Lol'de promosyonlar bitti mi?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Ursula Koelpin DVM
Puan: 4.2/5(9 oy)

Ligi Legends, Sezon 11'deki bölüm promosyonlarını resmen kaldırdı . Yeni dereceli sezon 8 Ocak'ta başladı ve oyuna büyük bir değişiklik getirdi. Sezon 11'den itibaren, bölümler arasındaki promo serisi oyundan kaldırılır.

Promosyonların süresi doluyor mu?

Promosyon serisinin süresi Gümüş ve Altın hariç tüm seviyeler için sona erebilir . Platinum promosyonlar için, seriniz iptal edilmeden ve LP düşüşü başlamadan önce promosyon oyunlarınızı tamamlamak için 28 gününüz var.

LOL promosyonlarını kaybederseniz ne olur?

kabaca eşdeğer LP kaybedersiniz sen olsaydın ne olurdu promosyonlarda yoktu. Dolayısıyla, bir kayıp için ~10 LP kaybederseniz ve bir galibiyet için ~10 LP kazanırsanız, seride 1-2 giderseniz yaklaşık 90 LP veya 0-2 giderseniz 80 LP civarında olmayı makul bir şekilde bekleyebilirsiniz.

Ligde promosyonları neden atladım?

Mevcut klasmanınızdan en az 1 Kademe daha yüksek bir MMR'ye sahip olmalısınız. . Örneğin, gümüş 5 iseniz ancak Altın 4 Oyuncunun gizli Elo'suna sahipseniz, 100 LP'ye ulaştığınızda anında bir sonraki bölüme terfi edeceksiniz.

Ligde neden promosyonlar var?

Bir sebep verdiler. Riot Promosyon Oyunlarına göre var normal oyunlardan daha heyecanlı ve stresli oldukları için .

BÜYÜK SIRALAMALI GÜNCELLEME: Promosyonlar GONE + Cezaları Bildir ve DAHA FAZLASI - League of Legends

28 ilgili soru bulundu

Promosyonlarda ücretsiz bir kazanç elde ediyor musunuz?

Sen bedava kazanmak . Promosyon Yardımcısı, Altın ve altındaki promosyonlar için hala orada.

LoL promosyonları nelerdir?

Terfi. Kendi bölümlerinde 100 LP'ye ulaşan oyuncular promosyon serisi adı verilen bir dizi oyunu otomatik olarak başlatır. Bir kademe içinde terfi ederken, bu oyunlar en iyi üç oyundur; Yeni bir aşamaya terfi ederken, bu oyunlar en iyi beş oyundur.

Katman promosyonlarını atlayabilir miyim?

Yapamazsınız, bölüm atlayabilirsiniz ama asla aşamaya geçemezsiniz. Seviye promosyon serisini yapmanız gerekecek . Bundan sonra mmr hala yeterince yüksekse bölmeye atlamaya devam edeceksiniz.

Plat promosyonlarını atlamak mümkün mü?

Promosyonları asla atlamazsın . MMR'niz yeterince yüksekse iki kademeye çıkabilirsiniz, ancak yine de promo serisini yapmanız gerekiyor. IE Altın 5'ten Altın 3'e, Altın 3'ten Altın 1'e, ancak altından plat'a gidiyorsanız 2'ye çıkamazsınız.


Promosyonları Diamond'a atlayabilir misin?

Promosyonları atlayamazsınız elmas için.

Plat liginde çürüyebilir misin?

Çürüme sadece Elmas ve üzeri oyuncularda görülür , yani Demir, Bronz, Gümüş, Altın veya Platin'deyseniz bu bölümü atlamaktan çekinmeyin!

Nasıl bu kadar çok LP kaybederim?

sahip olmalısın olumsuz kazanma oranı. MMR'ınız gerçek bölümünüzden daha düşük olacaktır ve lp kazancınız ve kaybınız sizi doğal olarak doğru bölüme yerleştirmeye çalışıyor. Daha fazla oyun kazanmaya başlarsanız, lp kaybınız/kazançlarınız arasındaki marj küçülür.

Galibiyet başına ne kadar LP alıyorsunuz lol?

Aldığın ilk galibiyet sana verecek 1 LP ya da öylesine ...100LP'ye sahipsin, 2w/0l sonra bir maçı bıraktın. MMR'ınız 2 galibiyet arttı ama hala 100LP'niz var. Bir sonraki maçta (terfi serisinden sonra) ~28LP kazanacaksınız.


Promosyonların süresi doluyor mu?

Evet, promosyon kodlarının süresi doluyor . Bir promosyon kodu aldıysanız, promosyonun geçerli olduğu tarih teklifin kendisinde listelenecektir. Kodlar son kullanma tarihinden sonra kullanılamaz.

Promosyonlar ne kadar sürer?

Promosyonlar genellikle şuradan çalıştırılır: 15 ila 60 saniye , 30 saniyelik noktalar en yaygın olanıdır, ancak bazıları ara sıra beş saniye kadar kısa veya 90 saniye kadar uzun sürer.

Gümüşten altına promosyon var mı?

bu Gümüş ve Altın gibi sıralar arasındaki promosyon serileri aynı kalıyor . Oyuncuların bir sonraki aşamaya geçmek için beş seriden en iyi üçünü kazanmaları gerekecek.

Silver 2'den gold5'e geçebilir misin?

imkansız çünkü Bronz 1 olan ve Diamond MMR'ye sahip bazı insanlar var. Promosyonlarını atlatırlar ve kaybederler.


Promosyonlarda MMR kaybeder misiniz?

Hayır, MMR'ınız düşmez ve hareketsizlikten dolayı da azalmaz. . Gerçekten MMR'nizi etkileyen tek şey kazanmak ve kaybetmektir. Geçen Sezona kadar Sıradan Kurtulma, bir terfiye katılarak ve ardından bir oyunu kazanıp diğerini atlatarak Lig sistemini 'trollemek' için kullanılıyordu.

Promosyonlardan kaçmak buna değer mi?

Terfi serisindeyken bir şampiyon seçiminden kaçarsanız, oyun kayıp sayılacak . Öte yandan, Sıralama maçlarınız sırasında kaçarsanız, oyun kayıp sayılmaz ancak son 16 saat içinde yaptığınız kaçma miktarına bağlı olarak LP cezası alırsınız.

Gold 2'den plat'a geçebilir misin?

Hayır sadece ligleri atlayamazsınız. eski altın 2'den plaka 5'e gidemezsiniz ama altın5'ten altın 3'e gidebilirsiniz.

Bayım nedir?

My Mister (İngilizce: My Mister; RR: Naui Ajeossi) bir 2018 Güney Kore televizyon dizisi başrollerini Lee Sun-kyun ve Lee Ji-eun'un oynadığı. Dizi Kim Won-seok tarafından yönetildi, Park Hae-young tarafından yazıldı ve Chorokbaem Media tarafından üretildi. 21 Mart - 17 Mayıs 2018 tarihleri ​​arasında tvN'de Çarşamba ve Perşembe günleri saat 21:30'da (KST) yayınlandı...


lol'de nasıl rank atlarsınız?

Bir sonraki dereceli aşamaya (Bronz'dan Gümüş'e) ulaşmak için oyuncuların Bronz 5 tümenleri ile Bronz 1'e ilerleyin . Bronzun zirvesine çıktıklarında, en iyi beş terfi periyoduna yerleştirilecekler. Bu süre zarfında 5 maçtan 3'ünü kazanın ve Gümüş 5'e yerleştirileceksiniz.

Promosyonlarda kaç galibiyete ihtiyacınız var?

Promosyonlar ve Seriler

Bir aşamada 100 LP topladığınızda, bir promosyon serisine girersiniz. Bir bölümü ilerletmek için 3 oyundan 2'sini kazanmanız gerekir. Bir aşamayı (Gümüş I'den Altın V'ye) ilerletmek için kazanmanız gerekir 3/5 .

LOL neden sıralandı?

Bunu söyleyen bir mesaj görüyorsanız dereceli kuyruk devre dışı , bu, League of Legends sıralamasının düştüğü anlamına gelir. Bu, ara sıra sunucuların kesintiye uğradığı veya güncellemelerin yayınlandığı zamanlarda olur. En sık planlanmamış sunucu kesintileri sırasında olur.