Puf topları aramızda mı yaptı?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Jake Ryan
Puan: 4.2/5(10 oy)

Biz esas olarak Washington, ABD merkezli küçük bir indie stüdyosuyuz. 2015 yılında oluşturuldu , 2018'in sonlarında Aramızda tam zamanlı bağımsız çalışmaya başlayana kadar, yayınlanmamış birkaç oyunda (Kaka Haftasından bahsetmiyoruz) yarı zamanlı çalıştık. Üzerinde çalıştığımız diğer oyunlar arasında Dig2China ve The Henry Stickmin Collection yer alıyor.

Puf topları United, Aramızda mı yaptı?

InnerSloth'un kurucu ortağı (@innerslothdevs) Henry Stickmin Serisinin yaratıcısı (discord.gg/innersloth ) ben Aramızda'nın yaratıcılarından biri (@arasında Oyun)!

Bize puf toplarını kim yaptı?

Marcus Bromander , çevrimiçi olarak PuffballsUnited olarak bilinir, Innersloth'un kurucu ortağıdır ve 9 Eylül 1990'da doğdu. Aramızda bulunan üçüncü harita olan Polus'un yaratıcısıdır. Ayrıca Amy Liu ile birlikte Aramızdaki sanatın çoğunu yapıyor.

Henry Stickmin'in yaratıcısı Aramızda mı yarattı?

İç çamaşır Redmond, Washington merkezli bir video oyun geliştirme stüdyosudur ve en çok da Between Us ve The Henry Stickmin Collection oyunlarını yaratmasıyla ünlüdür.

Aramızda'nın yaratıcısı kim?

Orman Willard, ayrıca ForteBass online olarak bilinen 31, bir oyun geliştiricisi ve geçen yılın sonlarında dünya çapında yarım milyar oyuncuyla zirveye ulaşan Viral hit Between Us'ı yaratan üç kişilik bağımsız oyun şirketi InnerSloth'un kurucu ortağıdır.

Aramızdaki sesler aslında böyle yapıldı

40 ilgili soru bulundu

Aramızda Nisan 2021 ölüyor mu?

Tayvanlı-Kanadalı yayıncı, bir dönemin sona erdiğini düşünüyor. Aramızda güneş altında bir an vardı, ancak işler değişti 2021 . ... Esasen Aramızda döneminin sonu olacak ve ardından birkaç ay hiçbir şey yapmamakla geçecek.

Neden Aramızda ölüyor?

Ne yazık ki, oyun nedeniyle temel tasarım kendini iyi ödünç vermiyor uzun süreli ilgi ve küçük geliştirme ekibinin hızlı güncellemeler oluşturamaması nedeniyle, o zamandan beri vızıltı önemli ölçüde azaldı. Aramızda sadece solmaya devam edecek.

Aramızda Innersloth güvenli mi?

Herhangi bir güvenlik özelliği var mı? Innersloth bir Ana Portal ekledi – bir hesap oluşturmak zorunlu olmasa da, yapmamaya karar verirseniz bazı özellikler kilitlenecektir. Güvenlik önlemleri, Aramızı herkes için daha güvenli hale getirmeyi amaçlıyor ve özellikle 13 yaş ve altı çocuklar.

Innersloth neden Aramızda yaptı?

Innersloth, Aramızda'yı harika bir oyun haline getirmeyi başardı. oyunun temel unsurlarına odaklanın . ... Oynanışa bu vurguyu yaparak, Between Us, oyuna pazarlama veya reklamın bir sonucu olarak değil, organik olarak çeken bir izleyici kitlesini çekmeyi başardı.


Aramızda kaç satış var?

Tüketici harcamaları söz konusu olduğunda, Aramızda 86 milyon dolar ilk üç yılı içinde. İndirmelerle aynı şekilde, en yüksek oyuncu harcama oranı Ekim 2020'de 24,5 milyon dolardı.

PuffballsUnited kaç yaşında?

Marcus Bromander (doğum: 9 Eylül 1990 (1990-09-09) [ 31 yaş ]), çevrimiçi olarak daha iyi bilinen adıyla PuffballsUnited, popüler oyun dizisi Henry Stickmin'i yaratmasıyla tanınan İsveçli-Amerikalı bir sanatçı, animatör ve seslendirme sanatçısıdır.

Innersloth ve puffballs aynı şey midir?

Innersloth'ta bir sanatçı, animatör ve oyun tasarımcısıyım. Beni Henry Stickmin Series'in yaratıcısı Puffballs United olarak tanıyor olabilirsiniz! Aramızda çalıştım ve yakın zamanda Henry Stickmin Koleksiyonunu bitirdim. ... Yan tarafta çok fazla oyun oynuyorum.

Bizi kim şişiriyor?

Caroline 'Yüz' (doğum: 18 Eylül 1998 (1998-09-18) [22 yaşında]), daha çok çevrim içi olarak Captain Puffy (eski adıyla UniClad) olarak bilinir), Aramızda ve Minecraft oyun içeriğiyle tanınan Amerikalı bir YouTuber ve Twitch yayıncısıdır. ayrıca eski bir Origins MCRP Üyesidir. New York, New York'ta yaşıyor.


Aramızda nasıl popüler olduk?

Aramızda tüm doğru kutuları işaretledim

Mafya tarzında masa oyunları daha popüler hale geliyordu ve Aramızda - bu konsepte bir tür video oyunu dönüşü - avantaj elde etmeye hazırdı. Twitch yayıncıları da oyunun daha geniş bir kitleye ulaşmasına yardımcı oldu; çok oyunculu bir unvanın kalıcı bir güce sahip olmasını sağlamak için çok önemli bir bileşen.

Henry Stickmin 6 olacak mı?

Görevi tamamlamaktır altıncı ve son maç Henry Stickmin serisi. The Henry Stickmin Collection ile birlikte 7 Ağustos 2020'de Steam'de yayınlandı.

Şimdi aramızda özgür mü?

2020'nin en popüler çok oyunculu oyunlarından biri olan Aramızda, Epic Games Store'da artık ücretsiz . ... Oyun, platformlar arası çok oyunculu seçeneği desteklediğinden, diğer kullanıcıların oyunu PC'de oynaması size katılmak için önemli değildir.

Aramızda hala popüler mi 2021?

Temmuz 2021 itibariyle, Aramızda Steam'de 10.000 ila 20.000 oyuncu arasında oyun içi Steam Grafiklerine göre herhangi bir zamanda. ... Özellikle oyunun mütevazi başlangıcıyla karşılaştırıldığında kesinlikle küçük bir sayı olmasa da, Eylül 2020'de Steam'de yaklaşık 400.000 oyuncuya sahipti.


Şu anda Aramızda oynayan kaç kişi var?

Eylül 2020'de Aramızda 60 milyon günlük aktif oyuncu , büyük çoğunluğu iOS ve Android'de oynuyor.

Aramızda 8 yaşındakiler için uygun mu?

Aramızda ilgi çekici ve sosyal bir oyundur ve çocukların arkadaşlarıyla bağlantı kurmasının eğlenceli bir yolu olabilir. Apple Store, Aramızda olduğunu öne sürüyor dokuz yaş ve üstü çocuklar için uygun , nadiren karikatürize şiddet ve korku temaları nedeniyle.

ABD neden bu kadar bağımlılık yapıyor?

Bir kez içine girdin mi, oyun inanılmaz derecede bağımlılık yapıyor , özellikle her oyunun oldukça kısa olduğunu düşünürsek. Oyunun büyük bir kısmı, bir ceset bildirildikten sonra kimin oy kullanacağını diğer oyuncularla tartışıyor. Bu, Sahtekarın Mürettebat Arkadaşlarını kandırmak için yalan söylemesini ve ikna edici bir mazeret bulmasını gerektirir.

Aramızda neden adımı değiştiremiyorum?

Teoride, basit bir çözümü olan basit bir problem – bir hesap oluşturursun , giriş yapın, sol üst köşedeki resme tıklayın, ardından karakterin altındaki isim değiştir seçeneğini seçin. Sorun şu ki, birçokları için Aramızda hesabı oluşturulamıyor.


arasında ölüyor mu?

Aramızda, izleyici sayısında istikrarlı bir düşüşe tanık oldu, bu da bir öneri olarak algılanabilir. oyun patlamasından sonra yavaş yavaş ölüyor 2020'de. ... Bununla birlikte oyun, Eylül ayında Twitch'te 147 milyon saat görüntülenerek ve ortalama eşzamanlı izleyici sayısı 204.000'i aşarak zirveye ulaştı.

Aramızda mı düştü?

Ekim 2020, Ortalama 176.453 Aramızda Steam oyuncusu gördü. düşmüş son 30 gün içinde 11.760'a. Aramızda'nın düşüşüne neden olan iki ana faktör vardır ve bunlar birbiriyle bağlantılıdır.

PUBG ölü bir oyun mu?

Evet, o çoktan öldü . PUBG Lite kapanıyor ve gelecekte oynanamayacak. ... PUBG'de oyuncu sayıları düşse de, oyuna düzenli olarak birçok yeni içerik geliyor.