Ay ışığında hasta olan görev nasıl elde edilir?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Reginald Dare
Puan: 4.2/5(6 oy)

Mezarlık kuzeyde, şehri çevreleyen duvar ile ilk bina arasında, seyahat ettikten sonra Falkreath'e doğru yürürken. Mathies'i öldürdüyseniz veya bir ejderha öldürmeyi başardıysa, Muhafız kışlasının altındaki Falkreath Zindanına gidin ve konuşun. Sinding'e arayışı başlatmak için.

Hem Ring of Hircine hem de kurtarıcıların saklanmasını sağlayabilir misin?

Aslında her iki Yüzüğü de alabilirsiniz. Hirsin , ve Kurtarıcı'nın Postu, bu görevin dinlenmesi nedeniyle tek bir kurtarışta.

Görevden sonra Hircine'nin yüzüğünü nasıl alırsınız?

Ejderdoğan, ' görevini tamamladıktan sonra bölgeden çıkarsa, hem Hircine'nin Yüzüğü hem de Kurtarıcı'nın Postu alınabilir. Ill Met by Moonlight ' ve yüzük Hircine'den alınırsa, Dragonborn tekrar görev alanına girebilir ve kurtadamı öldürebilir, bu da Kurtarıcı'nın Postunun Dragonborn'a verilmesine neden olur.

Falkreath görevine nasıl başlarım?

Almak için, yapmanız gerekir şu anki Falkreath Kontu'na ilk yardım . Siddgeir Kont ise, önceki görev genellikle bir Haydut Liderini öldürmek olacaktır; Ancak, Bitmeyen Sezon sırasında Falkreath'ten atıldıysa ve Neugrad Kalesi Savaşı'ndan sonra yeniden göreve getirildiyse, bu göreve başlamak için yeterlidir.

Sinding'i yedeklersem ne olur?

Eğer kurtulursa, Sinding öyle görünüyor sonunda canavar kanını kontrol edemiyor . Sinding'i kurtarma seçeneği alınırsa, Dragonborn dönüp onu da öldürerek görevi her iki şekilde de tamamlasa bile, daha sonra rastgele bir karşılaşmada yerel kaleden bir muhafızla savaşan düşman bir kurt adam olarak ortaya çıkabilir.

Skyrim: Ay ışığı arayışında izlenecek yol ile tanıştım

44 ilgili soru bulundu

Sinding'i ayırmalı mıyım?

Sinding'i öldürme . Bunun yerine avcıları öldürmesine yardım edin. Hircine, Sinding'i öldürmeni söyleyecek. Şimdi çıkın ve Hircine, Sinding'i öldürüp öldürmediğinizi sormak için bekarlığa veda ihtişamıyla tekrar görünecek.

Bir takipçi olarak Sinding'e sahip olabilir misin?

Bu mod, Daedric arayışı Ill Met By'ın karakteri olan Sinding'i yapar Ay ışığı , takipçi.

Jarl of Falkreath görevini nasıl alabilirim?

Falkreath'deki Jarl's Longhouse'a gidin ve Siddgeir ile konuşun Bu arayışa başlamak için. Oradaki lideri öldürmek için Dragonborn'u parlak bir zindana gönderecek. Sadece haydut liderinin öldürülmesi gerekiyor, ancak bu, onun kölelerini öldürmeyi kolaylaştıracaktır.

Falkreath'in Thanesi olmak için ne yapman gerekiyor?

Falkreath Hold (Başkent: Falkreath)

  1. Bir şişe Siyah Briar Mead alın.
  2. Jarl ile tanış, Siddgeir. Jarl Siddgeir, seviyelerine bağlı olarak oyuncudan kendisine bir şişe bal likörü getirmesini isteyebilir. ...
  3. Kont, parlak bir yerdeki Haydut Liderini öldürmeni isteyecek. ...
  4. Jarl sizden üç vatandaşa yardım etmenizi isteyecek. ...
  5. Thane ol.

Falkreath'e nasıl ulaşırsınız?

Falkreath Hold, başkenti Falkreath olan Skyrim'in en güneydeki ikinci kalesidir. Başlangıçta İmparatorluk Lejyonu ile bağlantılıdır, ancak tarafından ele geçirilebilir. Fort Neugrad'dan Kurtarma'yı tamamladıktan sonra Stormcloaks .

Hircine'nin yüzüğünü bende alabilir miyim?

Sinding'i öldürürseniz, Hircine Yüzüğü'nü kaybedersiniz, sadece yerine Kurtarıcı Postu alırsınız. Sinding'in peşinden gelen avcıları öldürmesine yardım ederseniz, Hircine tarafından ödüllendirileceksiniz. yüzüğü tutmasına izin veriliyor , lanet kaldırıldı.

Kana susamışlık yüzüğü nasıl elde edilir?

Kazanma. Bu Dragonborn bir kurt adamsa Majni tarafından Frostmoon Crag'da satılır . Bu yüzük, Majni tarafından satılan diğer yüzüklerle birlikte, oyun içinde yaklaşık bir hafta sonra satılmak üzere envanterinde yeniden ortaya çıkacak.

Hem Hircine'nin yüzüğünü hem de Savior's Hide ps4'ü nasıl edinirsiniz?

Hircine seninle konuşacak ve yüzüğü sana verecek. Kaybolduktan sonra mağaraya geri dönün ve Sinding'i öldürün. Öldüğünde vücudunu yağmala ve 'cilt onu' seçin seçenek. Hircene yeniden ortaya çıkacak, sizinle tekrar konuşacak ve size Hide verecek.

Ill Met by Moonlight'ta her iki ödülü nasıl alırsınız?

PC PS4 Her iki ödülü de almanın başka bir yolu önce avcıları Sinding ile öldürmek, sonra yüzüğü avcıların cesetlerinden birine yerleştirmek (herhangi bir konteyner çalışır ancak bir ceset hemen bulunur). Sinding'i öldürün ve ilk ödül için derisini yüzerek yüzüğü alın ve mağarayı terk edin.

Kurt adam değilsen Hircine Yüzüğü işe yarar mı?

The Ring of Hircine sizi otomatik olarak kurt adam yapmaz : sadece size günde bir ek zamanı dönüştürme yeteneği verir1, ancak yalnızca zaten likantropiniz varsa. Lycanthropy ile anlaşmanın tek yolu, Yoldaşları aramaktır.

Vampir lordu olduktan sonra kurt adam olabilir misin?

Dawnguard'da Lycanthropy'den kurtulursan ya da bir vampir lordu olursan Aela ile konuşabilir ve seni tekrar bir Kurtadam yapabilir ve tam tersi vampirliğinizi ortadan kaldırır. Yeniden Vampir Lordu olmak istiyorsan Serana ile konuş.' DLC olmadan, Lycanthropy'den kurtulduğunuzda.

Skyrim'de Yüksek Kral olabilir misin?

The Elder Scrolls V: Skyrim

Oldukça basit bir soru. Hemen hemen her tutuşta en iyi kişi olabilirsiniz . Yüksek kralın pürüzlü tacını talep edebilirsiniz. ... Özellikle de, kendisine yüksek kral unvanını verecek olan yüksek kralın eski tacını, mülkiyet hakkı olarak sunabilmesi gerçeğiyle.

Tüm kalelerin Thane'si olduğunuzda ne olur?

Thane Olmanın Faydaları[değiştir]

Size kişisel bir housecarl takipçisi verir (varsa) . Size şehrin sembolik bir silahını verir. Muhafızlar, 2000 altından daha az ödül (bekleme başına bir kez) affedecektir.

Skyrim'deki nadir hediyeler arayışına nasıl başlarım?

Bunlar:

  1. Torbjorn'a bir Arkay Muskası getir.
  2. Siddgeir'e bir Kara Briar Mead getir.
  3. Ysolda'ya bir Mammoth Tusk getir.
  4. Sentinel'de One Night Falls'u Rustleif'e getir.
  5. Lami'ye Simyacıların Şarkısını getir.
  6. Aldis'e bir Ayna getir.

Jarl of Falkreath size hangi görevi veriyor?

Kendi Evinizi İnşa Edin. Şu anki Jarl of Falkreath ile konuşun. İç savaş durumuna bağlı olarak bu, Siddgeir veya Stuhn'dan Dengeir olabilir. Jarl verecek Dragonborn, bir haydut öldürmek için parlak bir arayış ve bu görev tamamlandıktan sonra Falkreath Hold'da arazi satın almalarına izin verin.

Jarl of Falkreath'den hangi seviyede mektup alıyorsunuz?

Hearthfire yüklediyseniz, o zaman seviye 9 , bir kurye, Jarl of Falkreath'den bir mektup teslim edecek.

Falkreath'te neden mülk satın alamıyorum?

Kontörden ev almıyorsun, onun kahyasından satın alırsın . Ek olarak, Siddgeir jarl olduğunda, ondan Haydut Liderini Öldür görevini tamamlamanız gerekir. Bunu yaptıktan sonra, kahyası araziyi satın almanıza izin verecek.

Sinding skinini nasıl alabilirim?

Cilt 'Ill Met by Moonlight görevi sırasında Sinding'i öldürerek elde edilebilir .' Bundan sonra, Sinding'in insan formunda bir hayalet olarak cesedin yanında görünen Hircine'ye teslim edilmesi gerekiyor. Prense verildiğinde, Kurtarıcı Postu'na dönüştürülür.

Kurtarıcı'nın Postu iyi mi?

kullanışlılık Zehir ve büyü direnci nedeniyle bu zırh Falmer'a karşı etkilidir. Ejderdoğan bir Kızıl Muhafız, Bosmer veya Simya perk Snakeblood'a sahipse, Kurtarıcı'nın Postu giyiyorsa Zehire karşı %100 direnç sağlar (%85'lik etkin sınıra kadar).

Sinding'i hapiste nasıl yüzersiniz?

Sinding ile konuşun ve Lanetli Ring of Hircine'i Bloated Man's Grotto'daki bir sandığa koyun veya bir takipçinize verin. Grotto'dan çıkın ve Yüzüğü Hircine Aspect'ten alın. Geri dön, Sinding'i öldürmek ve Kurtarıcı'nın Postunu almak için vücudundan deriyi alın.