Prometheus, uzaylıya bir prequel miydi?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Bayan Bethany Mayer Jr.
Puan: 4.4/5(37 oy)

Sir Ridley Scott, BBC Radio 5'e canlı yayında yeni filminin Prometheus, 1979'daki hit Alien'ın bir prequel değil .

Prometheus, Alien'den önce mi sonra mı?

1. Prometheus (2012) Kronolojik olarak, Prometheus şu anki Alien kanonunun en eski filmi , orijinal franchise yönetmeni Ridley Scott'ın bu karanlık evrene farklı bir bakış atmak için geri döndüğünü görmek.

Alien ve Prometheus'u hangi sırayla izlemeliyim?

Bu seferki görüntüleme sırası:

  1. Prometheus (2012)
  2. Uzaylı: Sözleşme (2017)
  3. uzaylı (1979)
  4. Uzaylılar (1986)
  5. Uzaylı 3 (1992)
  6. Uzaylı: Diriliş (1997)

Prometheus, Alien vs Predator'ın ön bölümü mü?

AVP, Alien'ın ön kitabıdır. Prometheus, Predator'a bağlandı .

Prometheus'tan gelen gemi Alien'de mi?

Ridley Scott, Prometheus'u Alien'ın 'gevşek' bir prequel olarak faturalandırıyor. ... Prometheus'ta yer alan gemi aslında aynı enkaz değil Orijinal Alien ve Aliens filmlerinde görüldü.

Prometheus: Alien Prequel veya Alien Spin-off?

25 ilgili soru bulundu

Prometheus'ta kafa neden patladı?

Belirtildiği gibi, mühendis biyolojik ajan (kara yapışkan) tarafından enfekte edildi. Mühendisin kafasını uyarmaya çalıştıklarında patladı. çünkü madde, Charlie'ye verdiği tepki göz önüne alındığında agresif bir ajandır. , solucanlar ve diğer mühendis.

Prometheus hangi gezegende kurulu?

Prometheus gerçekleşir LV-223 , farklı ve farklı bir gezegen.

Prometheus'taki siyah şey neydi?

Jon Spaihts tarafından yazılan Prometheus'un önceki taslaklarındaki siyah sıvı, orijinal olarak çözülen böcekler gibi bir siyah bok böceği sürüsü kurban Mühendisi ve Xenomorph DNA'sını Fifield'a aşıladı ve bu da onu bir ksenomorf formuna dönüştürdü.

Uzaylının kronolojik sırası nasıldır?

Orijinal seri

  • uzaylı (1979)
  • Uzaylılar (1986)
  • Uzaylı 3 (1992)
  • Uzaylı Dirilişi (1997)
  • Prometheus (2012)
  • Uzaylı: Sözleşme (2017)

Prometheus, Alien'a nasıl bağlanır?

Prometheus'ta Alien ile belki de en belirgin bağlantı, krediler rol almaya başladıktan hemen sonra gerçekleşir. Elizabeth ve David, Mühendislerin ana dünyasını bulmak için yola çıktıktan sonra geri dönüyoruz. kaçış kapsülü Engineer'ın cesedini ve facehugger'ı gördüğümüz yer.

Uzaylı izolasyon kanunu mu?

İşte özet. Alien ve Aliens olayları arasında Ellen Ripley 57 yıl uyur. ... Tıpkı selefi Aliens: Colonial Marines gibi, 20th Century Fox'un resmi olarak canon olarak kabul ettiği bir shoot-'em-up, İzolasyon, sinematik evrenin yerleşik hikayelerinde var .

Aliens ve Alien 3 arasında neler yaşandı?

Aliens, Hicks ve Newt'in sevilen karakterlerini tanıttı ve ikisi de filmden sağ çıkarken, Alien 3 belirsiz bir şekilde onları öldürdü . Aliens, Hicks ve Newt'in sevilen karakterlerini tanıttı ve ikisi de filmden sağ çıkarken Alien 3, onları törensiz bir şekilde öldürdü.

Prometheus'taki mühendisler nelerdir?

Pilotlar olarak da bilinen Mühendisler (LV-426'da keşfedilen kişiden sonra), Uzay Jokeyleri, Ossians veya Mala'kak , kökeni bilinmeyen eski bir dünya dışı türdür. Genetik Mühendisliği becerilerine özel önem verilerek, tüm galaksideki en gelişmiş teknolojilerden bazılarına sahiptirler.

Prometheus'un arkasındaki hikaye nedir?

Prometheus'taki ana tema, tanrılara meydan okuyan ve insanlığa ateşle armağan eden ve bunun için sonsuz cezaya maruz bırakılan yunan mitolojisinin isimsiz titanı . ... İnsanlığa kıyasla tanrısal görünen üstün varlıklar bulurlar ve Prometheus mürettebatı, arayışlarının sonuçlarına katlanır.

Prometheus 2 çıkacak mı?

Prometheus 2 çoğunlukla 2017'de çıkıyor . Çoğunlukla. Bu resmi. Başlangıçta Prometheus'u Alien serisinden uzaklaştırdıktan sonra, Ridley Scott kendi prequel'ini benimsedi ve ona orijinal Alien serisine giden boşluğu doldurabilecek Alien: Covenant adlı bir devam filmi verdi.

Predator iyi mi kötü mü?

Daha popüler olarak Predators olarak bilinen Yautjalar, uzaylı bir ırktır ve ana antagonistler Predator film serisinden. ... Tehlikeli bir ırk olarak Predators, galaksideki birçok türden ganimetlerle büyük avcılardır.

Bir sonraki Predator filmi ne olacak?

Yeni film çağrılacak Kafatası ve Davis'e göre çekimlerin dörtte üçü. Filmin ana karakteri kadın olacak ve Dünya'ya ilk yolculuğunda bir Predator ile karşılaşacak. Hikaye bundan önce Arnold Schwarzenegger'in oynadığı orijinal 1987 filminde geçecek.

Predator re'nin anlamı nedir?

Bir yırtıcı diğer hayvanları yiyen bir hayvan - veya onlar gibi davranan insanlar veya şirketler . Aslanlar yırtıcıdır, ancak yankesiciler ve bazı dev şirketler de öyle. Yırtıcı kelimesi, diğer böcekleri yiyen böceklere atıfta bulunmaya başladı, ancak başka bir hayvanı yiyen herhangi bir hayvanı içerecek şekilde büyüdü.

Prometheus'ta uzaylı ne içer?

Durum kesinlikle böyle görünüyor: Arkadaşları gemiye binerken çorak bir dünyada görünüşe göre yalnız bırakılan ve içki içerek bilinçli olarak kendini feda eden bir mühendis görüyoruz. siyah yapışkan Bu, vücudunun dünyaya yayılan küçük DNA parçalarına dönüşmesine neden olur.

Siyah goo nedir?

Siyah Goo birçok paranormal olay için suçlanan sözde şeytani bir varlık etrafında dönen bir komplo teorisi - neredeyse her zaman kötü niyetli bir doğaya sahiptir, varlığın kendisinin zekası olan katran benzeri bir siyah yapışkan kütlesi olduğu söylenir, kökenlerinin ya Şeytani, dünya dışı ya da bir tür ...

Uzaylı Prometheus'ta ne diyor?

Filmin resmi çevirmeni ve dilbilim danışmanı Anil Biltoo, David kendisinden istendiği gibi yaptı ve sözlerini şöyle çevirdi: Bu adam burada çünkü ölmek istemiyor. Ona daha fazla hayat verebileceğine inanıyor.

Prometheus insanı mı yarattı?

Prometheus'un İnsanın Yaratılışı. Prometheus ve Epimetheus hapisten kurtuldu. Tatarus çünkü Olimposlularla savaş sırasında diğer Titanlarla savaşmamışlardı. Onlara insanı yaratma görevi verildi. Prometheus insanı çamurdan şekillendirdi ve Athena kil figürüne hayat verdi.

Prometheus'un başlangıç ​​sahnesi ne anlama geliyor?

Prometheus'un açılış sahnelerinin bize gösterdiği gibi, Mühendisler DNA'larını galaksinin her yerine yayarak çeşitli gezegenlerde yaşam yarattılar. . Biz o DNA'nın bir dalıyız. Scott, Mühendislerin sık sık yarattıklarını kontrol ettiklerini ve gördükleri karşısında hayal kırıklığına uğradıklarını söyledi.

Mühendis neden Prometheus'ta uyuyordu?

OvomorphMember0 XPJul-01-2012 1:34 PMO uyuyor olabilir çünkü gidecek başka yeri yok ... ya o ve grubu anavatanlarına karşı asilerdir, bu durumda onların yeri anavatan tarafından bilinmiyor ve bu nedenle hala bozulmamış ve diğer asiler tarafından kurtarılmayı bekliyor.