psn'de ps4 hesabı oluştur?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Ila Oberbrunner Jr.
Puan: 4.8/5(50 oy)

  1. Ana ekrana gidin ve profil resmini seçin.
  2. Kullanıcı Değiştir > Kullanıcı Ekle > Başlayın'ı seçin.
  3. Oturum açma ekranından Hesap Oluştur'u seçin.
  4. Gerekli bilgileri girin.
  5. Eposta adresinizi doğrulayın. Doğrulama mesajı için e-postanızı kontrol edin.

PS4'te PSN hesabımı nasıl doğrularım?

  1. Ayarlar > Hesap Yönetimi > Hesap Bilgileri > Güvenlik > 2 Adımlı Doğrulama'ya gidin.
  2. 2SV'yi açmak için Etkinleştir'i seçin.
  3. Doğrulama kodunu nasıl almak istediğinizi seçin: Kimlik Doğrulayıcı Uygulaması veya Kısa Mesaj: Kimlik Doğrulayıcı uygulaması. ...
  4. Onay kodunu giriniz.
  5. Yedek Kodlarınızı kaydedin.

PSN hesabımı birden fazla PS4'te kullanabilir miyim?

PlayStation Plus'ta Aile Paylaşımı nedir? ... Yani PS4'teki bir hesapta PS Plus olduğu sürece ve o konsol için birincil hesap olarak ayarlandığında, o konsolda başka bir PlayStation Network hesabıyla oturum açan herkes bu avantajların çoğunu paylaşabilir ve onunla ilişkili tüm dijital oyunları oynayabilir.

PS4'te PSN ile nasıl iletişim kurabilirim?

Tel.: 1-800-345-7669 .

PSN'den ban nasıl kaldırılır?

Telefonunuzdan veya bilgisayarınızdan farklı bir PlayStation 4 veya tarayıcıda oturum açmayı deneyin. Orada oturum açabiliyorsanız ancak konsolunuzda değil, sorun hesabınızda değil PlayStation'ınızda olabilir. PlayStation'a bir 1-800-345-7669 numaralı telefonu arayın .

Kılavuz: PSN hesabı nasıl oluşturulur?

20 ilgili soru bulundu

PSN'im neden yasaklandı?

PlayStation'dan yasaklanma nedenlerinden bazıları şunlardır: diğer oyunculara iftira atmak ve oyunların yasa dışı paylaşımı . PlayStation hesabınız geçici olarak yasaklanır veya askıya alınırsa, PlayStation Network'te her oturum açmaya çalıştığınızda bir hata mesajı görürsünüz.

2 adımlı doğrulama olmadan PSN hesabımı nasıl kurtarırım?

2 Adımlı Doğrulama kodunu alamıyorsanız ve 2 Adımlı yedek kodunuz yoksa hesabınızı kurtarmak için yardıma ihtiyacınız olacaktır. Çevrimiçi kimliğiniz (kullanıcı adı) ve oturum açma kimliğiniz (e-posta adresi) ile bize ulaşın .

İki adımlı doğrulamayı nasıl atlarım?

Bir hesabı kurtar

  1. Google Yönetici konsolunuzda oturum açın. ...
  2. Yönetici konsolu Ana sayfasından Kullanıcılar'a gidin.
  3. Listede istediğiniz kullanıcıyı tıklayın. ...
  4. Güvenlik'i tıklayın.
  5. 2 adımlı doğrulamayı tıklayın. ...
  6. Yedek Doğrulama Kodlarını Al'ı tıklayın.
  7. Doğrulama kodlarından birini kopyalayın.
  8. Bitti'yi tıklayın.

PlayStation ile nasıl iletişim kurabilirim?

Aramak 1-800-345-7669 acil yardım için PlayStation'ı aramak için. 8:00 ile 20:00 saatleri arasında PlayStation'ın müşteri desteği için ücretsiz uluslararası numarayı çevirmek için herhangi bir telefonu kullanın. Doğrudan bir temsilciyle konuşabilmeniz için PST.

PS4 hesabımı 2 PS4'te alabilir miyim?

PS4 Pro'da PS4 Plus hesabınızla oturum açın ve normal şekilde oynayın. Eski PS4 konsolunda, alt hesap kullanıcıları oturum açar ve artık oyunları birlikte oynayabilir, parti yapabilir, başka bir yerde çevrimiçiymiş gibi birbirinizin arkadaşı olabilirsiniz. Bir not, ile aynı anda yalnızca bir konsola giriş yapabilirsiniz PS4 Plus hesabınız.

PS4 hesabıma başka bir PS4'te giriş yapabilir miyim?

İster yeni bir PS4 konsolunda mevcut bir PSN hesabına giriş yapıyor olun, ister birisi için yeni bir hesap oluşturuyor olun, PS4'ünüze hesap eklemek kolaydır. aslında sen doğrudan birincil giriş ekranından yapabilir .

Aynı PSN hesabını PS4 ve PS5'te kullanabilir miyim?

PS4 konsolunuzda zaten bir hesabınız varsa, PS5 konsolunuz için aynı hesabı kullanabilirsiniz . PlayStation Plus aboneliğiniz, kupalarınız, arkadaşlarınız ve diğer bilgileriniz PS5 konsolunuzla senkronize edilir. ... Artık web tarayıcınız, PlayStation Uygulamanız veya konsolunuz aracılığıyla PlayStation Network'te oturum açabilirsiniz.

E-postamı PlayStation'da nasıl doğrularım?

  1. Ayarlar > Hesap Yönetimi > Hesap Bilgileri > Oturum Açma Kimliği'ne gidin ve parolanızı girin.
  2. Yeni oturum açma kimliğinizi (E-posta Adresi) girin ve Onayla'yı seçin.
  3. Yeni e-posta adresinize yeni oturum açma kimliğinizi doğrulamanızı isteyen bir e-posta alacaksınız. Bu e-postadaki Şimdi Doğrula düğmesini tıklayın.

OTP atlanabilir mi?

Kullanıcı gerekli OTP doğrulamasını atlayabilir bir restoran ile sipariş verirken. Kullanıcı rastgele bir sayı verebilir ve OTP isteğini engelleyebilir. ... Benzer şekilde, son sipariş verme talebini durdurarak, restoran ile numarayı değiştirebilir ve N sayıda sipariş verebilirsiniz.

Telefonunuzu kaybederseniz iki faktörlü kimlik doğrulama nasıl çalışır?

Yedek kodlarınızı kaydetmediyseniz ve 2FA için kullandığınız telefonu kaybettiyseniz – eski numaranızı yeni bir telefona aktarmak için telefon şebekenizi aramayı deneyin . Bunun için yeni bir SIM karta ihtiyacınız olacak ve etkinleştirilmesi bir veya iki gün sürebilir.

Telefon olmadan doğrulama kodunu nasıl alabilirim?

Akıllı telefonunuz varsa ancak İnternet erişiminiz yoksa, şunları yapabilirsiniz: Google Authenticator uygulamasını kullanın - önceden indirmeniz gerekecek - basılı kodlar veya telefon görüşmeleri yerine Android, BlackBerry veya iOS için kodlar almak için. Personal Tech, bilgisayar tabanlı teknolojiyle ilgili soruları

PSN'de 2 adımlı doğrulama numaramı nasıl değiştiririm?

[Ayarlar] > [Hesap Yönetimi] > [Hesap Bilgileri] > [Güvenlik] > [2 Adımlı Doğrulama] > [Durum] > [Etkin Değil] öğesine gidin. O zamanlar [2 Adımlı Doğrulama] > [Durum] öğesini seçin > [Aktif] ve yeni numaranızı ekleyin.

2 adımlı doğrulama ps4'te nasıl çalışır?

Nasıl çalışır. Bir bilgisayarda, mobil cihazda veya tablette veya PlayStation konsolunuzda oturum açma kimliğinizi ve şifrenizi girdiğinizde, biz' cep telefonunuza benzersiz bir doğrulama kodu gönderecek bu, yalnızca sizin başarıyla oturum açabileceğiniz anlamına gelir.

Küfür ettiğiniz için PSN'den yasaklanabilir misiniz?

Rağmen PlayStation, PlayStation'da oynarken küfür eden veya küfür eden kişileri yasaklıyor , kalıcı bir yasakla başlamazlar. ... Playstation'da yasaklanma konusunda endişeleriniz varsa ve Xbox'a geçmek istiyorsanız, buraya tıklayarak en yeni Xbox konsoluna ulaşabilirsiniz.

PlayStation yasağı kaldırılabilir mi?

PlayStation Network'teki her askıya alma, PlayStation Safety personelinin kapsamlı bir araştırmasının sonucudur. Sonuç olarak, askıya alma işlemleri nihaidir ve aşağıdaki durumlar dışında temyiz edilemez: Bir hesap borcunuz nedeniyle askıya alınmadıysanız. Bu bakiyeyi ödedikten sonra kaldırılacak .

PSN hesabımı nasıl kurtarırım?

İlk önce üzerine tıklamanız gerekecek Oturum Açmada Sorun seçeneği giriş sayfasında. Buraya geldikten sonra, daha fazla bilgi için Sony tarafından size e-posta gönderilebilmesi için bir e-posta adresi sağlamanız gereken parolanızı sıfırlama işlemini gerçekleştirin. Bunu yaptıktan sonra, hesabınıza geri dönebilmelisiniz.