çift, geçen yaz karantina sırasında birlikte taşındı ve hala birlikteler . Liverpool'a göre Echo Finn, çift Manchester'a taşınmaya karar vermeden önce Paige'in West Lothian, İskoçya'daki evine taşındı.

Aşk Adası'nı kim seçecek?

İkinci bölümde, Will ve Cinco kendi seçtikleri kızlarla çiftleşmeyi başardılar, yani iki kadını çiftlerinden çalacaklardı. Oyunlarla ve kızları tanımayla geçen bir günün ardından Will, kızlarla çiftleşmeyi seçti. kıra , Cinco ise Cashay ile çiftleşmeyi seçti.